Meniu

Drenaj limfatic Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai gandit vreodata sa incerci o sedinta de drenaj limfatic in Alba Iulia? Beneficiile terapiei sunt numeroase, de la reducerea umflaturilor membrelor inferioare, la ameliorarea simptomelor asociate cu diverse afectiuni. In plus, terapia ajuta la relaxare, motiv pentru care oricine poate opta pentru acest tip de masaj. Efectele pozitive se pot vedea imediat. 

In Alba Iulia exista multe centre de recuperare medicala si saloane dedicate masajului, in cadrul carora poti gasi acest serviciu. De cele mai multe ori, el este efectuat de terapeuti cu experienta in domeniu, care isi folosesc cunostintele acumulate pe parcursul carierei in scopul de a-ti oferi un tratament relaxant si cat mai potrivit. 

Cat costa efectuarea unui drenaj limfatic in Alba Iulia? 

In ceea ce priveste pretul drenajului limfatic in Alba Iulia, acesta difera in functie de tehnica folosita pentru realizarea lui. De asemenea, unele clinici le ofera pacientilor interesati posibilitatea de a achizitiona un abonament cu mai multe sedinte, la un pret redus. In tabelul urmator este prezentata suma de la care porneste pretul drenajului limfatic, la mai multe clinici din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
New Life Med
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 30 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici si specialisti medicali
 • Gama varaita de servicii
 • Diverse abonamente
 • Reduceri
Belle Vie Spa
100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 100 Ron
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Diferite abonamente
 • Reduceri periodice
 • Voucher cadou
LEIA
50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 50 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Diverse abonamente
 • Oferte periodice
Star Medica
280 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 280 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Studii in strainatate
 • Atmosfera placuta
 • Preturi mai mari ca la alte clinici
BioTerapia
100 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 100 Ron
 • Echipamente ultraperformante
 • Experienta in domeniu
 • Colaborare CAS
 • Curatenie
 • Spatiu limitat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera drenaj limfatic in Alba Iulia

1. New Life Med

Cu scopul de a te ajuta sa gasesti terapeutul potrivit pentru tine, am pregatit lista de mai jos, in care sunt prezentate cinci clinici in cadrul carora se efectueaza drenajul limfatic in Alba Iulia. Inainte de a lua o decizie in privinta programarii, analizeaza cu atentie descrierea fiecarei clinici. In acest fel, iti vei face o idee clara despre modul in care isi desfasoara activitatea:  

Clinica de recuperare medicala New Life Med ofera o gama variata de servicii, de la un simplu consult medical, la proceduri de fizioterapie, kinetoterapie si masaj de tip drenaj limfatic, toate acestea in Alba Iulia. Cu privire la dotari, clinica dispune de aparatura de ultima generatie, care este utilizata de medici si specialisti medicali, pentru a le oferi pacientilor tratamente de cea mai buna calitate. In cadrul clinicii se efectueaza drenajul limfatic manual, iar printre obiectivele terapiei se numara intarirea sistemului imunitar si eliminarea toxinelor din corp. Alte servicii de care pot beneficia pacientii sunt terapia vacuum, magnetoterapia, terapia cu unde scurte, cea de tip shockwave etc. Terapeutii sunt alaturi de pacienti pe tot parcursul tratamentului. Reducerile oferite de clinica variaza in functie de cate sedinte achizitioneaza o persoana; spre exemplu, la achizitionarea a cinci sau mai multe servicii, oamenii beneficiaza de o reducere de 20%. 

Drenajul limfatic dureaza 30 de minute, iar pretul sau este de 30 de lei. 

Exista persoane care frecventeaza clinica de ani de zile, tocmai datorita serviciilor de calitate pe care aceasta le ofera in materie de recuperare medicala. Personalul este atent la nevoile pacientului si face tot posibilul sa ofere sprijin pentru o vindecare cat mai rapida. Mai multe persoane marturisesc ca au reusit sa scape de probleme, in urma tratamentului urmat la New Life Med .  

Vezi parerile pacientilor despre New Life Med
Vezi Pareri

2. Belle Vie Spa 

Salonul Belle Vie Spa reprezinta o oaza de liniste, la care oamenii pot apela, indiferent ca au nevoie de un masaj de relaxare, de tip drenaj limfatic sau de alte terapii similare in Alba Iulia. Pe langa masaj, programele de wellness oferite de salon pun la dispozitia persoanelor interesate tot felul de rasfaturi, inclusiv tratamente de remodelare corporala si ritualuri. Alte terapii medicale pentru care pot opta oamenii, pe langa drenajul limfatic, sunt masajul terapeutic, Deep Tissue, sportiv, reflexoterapia si maderoterapia. In plus, exista mai multe tipuri de abonamente din care acestia pot sa aleaga, de la cel destinat incepatorilor, in care sunt incluse 4 terapii plus una gratuita, la abonamentul Premiant sau chiar cel VIP. Persoanele care vor sa-i surprinda pe cei dragi cu un cadou deosebit pot opta pentru achizitionarea unui Voucher, valabilitatea lui fiind de 30 de zile.  

Pretul drenajului limfatic variaza intre 100 si 200 de lei, in functie de terapeutul ales pentru efectuarea serviciului.

Cei care au vizitat Belle Vie Spa in scopul de a beneficia de un masaj de calitate au fost surprinsi in mod de placut de atmosfera salonului si de conditiile excelente create de personalul de aici. Un alt aspect pe care l-au apreciat oamenii este faptul ca rezervarile se fac foarte usor, asa ca nu sunt nevoiti sa piarda mult timp pentru a obtine terapia de care au nevoie. 

3. LEIA 

Centrul LEIA din Alba Iulia iese in evidenta prin faptul ca imbina tratamentele de remodelare corporala si rejuvenare faciala cu antrenamentele inovatoare de personal training, astfel ca oamenii au de ales dintr-o gama variata de servicii, de la drenaj limfatic simplu sau facial, la pachetul de nutritie. Serviciile sunt realizate de un personal bine pregatit, cu ajutorul tehnologiilor inovatoare. Echipa centrului este formata din profesionisti din domeniu, de la medici, la terapeuti specializati in remodelare corporala si faciala. Cu privire la drenajul limfatic si la modul in care clientii trebuie sa se pregateasca inainte de sedinta, o simpla hidratare este suficienta pentru rezultate rapide si cu efect pe termen lung. Terapia este non-invaziva si nu provoaca durere. 

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic Adagyo este de 100 de lei. In cazul drenajului limfatic facial, tariful este de 50 de lei. 

Salonul de infrumusetare LEIA este apreciat, pe de-o parte, pentru serviciile de calitate superioara si pe de alta parte, pentru profesionalismul personalului din cadrul sau. Rezultatele tratamentului recomandat de specialistii centrului sunt vizibile inca de la prima sedinta, ceea ce-i determina pe oameni sa revina si sa continue terapia. 

4. Star Medica 

Echipa din spatele clinicii Star Medica a acumulat pe parcursul activitatii sale peste 13 ani de experienta in domeniul recuperarii medicale, astfel incat specialistii de aici pot efectua tratamente complexe de tip drenaj limfatic si nu numai, in Alba Iulia. Din echipa fac parte fizioterapeuti precum Adela Neamtu-Popescu, Denisa Schiau si Emanuela Roff dar si maseuri ca Delia Otia. Specializarile terapeutilor au fost obtinute atat in tara, cat si in strainatate, in tari precum Japonia, Finlanda, Suedia si Italia. De asemenea, clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, care sprijina efectuarea terapiilor la un nivel ridicat de calitate. Alte masaje pentru care pot opta cei interesati sau masajul terapeutic, de relaxare, anticelulitic, facial si pentru gravide. 

La aceasta clinica drenajul limfatic terapeutic costa 280 de lei. 

Persoanele care au apelat la serviciile oferite de Star Medica au apreciat atat entuziasmul echipei, cat si profesionalismul de care da dovada. Atmosfera placuta contribuie si ea la experienta pozitiva de care au parte oamenii, intrucat ii ajuta sa se relaxeze si sa se bucure de tratament.  

5. BioTerapia  

Topul se incheie cu BioTerapia, un centru ultramodern de balneofizioterapie si recuperare medicala din Alba Iulia in care se efectueaza diverse proceduri, inclusiv cea de drenaj limfatic. Alte servicii la care pot apela oamenii sunt terapia Tecar, shockwave, cu ultrasunete, electroterapia, terapia laser etc. Centrul este dotat cu echipamente ultraperformante, care permit efectuarea chiar si a celor mai complexe proceduri. Cei 8 ani de experienta in domeniu sprijina elaborarea unor tratamente eficiente, adaptate la nevoile pacientilor. In plus, multe dintre aceste proceduri pot fi decontate cu ajutorul unui bilet de trimitere, datorita colaborarii cu Casa de Asigurari de Sanatate. 

Pentru un masaj de tip drenaj limfatic, pretul este de 100 de lei. 

Personalul centrului BioTerapia este foarte primitor, iar acest lucru contribuie la crearea conditiilor optime de confort pentru pacienti. Singurul aspect negativ pe care l-au sesizat acestia este spatiul limitat. Chiar si asa, centrul este curat si placut amenajat. Cu privire la efectele tratamentelor urmate, acestea simt simt inca de la prima sedinta.  

Concluzii

Prin urmare, daca iti doresti sa simti efectele terapiei pe propria piele, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la unul din centrele de recuperare medicala prezentate mai sus pentru un drenaj limfatic in Alba Iulia. Celelalte detalii legate de modul in care se va desfasura tratamentul vor fi discutate in cadrul primei intalniri, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji din acest punct de vedere.