Meniu

Chiropractor Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza sa te programezi la o sedinta cu un chiropractor in Targu Mures? Beneficiile pe care ti le poate aduce aceasta terapie sunt numeroase si tocmai de aceea, din ce in ce mai multi oameni sunt tentati sa o incerce. De multe ori, efectele tratamentului se pot vedea inca de la prima sedinta efectuata! Totul depinde de particularitatile cazului unei persoane. 

Chiar daca optiunile pe care le ai in Targu Mures in materie de chiropractica nu sunt numeroase, acest lucru nu inseamna ca nu poti avea parte de servicii de calitate, efectuate de un personal bine pregatit in domeniu. 

Cat costa o sedinta la un chiropractor in Targu Mures?

Nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la preturile practicate de un chiropractician in Targu Mures, intrucat exista un singur cabinet la care te poti programa in acest scop. Totusi, daca te decizi sa vizitezi un alt oras pentru a obtine serviciile de care ai nevoie, s-ar putea sa observi niste diferente intre tarife. Tabelul urmator reprezinta un punct bun de informare: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Chiropractica
Rating
Website
Programare Online
OsteoProvis
1 Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
150 Ron
  • Pretul sedintei initiale de Chiropractica este 150 Ron
  • Echipamente moderne
  • Personal calificat
  • Experienta in domeniu
  • Atmosfera placuta
  • Promptitudine
  • Studii in strainatate
  • Preturi accesibile
  • Tratament personalizat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru a beneficia de o sedinta cu un chiropractor in Targu Mures? 

In randurile de mai jos este prezentat cabinetul la care te poti programa in scopul de a beneficia de expertiza unui chiropractor din orasul Targu Mures. Detaliile relevante includ experienta acumulata pe parcursul anilor de activitate, gama de servicii si tarifele. Totodata, am dorit sa scoatem in evidenta opiniile celor care au beneficiat deja de serviciile de aici: 

OsteoProvis

Daca vrei sa afli pe propria piele care sunt beneficiile pe care ti le poate aduce o sedinta la un chiropractor din Targu Mures, atunci OsteoProvis este locul potrivit pentru tine! De efectuarea serviciilor se ocupa Vasyl Dumitrash, chiropractician cu experienta de 3 ani in domeniu, care iti poate oferi o solutie personalizata pentru problemele tale. Pe langa programul de nutritie absolvit in cadrul UMF Targu Mures, acesta a efectuat cursuri de chiropractica la o institutie renumita din Moscova. In prezent, lucreaza la Spitalul de Recuperare si Reabilitare Neuro-motorie si Medicina Hiperbara. Serviciile la care au acces oamenii includ tratamentul personalizat pentru dureri de spate, gat si articulatii, managementul durerii pentru migrene si cefalee tensionata, corectarea posturii pentru o viata mai sanatoasa si asistenta sportivilor pentru o viata mai buna.  

Pretul pentru prima sedinta de chiropractica este de 150 de lei. Cu privire la modul in care se desfasoara sedinta, aceasta consta in observatia obiceiurilor, explicarea biomecanica a miscarilor corecte si gresite, anamneza, sedinta propriu zisa si un program de exercitii. Incepand cu cea de-a doua sedinta, tariful scade la 100 de lei, intrucat nu se mai achita si consultatia. Cei interesati se pot programa fie printr-un apel telefonic, fie printr-un mesaj la adresa de E-mail a cabinetului. 

Persoanele care au optat pentru o sedinta de chiropractica in cadrul cabinetului OsteoProvis au apreciat in mod deosebit profesionalismul, seriozitatea si punctualitatea personalului medical de aici. In plus, efectele terapiei se vad inca de la prima sedinta. Toate aceste aspecte pozitive ii determina pe oameni sa apeleze la serviciile de aici de fiecare data cand au nevoie de un chiropractor bine pregatit pentru a scapa de dureri.

Vezi parerile pacientilor despre OsteoProvis
Vezi Pareri

Concluzii

In cele din urma, printr-o programare la cabinetul de mai sus, vei avea sansa sa beneficiezi de o sedinta cu un chiropractor cu experienta din Targu Mures, care te poate ajuta sa scapi de durerile care par sa nu-ti mai dea pace. In plus, daca starea de disconfort revine pe viitor, te poti programa din nou pentru o sedinta!