Meniu

Chiropractor Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt unele activitati medicale despre care prea putini au auzit, iar printre ele se afla si cea de chiropractor. In Cluj conceptul este destul de intalnit, dar in alte zone din tara chiropractica este „o limba straina”.

Acest tratament ce consta in manipularea articulatiilor coloanei vertebrale este cunoscut din vechime, daca ar fi sa judecam dupa picturile antice descoperite in Grecia si Egipt, insa intemeietorul chiropracticii moderne, Daniel David Palmer, a pus bazele acesteia in 1895. In timp, chiropractica s-a dezvoltat odata cu descoperirile si cercetarile realizate in acest domeniu. In Romania, si mai ales in Cluj, sunt cativa profesionisti recunoscuti pentru acest tratament.

Un chiropractor bun din Cluj te ajuta sa scapi de durerile de spate

Daca ai dureri in zona lombara, deformari ale coloanei vertebrale, functie defectuasa a soldului si a pelvisului, dureri de articulatii, dureri de cap, migrene sau dificultati de concentrare, poti merge la un chiropractor bun din Cluj pentru a te trata. Iata cateva nume de specialisti:

Unde gasesc un chiropractor bun in Cluj?

Inainte de a ajunge pe mainile unui chiropractor, din Cluj sau din orice alta zona a tarii, asigura-te ca ai citit despre el suficient incat sa-ti formezi o opinie. Poti lua in calcul si numele de mai jos, pentru un tratament cu rezultate bune:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Chiromedica
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Clinica moderna
 • Echipa este alcatuita din numerosi specialisti
 • Servicii decontate prin asigurari medicale private
 • Personal amabil
 • Tratamente eficiente pentru atenuarea sau eliminarea durerilor
Chiromedical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Tehnica de manipulare a vertebrelor si discurilor cervicale, toracale, lombare
 • Clienti surprinsi in mod placut de rezultate
 • Personal medical profesionist si politicos
 • Preturi ridicate
Turos
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Personal bine pregatit
 • Servicii de calitate
 • Nume de referinta in chiropractica din Cluj
 • Chiropractor cu experienta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

1. Chiromedica Health & Wellness Center

O fosta gimnasta de performanta, care este de profesie medic veterinar, pe numele sau Loredana Tudor, a pus bazele acestei clinici impreuna cu antreprenorul Simo Peter, practicant de fitness. Chiromedica Health & Wellness Center a devenit un nume important in Cluj, in ceea ce priveste chiropractica. Echipa este alcatuita din nutritionisti, kinetoterapeuti, psihologi, fizioterapeuti  antrenori, care fac tot ce pot mai bine pentru a-i ajuta pe cei care trec pragul centrului. Tratamentul se desfasoara pe pat, pacientul ramanand imbracat. Unele manipulari se efectueaza cu fata in jos, iar altele cu fata in sus sau in pozitie verticala.

Pretul unei consultatii este de 180 de lei, iar terapia chiropractica are un tarif de 290 de lei.

Persoanele care au urmat un astfel de tratament la acest centru sunt foarte multumite de servicii, unii motivand ca angajatii si-au oferit tot suportul si documentatia pentru ca serviciile sa fie decontate prin asigurarea medicala privata. Multi dintre cei care si-au exprimat parerile in legatura cu clinica pe internet spun ca au scapat de durerile de spate, lombare si cervicale care ii suparau de ani de zile.

Vezi parerile pacientilor despre Chiromedica Health & Wellness Center
Vezi Pareri

2. Chiromedical

La aceasta clinica din Cluj, se efectueaza tehnica de manipulare a vertebrelor si discurilor cervicale, lombare si toracale. Acest tratament chiropractic se poate utiliza pentru orice articulatie. Prin chiropractica se manipuleaza articulatiile si vertebrele pentru a putea aluneca, adica sa revina in spatiile lor articulare. Tehnica se face prin apasari, manipulari, tractiuni si torsiuni, bazandu-se pe relatia dintre impulsurile nervoase, muschi si oase.

Tariful pentru o consultatie la Chiromedical este de 200 de lei.

Clientii care si-au tratat la Chiromedical diversele probleme au fost surprinsi de rezultate, chiar daca au declarat ca initial au mers cu indoieli la proceduri. Politetea personalului medical a fost de asemenea apreciata, iar cativa dintre clienti au spus ca au fost tratati cu superficialitate si ca preturile sunt ridicate la aceasta clinica.

3. Turos

La Turos, poti gasi un chiropractor din Cluj Napoca pe care sa-l recomanzi si altora. Datorita pregatirii personalului si a calitatii serviciilor oferite, clinica Turos este un nume cu reputatie in acest domeniu.

Costul unei consultatii la Turos este de 200 de lei. La acest chiropractician din Cluj va fi identificata cauza suferintei si vor fi stabilite procedurile. Problemele vor fi remediate prin masajul musculaturii scheletice si prin manipulari adecvate ale articulatiilor.

Terapeutul este foarte bine vazut de catre clientii clinicii. Acestia au fost multumiti de faptul ca este dedicat si profesionist si ca ofera servicii de calitate superioara. Din acest motiv, oamenii le recomanda clinica tuturor celor care au dureri de spate si vor sa scape de ele cu ajutorul unui  profesionist cu „mana sigura” si cu mult bun simt.

Concluziile noastre

Daca ai probleme precum cele enumerate mai sus, trebuie sa te prezinti la un chiropractor. In Cluj, vei gasi mai multe cabinete in care isi desfasoara terapeuti bine pregatiti, ce te vor ajuta sa scapi de dureri si sa ai o postura corecta a corpului.