Meniu

Chiropractor Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te afli in cautarea unui chiropractor in Bucuresti? Serviciile unui specialist in domeniu te pot ajuta in remedierea mai multor tipuri de dureri, precum sunt cele de spate sau articulare. Exista multe situatii in care, chiar si o simpla sedinta de chiropractica iti poate imbunatati starea de spirit in mod considerabil, asa ca terapia nu trebuie trecuta cu vederea. 

Un chiropractor bun face tot posibilul sa-i ajute pe oameni sa scape de durere, astfel incat sa se poata intoarce la activitatile lor obisnuite. In Bucuresti poti gasi astfel de specialisti, care dispun de pregatirea necesara sa-ti ofere o solutie cat mai eficienta pentru problema ta. In plus, multi dintre ei au acumulat o experienta vasta in domeniu. 

Cat costa serviciile unui chiropractor in Bucuresti? 

Tarifele practicate de un chiropractor din Bucuresti pot varia, in functie de clinica in cadrul careia isi desfasoara activitatea. Un alt factor care poate influenta pretul este numarul de sedinte, intrucat exista posibilitatea ca persoanele interesate sa poata beneficia de reduceri. Urmatorul tabel iti sta la dispozitie cu detalii relevante, in legatura cu pretul unei sedinte la un chiropractor: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Chiropractica
Rating
Website
Armonia Center
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei sedinte de Chiropractica porneste de la 200 Ron
 • Tehnologii noi
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Produse de calitate
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera placuta
Yumeiho
200 Ron
 • Pret sedinta Chiropractica 200 Ron
 • Tratament personalizat
 • Experienta in domeniu
 • Locatie centrala
 • Atmosfera placuta
Florin Spataru
250 Ron
 • Pret sedinta Chiropractica 250 Ron
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Diverse studii de caz
 • Lipsa de comunicare
 • Locatie dificil de gasit
Clinica Eliade
240 Ron
 • Pret sedinta Chiropractica 240 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Chiropractica
200 Ron
 • Pretul unei sedinte de Chiropractica porneste de la 200 Ron
 • Gama variata de servicii
 • Consultatie gratuita
 • Deplasare la domiciliu
 • Program in weekend
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde poti gasi un chiropractor in Bucuresti 

Lista de mai jos este alcatuita din cinci clinici in cadrul carora isi desfasoara activitatea echipe formate din medici specialisti, inclusiv chiropractori in Bucuresti. Pe langa detaliile legate de pregatirea lor profesionala, in prezentari au fost incluse si informatii relevante cu privire la facilitatile de care pot beneficia clientii. Consulta descrierile si alege-o pe cea mai potrivita:  

1. Armonia Center 

Primul centru de pe lista la care poti apela in scopul de a beneficia de serviciile unui chiropractor priceput in Bucuresti este Armonia Center. De acest tratament se ocupa Cristian Lita, care mai este specialist si terapia Bowen. Fiecare serviciu este personalizat, astfel incat oamenii sa aiba parte de solutii cat mai eficiente, indiferent de particularitatile cazului lor. Experienta de zece ani in domeniu asigura elaborarea unui plan de tratament cat mai potrivit. De asemenea, centrul le ofera clientilor posibilitatea de a opta pentru o singura sedinta, sau de a achizitiona un abonament alcatuit din mai multe, in functie de nevoi. Principala preocupare a centrului este starea de bine a clientului, iar acest lucru se vedere din caliatea serviciilor prestate. 

Costul terapiei variaza intre 200 si 220 de lei.  

Din momentul in care pasesc in cladire, oamenii sunt intampinati de un personal amabil, cu zambetul pe buze. In timpul consultatiilor, informatiile relevante sunt explicate pe intelesul tuturor, astfel incat sa nu exista nelamuriri. Mai multe persoane care au optat pentru sedinte de chiropractica au reusit sa scape de dureri in timp util, lucru care le-a determinat sa recomande terapie si altor oameni intr-o situatie similara. 

Vezi parerile pacientilor despre Armonia Center 
Vezi Pareri

2. Yumeiho

Chiar daca o buna parte a activitatii Centrului Yumeiho se concentreaza pe terapia cu acelasi nume, cei interesati pot opta si pentru servicii de chiropractica, tot in Bucuresti. Mai exact, aici se practica terapia chiropractica viscerala, care consta in tratarea organelor interne prin presare si deplasare, cu scopul de a le reda functionalitatea. Locatia este in centrul capitalei, asa ca oamenilor interesati n-ar trebui sa le dificil sa o gaseasca. Echipa Centrului Yumeiho este formata din specialisti cu experienta in domeniu, care stiu sa coopereze unul cu celalalt. In plus, tratamentul de care beneficiaza clientii este unul individualizat, in functie de nevoile fiecaruia. 

Pretul unei sedinte de chiropractica este de 200 de lei. 

Personalul Centrului Yumeiho este apreciat, pe de-o parte, pentru profesionalismul de care da dovada si pe de alta parte, pentru amabilitate. Interactiunea de care au avut parte clientii a fost una foarte placuta, care i-a ajutat sa se relaxeze. De asemenea, sedinta de chiropractica le-a oferit multora dintre ei sprijinul de care aveau nevoie pentru a-si intelege mai bine problemele si in acelasti timp, pentru a le depasi. 

3. Florin Spataru  

Cu peste 25 de ani de experienta in domeniul medicinei complementare, Florin Spataru dispune de cunostintele necesare pentru a efectua un portofoliu variat de terapii, inclusiv chiropractica, in cadrul cabinetului sau din Bucuresti. Pe parcursul activitatii sale a tratat mii de pacienti, lucru care-i permite sa ofere solutii eficiente, indiferent de complexitatea cazului unei persoane. Alte terapii pe care le efectueza sunt masajul Yumeiho, kinetoterapia, masajul monahal, terapia de indreptare a coxalelor prin masaj si presopunctura etc. In plus, specialistul pune la dispozitia celor interesati mai multe studii de caz, pentru ca acestia sa-si faca o idee despre beneficiile pe care o astfel de terapie le poate aduce pe termen de lung. 

Pretul unei sedinte de terapie este de 250 de lei. 

Exista mai multe persoane care au beneficiat de serviciile prestate de Florin Spataru si au descris experienta ca fiind una placuta, care le-a ajutat sa reduca senzatia de durere cu care se confruntau. Chiar si asa, au existat si cazuri in care interactiunea dintre specialist si client nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Mai mult decat atat, cabinetul este dificil de gasit. 

4. Clinica Eliade 

Un alt loc in care persoanele interesate pot gasi un chiropractician in Bucuresti este Clinica Eliade, in cadrul careia isi desfasoara activitatea o echipa profesionista. De aceasta terapie se ocupa Mihai Pascu, medic specialist in ozonoterapie, Asyra si chiropractica viscerala. Cei care vor se beneficieze de tratament pot opta pentru o sedinta, pentru a vedea pe pielea lor cum se desfasoara chiropractica, sau pentru un pachet cu mai multe sedinte, astfel incat sa se bucure de toate beneficiile asociate cu aceasta tehnica. 

Pretul unei sedinte de chiropractica viscerala este 240 de lei si dureaza 60 de minute. 

Primul lucru pe care il observa, de regula, clientii clinicii Eliade este aspectul placut, curatenia si amabilitatea personalului de la receptie. Activitatea specialistilor se caracterizeaza prin profesionalism si energie pozitiva. In urma tratamentului, multe persoane au reusit sa scape de durerile cu care se confruntau de multa vreme.  

5. Chiropractica Osteopatie 

La cabinetul de Chiropractica si Osteopatie isi desfasoara activitatea Teodor Guta, kinetoterapeut si chiropractician din Bucuresti. Pacientii care aleg sa viziteze acest cabinet au acces la o gama variata de servicii, pe langa sedinta de chiropractica: masaj monahal, oriental, somatic clasic, reflexoterapie, kinetoterapie orientala etc. In plus, persoanele care au un program incarcat, pot opta pentru efectuarea tehnicilor mentionate anterior la domiciliu. De asemenea, specialistul colaboreaza cu mai multe hoteluri din capitala, pentru a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la serviciile sale. 

Pretul unei sedinte de chiropractica este de 200 in timpul saptamanii si de 300 de lei in weekend, iar durata ei este de 30 de minute. In cazul in care specialistul se deplaseaza la domiciliu, se mai adauga inca 200 de lei. Pentru urgente, adica program non-stop, pretul se mareste cu 100 de lei. 

Multe persoane marturisesc ca terapia efectuata in cadrul Cabinetului de Chiropractica si Osteopatia le-a ajutat sa scape de dureri. Specialistul este rabdator si atent la problemele clientilor, astfel incat solutiile pe care le ofera sa fie cat mai eficiente. Pe langa tehnicile efectuate, cei interesati beneficiaza si de sfaturi in privinta adoptarii unui stil de viata cat mai sanatos. 

Concluzii

In final, tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile unui chiropractor din Bucuresti este sa alegi unul din centrele de mai sus si sa te programezi pentru o consultatie. Dupa o conversatie initiala, specialistul isi va da seama imediat ce fel de tehnica este mai potrivita pentru problema ta si va face tot posibilul sa o rezolve in timp util, prin intermediul terapiei.