Meniu

Chiropractor Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui chiropractician in Deva, care sa-ti ofera sfaturi utile cu privire la gestionarea simptomelor afectiunii de care suferi? Ei bine, ai noroc! In articolul de fata vei afla informatiile de care ai nevoie pentru a-ti face o programare la clinica din oras in cadrul careia isi desfasoara activitatea o echipa formata din terapeuti talentati, care te pot ajuta in acest sens. 

Exista diverse beneficii care sunt asociate cu aceasta terapie, precum ameliorarea durerii, dar si imbunatatirea posturii sau tratarea a diverse afectiuni. Daca si tu vrei sa simti efectele unei sedinte de chiropractica pe propria piele, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la o consultatie la clinica din Deva care iti poate oferi acest serviciu. 

Cat costa o consultatie cu un chiropractician in Deva? 

Unul din aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere in momentul in care iti faci o programare la un chiropractician, fie din Deva, fie dintr-un alt oras, este bugetul. Tarifele practicate difera in functie de pregatirea terapeutului si de modul in care alege sa-si practice meseria. Pentru a vedea suma la care trebuie sa te astepti in acest caz, verifica tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Kinetic Neuro
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Personal calificat
  • Aparatura performanta
  • Gama variata de servicii
  • Educatie continua
  • Diverse reduceri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La care clinica poti gasi un chiropractician in Deva? 

Chiar daca exista o singura clinica la care te poti duce pentru a beneficia de expertiza unui chiropractician din Deva, acest lucru nu inseamna ca nu ai acces la o gama variata de servicii. Din contra, clinica prezentata mai jos iti pune la dispozitie diverse proceduri si terapii de recuperare medicala, al caror scop principal este acela de a-ti imbunatati calitatea vietii: 

Kinetic Neuro Rehab  

Clinica la care poti apela pentru o sedinta de chiropractica in Deva, alaturi de alte servicii de recuperare medicala, este Kinetic Neuro Rehab. De chiropractica se ocupa Vlad Neicu, fizioterapeut care a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara, iar in prezent, participa anual la diverse cursuri cu tematici diferite. Sedinta de chiropractica se realizeaza prin manipularea articulatiilor coloanei vertebrale. Alte servicii efectuate aici sunt kinetoterapia, terapia trigger points, drenajul limfatic manual, bandajarea cu benzi kinesiologice etc. Pentru programari, persoanele interesate pot folosi numarul de telefonul al clinicii. 

Costul unei consultatii este de 150 de lei. 

Kinetic Neuro Rehab este recomandata de mai multe persoane, in mod special datorita serviciilor de calitate prestate de personalul de aici. Printre aspectele cele mai apreciate de pacienti se afla profesionalismul si seriozitatea. Mai mult decat atat, tratamentele urmate ii ajuta pe pacienti sa obtina rezultatele pe care si le doreau. Cei care au urmat sedinta de chiropractica, spre exemplu, au reusit sa-si recapete mobilitatea incheieturilor. Acestia sunt monitorizati constant, pentru ca procesul de recuperare sa se desfasoare conform planului stabilit de la bun inceput. 

Vezi parerile pacientilor despre Kinetic Neuro Rehab  
Vezi Pareri

Concluzii

In conluzie, daca iti doresti sa vorbesti cu un chiropractician din orasul Deva, pentru a afla cum iti poti imbunatati starea de sanatate, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la clinica prezentata mai sus! Mai multe detalii despre procedura vei afla in timpul primei intalniri.