Meniu

Chiropractor Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Putini oameni stiu ca pot scapa de durerile de spate cu ajutorul unui chiropractor din Ploiesti. Un astfel de specialist este pregatit in acest sens si are experienta in manipularea articulatiilor si a tesuturilor moi, pentru a imbunatati mobilitatea si functia, dar si pentru a reduce durerile de spate, de gat sau din alte parti ale corpului.

Descopera din acest articol unde poti gasi un chiropractician in Ploiesti si cat costa serviciile sale. Un chiropractor se folosește de tehnici manuale precum manipularea spinala si terapia fizica astfel incat sa alinieze si sa restabileasca functia normala a coloanei vertebrale si a articulatiilor.

Cat costa o sedinta la chiropractor in Ploiesti

Pretul unei sedinte la chiropractor in municipiul Ploiesti se aliniaza la nivelul tarifelor percepute in intreaga tara pentru acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Chiropractica
Rating
Website
Optimal Recovery
Clinica-Verificata
180 Ron
  • Pret sedinta Chiropractica 180 Ron
  • Fizioterapeut cu experienta
  • Specializat in numeroase terapii de recuperare
  • Cabinet modern
  • Echipamente noi si performante
  • Buna comunicare
  • Atmosfera placuta
  • Locatie accesibila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi un chiropractor in Ploiesti?

In Ploiesti nu este foarte popular acest serviciu, astfel ca vei gasi un singur chiropractor cu experienta. Afla in continuare mai multe detalii despre el si despre cabinetul in care isi desfasoara activitatea!

Optimal Recovery

Optimal Recovery este un cabinet de recuperare medicala din Ploiesti infiintat in 2021 de catre fizioterapeutul Bogdan Barbu. Terapeutul este specializat in chiropractica, dar si in alte metode populare de recuperare: terapia Trigger Points, bandajarea Kinesio, terapia IASTM, terapia cu ventuze, cu percutie, medical flossing, smart cupping therapy, drenaj limfatic, osteopatie sau dry needling. Misiunea cabinetului este de a combate durerea prin tehnici non-invazive, astfel incat corpul sa ajunga la forma optima, prin exercitii personalizate.

Pretul unei sedinte de chiropractica este de 180 de lei, in cadrul acestui cabinet de recuperare.

Numerosi pacienti din Ploiesti si-au exprimat multumirea pe internet referitor la serviciile acestui cabinet de recuperare. Ei spun ca prin intermediul acestui specialist au scapat de dureri si si-au recapatat forma fizica dorita, dupa accidentari sau interventii chirurgicale. Empatia, rabdarea, experienta si comunicarea deschisa de care da dovada terapeutul ii face pe oameni sa sa simta bine si sa revina cu placere.

Vezi parerile pacientilor despre Optimal Recovery
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de un chiropractor in Ploiesti, trebuie sa vizitezi cabinetul prezentat in acest articol. Specialistul are experienta in chiropractica, dar si in alte terapii de recuperare moderne si utilizate in toata lumea. In plus, cabinetul este dotat cu echipamente moderne, iar atmosfera este una potrivita pentru o recuperare in cele mai bune conditii.