Meniu

Drenaj limfatic Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de acel tip de masaj bland care stimuleaza prin presiune usoara si precisa activitatea ganglionilor limfatici si vrei sa beneficiezi de terapie in proximitatea ta, de aceea cauti drenaj limfatic in sector 3. Fie ca ti-a fost recomandat de medic, ai auzit sau ai citit despre beneficiile acestui tip de tratament fizic pentru ameliorarea inflamatiilor din corp si imbunatatirea starii de sanatate, trebuie sa stii ca el se poate efectua cu success la clinicile de recuperare medicala sau saloanele specializate in terapii corporale din aceasta zona a Capitalei.

Poti conta in sector 3 pe centre de top, care dispun de personal specializat, apreciat de miile de pacienti sau clienti care beneficiaza aici anual de servicii de tratament medical sau relaxare.

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic?

Orice terapie fizica are nevoie, pentru a fi eficiente, de mai multe sedinte de tratament, ceea ce este valabil si pentru serviciile de drenaj limfatic din sector 3. Pentru a te pregati din punct de vedere financiar, ai nevoie sa stii cat costa o sedinta de drenaj limfatic, informatie disponibila in tabelul de mai jos, in care sunt incluse numele clinicilor si centrelor catre care ai putea sa te indrepti pentru masajul dorit.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
M Spa Concept
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 100 Ron
 • Experienta placuta si relaxanta
 • Ambient placut si primitor
 • Personal profesionist si amabil
 • Orientare catre client
 • Dotari moderne
Smart Kineto
120 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 120 Ron
 • Servicii de calitate pentru intreaga familie
 • Proceduri cu rezultate bune
 • Personal competent
 • Amabilitate
Kinesis Clinic
130 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 130 Ron
 • Standarde ridicate ale serviciilor
 • Profesionalism si seriozitate
 • Personal bine pregatit, amabil si implicat
 • Interior placut amenajat si curat
Kinetic Alfabio
90 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 90 Ron
 • Centru curat
 • Atmosfera placuta
 • Personal amabil si zambitor
 • Proceduri cu rezultate bune
 • Punctualitate la respectarea programarilor
Pandora Medical
60 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 60 Ron
 • Clinica moderna
 • Interior placut amenajat si curat
 • Personal amabil
 • Consultatii profesioniste
 • Tratamente eficiente
 • Intarzieri in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentrul centrelor in care se realizeaza masaj de drenaj limfatic in sector 3

Indiferent cate recomandari ai primi, esti genul care vrea sa isi construieasca o parere bazata pe argumente atunci cand alegi ceva, cu atat mai mult cand este vorba despre propria sanatate, cum este cazul la serviciile de drenaj limfatic din sector 3. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii relevante despre calitatea serviciilor, despre dotarile centrelor medicale din clasament, despre specialistii de aici si despre parerile pacientilor care clientilor care au beneficiat de servicii in cadrul lor.

1. M Spa Concept

M Spa Concept este un centru de masaj terapeutic si proceduri de detoxifiere, electrostimulare, mezoterapie virtuala, drenaj limfatic si kinetoterapie in care personalul ofera o abordare non-invaziva si umanista bazata pe capacitatea naturala a corpului uman de a se vindeca. Centrul din sector 3, Bucuresti dispune de o echipa tanara si bine pregatita de specialisti in terapii corporale, coordonati de terapeutul Mihaela Stefan.

Preturile centrului sunt afisate pe site-ul web. Pentru o sedinta de drenaj limfatic de 50 de minute vei achita suma de 100 de lei. 

Clientii M Spa Concept au numai cuvinte de lauda si afirma ca fiecare vizita la salon este o experienta placuta si relaxanta, intr-un ambient placut si primitor, cu personal profesionist, amabilitate si disponibilitate de a raspunde cat mai adecvat nevoilor clientului, cu dotari moderne si rezultate excelente ale procedurilor.

Vezi parerile pacientilor despre M Spa Concept
Vezi Pareri

2. Smart Kineto

Clinica Smart Kineto din sector 3 ofera consultatii de medicina fizica si recuperare medicala, reumatologie, neurologie, tratamente specifice: infiltratii articulare, kinetoterapie adulti, kinetoterapie bebelusi si copii, fizioterapie, masaj terapeutic, masajul sugarului, masaj de relaxare, drenaj limfatic, terapie manuala, trriger point, booster gun, terapie cu ventuze, recuperare medicala la domiciliu, psihoterapie si logopedie. Echipa centrului Smart Kineto este specializata in programe complexe de terapie pentru recuperarea deficientelor fizice, lingvistice si senzoriale, si este alcatuita din 3 fizio-kinetoterapeuti si cinci psihologi.

Pentru o sedinta de drenaj limfatic, pretul este, potrivit site-ului clinicii, de 120 de lei.

Pacientii centrului medical sunt multumiti de experienta inregistrata aici. Ei apreciaza serviciile de calitate pentru intreaga familie, procedurile cu rezultate bune, competenta personalului, amabilitatea cu care au fost intampinati.

3. Kinesis Clinic

Kinesis Clinic din sector 3 este o clinica orientata catre imbunatatirea sanatatii si a starii de spirit prin terapii corporale de recuperare medicala, masaj terapeutic, drenaj limfatic, kinetoterapie, fizioterapie, terapii alternative, nutritie si fitness. Centrul are peste 10 de activitate si conteaza pe experienta unor terapeuti dedicati meseriei: Liliana Gogorita, Alexandra Siia, Victor Delcea, fizio-kinetoterapeuti, si pe pregatirea nutritionistului Dan Sandu.

Poti consulta preturile clinicii pe site-ul web. Tariful incasat pentru o sedinta de drenaj limfatic de 60 de minute este de 130 de lei. 

Pacientii considera ca standardele serviciilor Kinesis Clinic sunt ridicate, ca procedurile se desfasoara cu profesionalism si seriozitate, ca personalul este bine pregatit, amabil si implicat, iar interiorul este curat si placut amenajat.

4. Kinetic Alfabio

Tipurile de masaj disponibile la Kineto Alfabio din sectorul 3 al Bucurestiului sunt masaj de relaxare, masaj terapeutic, drenaj limfatic, masaj anticelulitic, masaj reflexogen, masaj sportiv, masaj cu cafea, masaj cu miere, masaj gravide, masajul bebelusului, masaj facial, masaj capilar si masaj cu ciocolata. Kineto Alfabio este un centru specializat pe kinetoterapie, fizioterapie, masaj si terapie manuala, care ofera tratamente personalizate centrate pe nevoile fiecarei persoane.

Lista serviciilor si tarifele practicate se regasesc pe site-ul web. Pentru o sedinta de 50 de minute de drenaj limfatic vei plati 90 de lei.

Pacientii clinicii spun despre Kineto Alfabio ca este un centru curat, cu o atmosfera placuta, personal amabil, cu zambetul pe buze, proceduri cu rezultate bune si punctualitate la respectarea programarilor.

5. Pandora Medical Center

Centrul Medical Pandora este prima clinica din sectorul 3 specializata in tratamentul bolilor neuropsihice, care dispune de cabinete medicale specializate, explorari functionale (EKG si EMG), baza de fizioterapie si sala de kinetoterapie. Procedurile de recuperare medicala care se pot efectua in clinica includ si masajul terapeutic si masajul de drenaj limfatic. Cei sapte fizio-kinetoterapeuti ai clinicii sunt coordonati de medicii primari dr. Dan Curelea si Roxana Caldararu, specializati in recuperare medicala.

Potrivit site-ului clinicii, pretul unei sedinte de 60 de minute de drenaj limfatic este de 60 de lei.

Pacientii considera ca Pandora Medical Center este o clinica moderna, placut amenajata si curata, in care personalul te intampina cu amabilitate, ai parte de consultatii profesioniste si tratamente eficiente. Unele persoane spun ca exista intarzieri la onorarea programarilor.

Concluzii

Daca vrei sa beneficiezi de un masaj de calitate de drenaj limfatic in sector 3, cu rezultate sesizabile asupra starii tale de sanatate, te poti adresa uneia/unuia dintre clinicile si centrele medicale bucurestene din aceasta zona. Aici poti conta pe o atmosfera placuta si relaxanta, pe abilitatile personalului profesionist, pe amabilitate si empatie, precum si pe cele mai bune recomandari si terapii personalizate in functie de nevoile tale medicale.

Dupa lectura acestui articol de prezentare a serviciilor de masaj specializat din sector 3, vei putea sa mergi pentru drenaj limfatic catre acea clinica pe care o consideri cea mai potrivita pentru satisfacerea exigentelor tale, in functie, bineinteles, de propriile considerente si de serviciile conexe de care ai nevoie.