Meniu

Drenaj limfatic Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un masaj de drenaj limfatic in Bucuresti se poate recomanda in mai multe situatii, pentru stimularea circulatiei limfatice si eliminarea excesului de lichide si toxine din organism. De regula, este indicat: in caz de edem limfatic, dupa interventii chirurgicale, in fibromialgie, in tulburarile de circulatie sanguina, in anumite boli autoimune, pentru prevenirea unor boli grave, cum este cancerul.

In acest articol te ajutam sa gasesti un centru de recuperare modern, in care sa beneficiezi de un masaj de drenaj limfatic in cele mai bune conditii. Sunt cinci astfel de centre pe care le-am identificat si pe care ti le prezentam impreuna cu informatii despre tehnicile de masaj, preturile si parerile bucurestenilor care au fost tratati aici.

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Bucuresti?

O sedinta de drenaj limfatic realizat in Bucuresti are un pret care variaza de la clinica la clinica, din diverse motive. Tabelul de mai jos prezinta principalele tarife percepute pentru o procedura.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 180 Ron
 • Personal bine pregatit si empatic
 • Numeroase servicii de recuperare
 • Drenaj limfatic manual sau mecanic
 • Aparatura de ultima generatie
 • Planuri personalizate de tratament si recuperare
 • Atmosfera propice vindecarii
Clinica Eliade
2
220 Ron
 • Pretul unei sedinte de Drenaj limfatic porneste de la 220 Ron
 • Clinica de medicina integrativa
 • Abordare holistica
 • Drenaj limfatic manual
 • Proceduri moderne de medicina energetica, ozonoterapie, iridologie
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Posibilitate de a achizitiona abonamente pentru diverse proceduri
Amrita
3
190 Ron
 • Pretul unei sedinte de Drenaj limfatic porneste de la 190 Ron
 • Locatia se afla in centrul Bucurestiului, zona Cismigiu-Sala Palatului
 • Numeroase tipuri de masaje terapeutice si de relaxare
 • Muzica relaxanta
 • Curatenie
 • Personal amabil si bine instruit
Kineto-Therapy
85 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 85 Ron
 • Echipa numeroasa de terapeuti si maseuri profesionisti
 • Diverse tipuri de masaj
 • Fizioterapie, kinetoterapie, masaj
 • Drenaj limfatic manual sau cu aparatura speciala
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Centrul Recumed
150 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 150 Ron
 • Situat in centrul Bucurestiului
 • Clinica moderna de recuperare medicala
 • Numeroase terapii si tipuri de masaj
 • Drenaj limfatic manual
 • Personal bine instruit
 • Echipamente moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face drenaj limfatic in Bucuresti?

Dupa cum am precizat deja. Sunt cinci centre de recuperare moderne in Bucuresti unde se efectueaza drenaj limfatic in conditii superioare. Le poti descoperi in cele ce urmeaza!

1. Centrokinetic

Centrokinetic este o clinica de ortopedie, neurologie si recuperare medicala din Bucuresti, la care te poti programa si pentru drenaj limfatic. Echipa clinicii este formata din peste 110 medici si terapeuti specializati in problemele osteo-articulare la adulti si copii. Sunt trei clinici care poarta acest nume in Bucuresti: doua in zona Floreasca si unul in Militari. Te poti programa la aceasta clinica pentru o consultatie in vederea demararii programului potrivit de tratament si recuperare, inclusiv pentru procedura de drenaj limfatic. Terapeutii de la Centrokinetic pot efectua drenaj limfatic manual sau mecanic (cu aparatul Doctor Life).

O sedinta de masaj de drenaj limfatic costa 180 de lei. 

Bucurestenii spun numeroase lucruri apreciative despre aceasta clinica medicala. Faptul ca au evaluat Centrokinetic pe internet cu o nota foarte apropiata de cea maxima arata cel mai bine nivelul de satisfactie. Cei mai multi spun ca personalul de la receptie este foarte amabil, ca terapeutii si medicii sunt bine pregatiti, implicati si empatici. Persoanele care au optat pentru diverse investigatii sau pentru recuperare spun ca acesta este un loc perfect pentru vindecare, datorita abordarii si conditiilor deosebite.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Clinica Eliade

Pentru un masaj de drenaj limfatic in Bucuresti poti opta si pentru serviciile clinicii Eliade. Aceasta este o clinica de medicina integrativa, in care abordarea este una holistica, personalizata, cauzala, non-invaziva si naturala. La Clinica Eliade se realizeaza drenaj limfatic manual, prin miscarea ritmica a mainilor si cu o anumita presiune. La indicatia terapeutului, poti opta pentru o sedinta sau mai multe sedinte, pe baza de abonament de 5 sau 10 sedinte. Pe langa terapiile prin masaj, clinica mai pune la dispozitie si altele: ozonoterapie, medicina energetica, analiza posturala, terapii de recuperare, nutritie si dieta, iridologie.

O sedinta de drenaj limfatic general are un tarif de 220 de lei si o durata de 60 de minute. Exista si posibilitatea unui drenaj limfatic de 90 de minute, caz in care sedinta va costa 270 de lei. 

Cei care au apelat la serviciile acestei clinici spun ca nu au mai gasit in Romania o astfel de abordare si astfel de proceduri, dar si ca aparatele utilizate sunt moderne. Pacientii sustin insa ca personalul este cel care ridica foarte mult calitatea serviciilor, fiind bine pregatit, amabil si oferind explicatii detaliate.  

3. Amrita

Centrul de masaj Amrita este o alta locatie recomandata pentru drenaj limfatic in Bucuresti. Numele centrului spune totul despre abordarea de aici si despre misiunea terapeutilor, Amrita insemnand in limba sanscrita „nectarul zeilor”, care ii ajuta pe acestia sa-si pastreze tineretea si vigoarea trupeasca. In cadrul centrului se executa numeroase tehnici de masaj, in functie de nevoile si preferintele clientilor: drenaj limfatic, de relaxare, deep-tissue, cu roci vulcanice, Lomi-Lomi, anticelulitic, diverse terapii. 

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic, de 60 de minute, este de 190 de lei, iar pentru 90 de minute tariful este de 250 de lei.

Bucurestenii care au fost la acest centru de masaj spun ca au reusit sa-si remedieze problemele cu spatele, sa se simta mai bine si sa-si imbunatateasca inclusiv problemele cu somnul pe care le aveau. Ei spun ca au simtit energie buna, datorita muzicii relaxante si a personalului amabil si zambitor. Alte lucruri pe care oamenii le-au apreciat aici ar fi: curatenia, mirosul placut, preturile pe masura calitatii serviciilor. 

4. Kineto-Therapy High Life

Kineto-Therapy High Life este un centru de recuperare din Bucuresti in care se efectueaza si drenaj limfatic. Tratamentele si procedurile sunt individualizate in functie de nevoile si preferintele fiecarui client si pot contine elemente de fizioterapie, kinetoterapie si masaj. Masajul de drenaj limfatic se executa manual sau cu aparatura speciala. Pe langa drenaj limfatic, in acest centru terapeutii mai realizeaza si alte tehnici de masaj: de relaxare, terapeutic, masaj sportiv, masajul sugarului, masaj anticelulitic, reflexoterapie.

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic general executat manual este de 85 de lei si dureaza 50 de minute.

Personalul acestui centru este laudat pentru amabilitate si profesionalism, iar conditiile din cabinet imbie la relaxare si incarcare cu energie pozitiva. De asemenea, bucurestenii au mai apreciat flexibilitatea programului, avand in vedere ca se pot programa pentru diverse proceduri si la ore mai tarzii. Sunt persoane care spun ca dupa masajul de drenaj limfatic s-au simtit relaxate si intr-o stare de confort.

5. Centrul Recumed

Si in Centrul Recumed, tot din Bucuresti, te poti programa pentru o sedinta de drenaj limfatic. Sunt mai multe centre Recumed in Capitala (in sectorul 1, in Militari si in Ilfov), iar in fiecare dintre acestea poti beneficia de servicii de: masaj, hidroterapie, fizioterapie, kinetoterapie, intretinere corporala – serviciile fiind pentru toate varstele.  Masajul de drenaj limfatic se efectueaza manual si au o durata de 45-60 de minute, in functie de gravitatea edemului si de numarul extremitatilor cuprinse de edem.

Pretul sedintei de drenaj limfatic este de 150 de lei, pentru 50 de minute.

Recenziile din mediul online arata ca persoanele care au ajuns pe mainile terapeutilor si maseurilor de la Centrul Recumed nu au plecat dezamagiti. Din contra, ei au spus ca personalul este foarte bine pregatit din punct de vedere profesional. Este amabil si ca fiecare cabinet este dotat cu echipamente moderne. Astfel, oamenii se simt bine, confortabil si in siguranta inca de cum pasesc in locatie. O nemultumire a unora dintre pacienti ar fi aceea ca preturile sunt mai mari decat in alte clinici de profil din Bucuresti.

Concluziile noastre

Oferta serviciilor de drenaj limfatic este variata in Bucuresti. In acest oras exista numeroase centre de recuperare in care este pus la dispozitie acest tip de masaj. Specialistii din aceste centre realizeaza drenajul limfatic fie manual, fie cu ajutorul echipamentelor speciale.

Oricare dintre cele cinci clinici ai alege pentru sedintele de drenaj limfatic, te poti bucura de servicii de calitate superioara, dupa cum confirma bucurestenii care au beneficiat de ele.