Meniu

Drenaj limfatic Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Retentia de apa, senzatia de picioare grele, balonarea si problemele circulatorii sunt doar cateva dintre afectiunile care pot fi tratate prin intermediul drenajului limfatic. In Baia Mare, ai sansa de a descoperi clinici si cabinete specializate in astfel de proceduri terapeutice, realizate de un personal profesionist si experimentat. Efectele benefice ale drenajului limfatic incep sa fie vizibile chiar si dupa primele sedinte, imbunatatind semnificativ calitatea vietii si a flexibilitatii corpului. 

Desi nu exista atat de multe optiuni de clinici in Baia Mare care sa cuprinda aceasta specializare asa cum se intampla in cazul oraselor mai dezvoltate din punct de vedere medical, tot ai ocazia de a apela la ajutorul unor specialisti, care iti vor fi de un real ajutor. Citeste mai departe si descopera care sunt institutiile medicale sau saloanele pe care ti le recomandam, dar si care sunt principalele caracteristici ale acestora. 

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Baia Mare?

Costurile privind o sedinta de drenaj limfatic in Baia Mare difera de la o clinica la alta, in functie de experienta si pregatirea terapeutilor, dar si in functie de dotarile cabinetului in care urmeaza sa se desfasoare procedura terapeutica. Din fericire, de regula, preturile sunt accesibile, iar cei interesati pot beneficia chiar de reduceri substantiale daca opteaza pentru un abonament de cinci sau zece sedinte. Descopera in tabelul de mai jos care sunt tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Cobo Spa
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 100 Ron
 • Rating de cinci stele
 • Servicii de inalta calitate
 • Terapeuti cu experienta
 • Dotari moderne
 • Atmosfera relaxanta si placuta
Impilo Care
65 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 65 Ron
 • Proceduri terapeutice ireprosabile
 • Cabinet modern
 • Rating maxim
 • Echipa profesionista de terapeuti
 • Planuri personalizate de recuperare
Fiziogim
80 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 80 Ron
 • Profesionalism, implicare si o buna pregatire
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Atmosfera placuta si primitoare
 • Rating maxim
 • Solutii personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in drenaj limfatic in Baia Mare

Daca esti in cautarea unor clinici care sa fie specializate in drenaj limfatic in Baia Mare si pe care sa stii ca te poti baza, iti sugeram sa iei in considerare clinicile si saloanele mentionate ulterior in articol. Pe langa dotarile moderne, in cadrul acestora isi desfasoara activitatea si o echipa de terapeuti cu experienta vasta. Citeste mai departe si afla care sunt variantele pe care ti le recomandam:

1. Cobo Spa

Cobo Spa este un salon de infrumusetare din Baia Mare, in cadrul caruia se practica terapii alternative, printre care se numara si drenajul limfatic. Numele salonului a fost inspirat de la plaja Cobo din insula Guernsey si, alaturi de colaborarea cu Farmec, a devenit Cobo Spa, un concept nou in Romania, care isi propune sa ofere o lumina clara asupra domeniului wellness si practicilor terapeutice. Cabinetul este dotat in mod corespunzator cu toate echipamentele necesare pentru realizarea unor proceduri si terapii la standarde superioare. Pe langa drenajul limfatic, echipa de terapeuti are competenta de a efectua si: masaj suedez de relaxare, aromaterapie, deep tissue, masaj cu pietre vulcanice, lomi lomi hawaiian, prenatal, balinez cu bete de bambus, tonifiere si anticelulitic, reflexoterapie. 

Tariful aplicat pentru un drenaj limfatic este de 100 lei pentru 40 minute si 150 lei pentru 75 minute. 

Salonul de infrumusetare a primit un rating de cinci stele si un feedback pozitiv, multumita serviciilor de inalta calitate de care clientii au beneficiat. Personalul este format din terapeuti cu experienta, capabili sa ofere sedinte personalizate in functie de necesitati. De asemenea, cabinetul are dotari moderne, contribuind semnificativ la crearea unei atmosfere relaxante si placute.

Vezi parerile pacientilor despre Cobo Spa
Vezi Pareri

2. Impilo Care

Impilo Care este un centru de recuperare medicala din Baia Mare, in cadrul caruia pacientii pot beneficia si de sedinte de drenaj limfatic la standarde superioare. Echipa de terapeuti este experimentata si capabila sa ofere solutii personalizate pentru pacientii care se confrunta cu afectiuni ca spondiloza cervicala, coxartroza, gonartroza, artroza umarului, dorsalgie, lombosciatica, discopatie, hernie de disc, tulburari de postura, sechele post-traumatice, neurologice, nevralgii, cefalee, dureri, crampe musculare etc. Diagnosticul este stabilit tot de specialistii Impilo Care, in urma unei evaluari si consultatii de specialitate, dupa care urmeaza stabilirea unui plan eficient de recuperare. Cabinetul este dotat cu echipamente si aparaturi la o performanta inalta, pentru efectuarea tuturor procedurilor terapeutice la standarde superioare. Pe langa drenaj limfatic, pacientii mai pot opta si pentru: masaj regional, masaj terapeutic, masaj de relaxare, anticelulitic, masaj facial cu aromaterapie si masaj reflexogen. 

Pretul pentru o sedinta de drenaj limfatic manual este de 65 lei pentru 50 minute. 

Feedback-ul oferit de pacienti pentru centrul de recuperare este pozitiv, acestia mentionand ca au beneficiat de servicii calitative si proceduri terapeutice ireprosabile. Colectivul este format dintr-o echipa de terapeuti experimentati, cu o buna pregatire in domeniu, care isi trateaza pacientii cu amabilitate si seriozitate. Solutiile si planurile de recuperare sunt personalizate in functie de necesitati, pentru o eficienta ridicata, iar dotarile cabinetului sunt superioare. 

3. Fiziogim

Fiziogim este un centru de sanatate si wellness pentru adulti si copii din Baia Mare, in cadrul caruia se desfasoara o multime de proceduri terapeutice, printre care se numara si drenajul limfatic. Echipa de terapeuti din cadrul acestui centru are o buna pregatire in procedurile terapeutice, avand competenta de a trata afectiuni neuromotorii si locomotorii, prin stabilirea unor planuri eficiente de recuperare medicala. Personalul este format din Mihaela Ariciu, instructor aerobic-fitness, Tania Lolos, receptionista si Mihai Renner Ravagnani, kinetoterapeut. Printre serviciile care pot fi desfasurate se numara si: aerobic, Hatha Yoga, pilates, cycling, zumba, tonifiere, barre, kinetoterapie, fizioterapie, masaj de relaxare, terapeutic, masaj sportiv, aromatic, reflexoterapie, drenaj limfatic, masaj capilar, facial, anticelulitic. Centrul medical este echipat cu toate aparaturile si echipamentele necesare, la o performanta ridicata, aspect care contribuie foarte mult la obtinerea rezultatelor dorite in urma practicatii sedintelor de terapie.

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic este de 80 lei pentru 30 de minute.

Sala de fitness este apreciata in unanimitate, multumita serviciilor calitative pe care le pune la dispozitia tuturor. Echipa de terapeuti da dovada de profesionalism, implicare, o buna pregatire si pasiune pentru domeniul terapeutic, venind cu solutii optime si personalizate in functie de necesitatile fiecarui client. In plus, sala este echipata in mod corespunzator, iar atmosfera din cabinetul de masaj este relaxanta si primitoare.

Concluzii

Daca esti in cautarea unui cabinet specializat in drenaj limfatic in Baia Mare, poti sa iei in considerare variantele pe care ti le-am pregatit anterior in articol, unde vei beneficia de servicii de calitate. Ia legatura cu terapeuti experimentati si stabiliti impreuna un plan eficient de tratament care sa aiba un efect pozitiv asupra starii tale generale de sanatate.