Meniu

Chiropractor Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca exista un chiropractor in Satu Mare? Daca nu stii cu ce se ocupa un astfel de specialist si cu ce te poate ajuta, ramai sa citesti in continuare si vei afla informatii care iti pot fi de folos, inclusiv ce implica o sedinta de chiropractica si ce costuri are.

Prin chiropractica se pot remedia diverse probleme de sanatate ale coloanei vertebrale sau ale sistemului nervos. Chiropractorul corecteaza tulburarile biomecanice care afecteaza mobilitatea, pozitia corpului, tonusul muscular si circulatia sanguina, diminuand durerile cauzate de inflamatiile produse de miscarea repetata. Afla din acest articol unde poti gasi un chiropractor cu experienta in Satu Mare!

Cat costa o sedinta la un chiropractor din Satu Mare?

O sedinta la acest chiropractor din Satu Mare are un pret care poate fi aflat din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Chiropractica
Rating
Website
Star Medica
Clinica-Verificata
130 Ron
  • Pret sedinta Chiropractica 130 Ron
  • Oferta variata de servicii medicale
  • Chiropractician cu experienta
  • Consultatii si masaj chiropractic
  • Aparatura de ultima generatie
  • Personal amabil si competent
  • Nu se respecta programarile
  • Consultatii realizate rapid si superficial
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Exista un bun chiropractor in Satu Mare?

In Satu Mare activeaza un chiropractor cu experienta, care a absolvit numeroase cursuri in domeniu si care isi ofera serviciile in cadrul unei clinici de notorietate in municipiu. Afla in cele ce urmeaza toate informatiile de care ai nevoie in cazul in care trebuie sa ajungi in cabinetul unui chiropractician!

Star Medica

Clinica Star Medica din Satu Mare este dotata cu echipamente de ultima generatie si pune la dispozitie numeroase specialitati, printre care si recuperare medicala prin intermediul unui chiropractor cu experienta – Gyula Csorvási. Acest specialist remediaza deficientele si blocajele din sistemele musculare, osoase si nervoase, pentru a restabili echilibrul fiziologic. Chiropracticianul are o experienta profesionala bogata si ofera atat consultatii, cat si masaj chiropractic pentru tratarea: ametelilor, cefaleelor, migrenelor, scoliozei, herniei de disc, durerilor de cot, lumbago, durerilor de spate, sciaticii, durerilor lombare, incontinentei urinare, problemelor ginecologice, durerilor de maini, degete, picioare. Specialistul a urmat mai multe cursuri de specializare in masaj, chiropractica si in domeniul ezoteric.

Pretul unei sedinte de chiropractica este de 130 de lei, la clinica Star Medica din Satu Mare.

Despre serviciile oferite de clinica Star Medica, satmarenii au pareri impartite. Unii pacienti au numai cuvinte de lauda la adresa medicilor, despre care spun ca sunt adevarati profesionisti, cu expertiza vasta, atentie, rabdare si respect fata de fiecare pacienti. Tot ei declara despre aceasta clinica faptul ca este cea mai buna din oras. Exista insa si o alta categorie de persoane, care spun ca experienta lor a fost una mai putin placuta, pentru ca ar fi fost consultate cu superficialitate, intr-un timp foarte scurt, si ca nu se respecta programarile, existand intarzieri si de doua ore fata de ora stabilita.

Vezi parerile pacientilor despre Star Medica
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca vrei sa ajungi la chiropractor in Satu Mare pentru a-ti corecta pozitia coloanei vertebrale, a ameliora durerile de spate, de cap, de gat, de la nivelul membrelor sau alte probleme musculo-scheletale, poti opta pentru clinica prezentata in acest articol. Chiropracticianul care activeaza in cadrul acestei locatii are experienta si pregatire in acest domeniu.