Meniu

Chiropractor Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a fost recomandata sau ai auzit de terapia manuala inventata de terapeutul Daniel David Palmer la sfarsitul secolului al XIX-lea si cauti un bun chiropractician in Constanta, cu ajutorul caruia sa iti poti trata problemele articulatiilor sau ale coloanei vertebrale. Bazata pe relatia dintre impulsurile nervoase, oase si muschi, terapia care se foloseste de mainile si forta fizica a chiropracticianului este disponibila in orasul de la malul marii intr-un centru de recuperare medicala cu servicii variate, in care activeaza terapeuti dedicati profesiei.

Daca nu stii care este cea mai buna solutie de recuperare in Constanta pentru afectiunea sau simptomele de care suferi, in acest articol vei gasi informatii care te vor ajuta sa afli unde sa te indrepti pentru sedinte eficiente de chiropractica.

Cat costa serviciile unui chiropractician in Constanta?

In functie de problema de sanatate pe care o acuzi si de modul in care corpul tau reactioneaza la terapie, ai putea avea nevoie de un anumit numar de sedinte de tratament la un chiropractician din Constanta. Nu poti sti insa inainte de a te prezenta la o consultatie sau evaluare sau dupa cateva intalniri. Poti afla insa pretul unei sedinte de chiropractica, din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Chiropractica
Rating
Website
Programare Online
Kinetic MT
1 Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret sedinta Chiropractica 250 Ron
  • Servicii de calitate
  • Echipa tanara si bine pregatita
  • Empatie fata de pacienti
  • Solutii medicale personalizate
  • Rezultate bune ale tratamentelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la chiropractician (terapie manuala) in Constanta?

Dincolo de costuri, vrei sa afli la ce ar trebui sa te astepti de la un chiropractician din Constanta si aici intra calitatea serviciilor, ambientul in care se desfasoara sedintele de terapie, eficienta tratamentului si opiniile pacientilor care au trecut pragul centrului de recuperare medicala in care se face chiropractica. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Kinetic MT

Kinetic MT este centrul de kinetoterapie si fizioterapie din Constanta in care poti gasi un chiropractician care sa poata trata orice tip de problema musculo-scheletala doar cu ajutorul mainilor, prin mobilizarea articulatiilor si muschilor in scopul redobandirii mobilitatii, redurerii durerii si al restabilirii functiilor normale ale pacientului. Clinica adreseaza pacientilor cu servicii de evaluare musculo-scheletala, kinetoterapie, terapie manuala sau chiropractica, electroterapie, masaj deep tissue, fizioterapie, amino-neuro frecvente (ANF), TheraBody Air PRO, crioterapie compresiva si drenaj limfatic. Chiropractica a dat rezultate bune in acest centru pentru: recuperare post-operatorie, ameliorarea durerilor musculo-articulare, a durerilor vertebrale, imbunatatirea posturii, hipertrofii musculare cauzate de dezechilibrele la nivelul unei articulatii sau ale intregului lant miofascial, ameliorare dureri cronice si acute, recuperarea dupa accidente vasculare si leziuni sportive. Aici activeaza patru fizio-kinetoterapeuti specializati in diverse terapii: Andrei Cioranu, Bogdan Marin, Diana Giogi si Simona Marin.

Pentru o sedinta de chiropractica (terapie manuala) vei plati 250 de lei in acest centru de recuperare.

Pacientii sunt multumiti de prestatiile Kinetic Manual Therapy si declara ca au gasit aici servicii de calitate, o echipa tanara de terapeuti bine pregatiti, empatici, care comunica excelent cu pacientul. Este apreciata indeosebi atentia acordata fiecarui pacient in parte si solutiile medicale personalizate in functie de diagnostic si simptome. Totodata, multe dintre persoanele tratate aici spun ca au inregistrat rezultate foarte bune ale procedurilor.

Vezi parerile pacientilor despre Kinetic MT
Vezi Pareri

Concluzii

Cand ai nevoie de serviciile unui chiropractician in Constanta, te poti adresa unui centru medical de top, specializat in recuperarea pacientilor dupa interventii chirurgicale, afectiuni ale aparatului locomotor, reumatism, accidente vasculare, traume si leziuni sportive. Vei gasi aici o diversitate de proceduri, de care poti beneficia si care iti pot fi recomandate in urma unei evaluari de specialitate. Poti face sedinte de chiropractica in combinatie cu kinetoterapie, pentru cele mai bune rezultate in profilaxia si ingrijirea conservatorie, non-chirurgicala si post operatorie a afectiunilor musculo-scheletale. 

Experienta si pregatirea terapeutilor, precum si dotarile cu aparatura de ultima generatie ale centrului medical din Constanta il recomanda printre destinatiile ideale din oras in ceea ce priveste recuperarea medicala in general si terapia manuala sau chiropractica, in special.