Meniu

Chiropractor Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O persoana care are dureri musculare sau de oase poate fi sfatuita de medic sa mearga la chiropractor in Iasi. O sedinta de chiropractica consta intr-o evaluare initiala si in ajustarea propriu-zisa, care implica manipularea coloanei vertebrale si a articulatiilor, pentru ca terapeutul sa restabileasca alinierea corecta si sa elimine eventualele disfunctii.

In Iasi, aceasta terapie nu este foarte populara, dar este o alternativa viabila in tratarea unor afectiuni. Poti descoperi din acest articol la ce chiropractor sa mergi in cazul in care primesti aceasta recomandare de la medicul de familie, medicul ortoped, reumatolog sau neurolog.

Cat costa o sedinta la chiropractor in Iasi?

Poti afla pretul unei sedinte la chiropractor in Iasi din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Chiropractica
Rating
Website
Centrul KineticFIT
Clinica-Verificata
500 Ron
  • Pret sedinta Chiropractica 500 Ron
  • Chiropractor acreditat de Ackermann College Sweden
  • Servicii diverse de recuperare medicala
  • Medic specializat in recuperare, medicina fizica si balneologie
  • Echipa numeroasa de kinetoterapeuti si fizioterapeuti
  • Atmosfera placuta si curatenie
  • Locatie moderna si spatioasa, langa Palas Mall
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la chiropractor in Iasi

Exista o clinica in Iasi in care activeaza un chiropractor bine cotat. Iata desppre ce clinica si despre ce specialist este vorba!

Centrul KineticFIT

In Centrul de Recuperare Medicala KineticFIT din Iasi se afla un chiropractor experimentat. Centrul a fost infiintat in anul 2014 de catre fiziokinetoterapeutul Alexandru Baciu, care, dupa mai multi ani de activitate individuala a decis sa dezvolte servicii de recuperare medicala la standarde internationale, cu echipamente noi si moderne.  Alexandru Baciu este si chiropractician acreditat de Ackermann College Sweden. In clinica se afla si un medic – dr. Ecaterina Istov, medic primar recuperare, medicina fizica si balneologie, iar echipa de kinetoterapeuti si fizioterapeuti este numeroasa. Din 2017, clinica functioneaza intr-o locatie moderna, in care sunt tratati si adultii, si copiii.

Pretul unei sedinte de chiropractica este de 500 de lei si are o durata de 50 de minute. 

Personalul acestui centru de recuperare este dedicat, implicat si priceput – asta spun cei care au beneficiat de serviciile sale. Iesenii sustin ca a fost placut sa constate ca au fost pusi in centrul preocuparilor personalului, ca au beneficiat de tratamente personalizate, de rabdarea si amabilitatea fiecarei persoane din staff. Pacientii au mai apreciat ca locatia este accesibila, in vecinatatea Palas Mall, ca atmosfera este placuta si ca este o curatenie impecabila. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul KineticFIT
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Un chiropractor acreditat din Iasi te poate ajuta in numeroase afectiuni, de la dureri de spate, migrene, dureri articulare, la corectarea posturii si imbunatatirea flexibilitatii. Daca ai primit recomandarea de a efectua cateva sedinte de chiropractica, poti merge cu incredere la specialistul pe care ti l-am prezentat in acest articol, avand in vedere ca este acreditat de Ackermann College Sweden si are o experienta vasta in acest domeniu.