Drenaj limfatic Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Oboseala, pielea uscata, problemele de greutate si retentia de apa sunt cateva dintre simptomele care ar putea sa indice necesitatea efectuarii unor sedinte de drenaj limfatic. Cluj este unul dintre judetele care gazduiesc numeroase centre de masaj si terapie unde poti beneficia de acest masaj special, care consta in aplicarea unor tehnici manuale care sa stimuleze sistemul imunitar si sa imbunatateasca circulatia sanguina.

Aplicat manual sau cu ajutorul unui sistem modern, drenajul limfatic are numeroase avantaje pentru organism, fiind util in cazul unor afectiuni precum osteoartrita si insuficienta venoasa cronica, printre altele. Acest tip de masaj este disponibil la mai multe centre de top din Cluj, carora te poti adresa pentru terapii benefice pentru corp si minte deopotriva.

Cele mai bune centre unde se face drenaj limfatic in Cluj

Daca locuiesti in Cluj si te intereseaza drenajul limfatic, fie pentru relaxare sau pentru tratarea unor afectiuni, ai la dispozitie un numar generos de clinici si centre de masaj terapeutic dintre care poti alege. Tabelul de mai jos surprinde numele celor mai reputate centre care efectueaza diferite tipuri de masaj, intre care si cel care pune in miscare limfa:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Sedinta Drenaj Limfatic
Rating
Website
Esthetic Lux
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pretul unei sedinte de drenaj limfatic este 70 Ron
 • Oferta variata de servicii
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Ambianta placuta
New You Clinic
149 Ron
 • Pretul unei sedinte de drenaj limfatic este 149 Ron
 • Servicii de inalta calitate si personal bine pregatit
 • Centru modern si curat
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Loc de parcare rezervat
HC Kinetic
120 Ron
 • Pretul unei sedinte de drenaj limfatic este 120 Ron
 • Servicii de calitate si tratamente eficiente
 • Personal bine pregatit, amabil si atent
 • Aparatura performanta
 • Ambient placut
Dora Cocis
70-160 Ron
 • Pretul unei sedinte de drenaj limfatic este 70-160 Ron
 • Tratamente inalt calitative
 • Locatie primitoare
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Ambient placut, completat de arome si efecte sonore tematice
Derma Elite
60 Ron
 • Pretul unei sedinte de drenaj limfatic este 60 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Preturi accesibile
 • Locatie eleganta, dotata cu aparatura moderna
 • Personal amabil si cu experienta
 • Unii clienti spun ca managementul clinicii ar putea fi imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun centru terapeutic pentru drenaj limfatic in Cluj?

Indicat atat  pacientilor care sufera de o anumita afectiune ce provoaca dureri si ingreuneaza misiunea sistemului limfatic, cat si persoanelor fara probleme de sanatate, drenajul limfatic este unul dintre serviciile disponibile in cadrul a numeroase clinici si centre specializate din Cluj.

Pentru a experimenta din plin beneficiile acestui masaj, este recomandat sa alegi o clinica sau un centru cu experienta, unde primeaza buna interactiune dintre terapeut si pacient si unde se folosesc tehnici si echipamente moderne. Optiunile prezentate in clasamentul urmator bifeaza aceste cerinte si reprezinta alegerile de top din judetul Cluj:

1. Esthetic Lux Center

Una dintre cele mai apreciate locatii din Cluj pentru efectuarea drenajului limfatic este Esthetic Lux Center. In cadrul acestui centru, poti beneficia de numeroase tratamente de relaxare, remodelare corporala si alte servicii care promoveaza sanatatea pielii si a organismului. Sunt disponibile tratamente atat pentru femei, cat si pentru barbati, puse la dispozitie de specialisti cu experienta, care folosesc metode terapeutice moderne.

Pretul sedintei variaza in functie de durata, pornind de la 70 lei.

Multi dintre cei care au trecut pragul centrului spun ca au avut o experienta foarte placuta, exprimandu-si opinia prin recenzii in spatiu virtual. Serviciile sunt prestate cu seriozitate si profesionalism, iar personalul este bine pregatit si amabil. Locatia este frumoasa si ambianta placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Esthetic Lux Center
Vezi Pareri

2. New You Clinic

Un centru de top din Cluj unde poti face drenaj limfatic este New You. Cu o experienta vasta in industria frumusetii si a medicinei estetice, colectivul din acest centru si-a consolidat experienta dobandita pe plan international prin participarea la cursuri in Londra si Miami. Misiunea sa este de a oferi servicii de calitate, integrand cele mai recente tehnologii in activitatea centrului si asigurand tratamente moderne de ingrijire corporala, relaxare si infrumusetare.  

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic este de 149 lei. Pacientii pot alege pachetul de 5 sedinte, la pretul de 649 lei, sau pe cel de 10 sedinte, care costa 1.199 lei.

Mai multe persoane si-au relatat in mediul online experienta din acest centru si au mentionat ca serviciile sunt de cea mai buna calitate, intrucat au observat rapid rezultate. Centrul este modern, curat si atmosfera placuta, propice relaxarii. Programarile se fac foarte usor, online, iar vizitatorii au loc de parcare rezervat. Personalul este amabil si profesionist.

3. HC Kinetic

O clinica foarte populara in Cluj, unde se face drenaj limfatic, este HC Kinetic. Serviciile clinicii se adreseaza pacientilor de orice varsta si sunt puse la dispozitie de o echipa de specialisti si kinetoterapeuti in domeniul sanatatii, care sunt supraspecializati in diferite terapii. Unul dintre obiectivele centrului este de a isi actualiza in permanenta tratamentele si de a isi imbunatati constant standardele de calitate.

Tariful unei sedinte de drenaj limfatic la aceasta clinica este de 120 lei.

Calitatea serviciilor este foarte apreciata, lucru reflectat de numeroasele pareri favorabile exprimate in mediul online. Pacientii spun ca au beneficiat de solutii de tratament eficiente si de o abordare profesionista. Personalul este descris ca fiind bine pregatit, empatic, amabil, implicat si atent. Clinica este dotata cu aparatura performanta si atmosfera este placuta.

4. Dora Cocis

Centrul de terapie si masaj Dora Cocis face parte din optiunile preferate ale pacientilor carora li s-a recomandat sa faca drenaj limfatic. Sunt disponibile mai multe tipuri de masaj, tratamente si terapii menite sa promoveze o buna functionare a organismului si o relaxare profunda. Cu o experienta de peste 5 ani in domeniu, kinetoterapeutul asigura tratamente de calitate si prioritizeaza confortul celor care trec pragul centrului.

In ceea ce priveste tariful pentru o sedinta de drenaj limfatic, acesta variaza intre 70-160 lei, in functie de durata (25-90 min).

Pacientii spun ca au beneficiat nu numai de relaxare, ci si de remedii pentru dureri. Locatia este primitoare, iar ambientul este foarte placut si relaxant, dominat de arome de uleiuri esentiale si efecte sonore tematice. Personalul este caracterizat ca fiind profesionist si amabil.

5. Derma Elite

Un alt loc din Cluj pe care il poti alege cu incredere pentru sedintele de drenaj limfatic este Derma Elite, clinica de dermatologie medicala si estetica unde sunt disponibile numeroase tratamente de intretinere corporala si infrumusetare. Prezenta acestei clinici pe piata de profil din Romania s-a consolidat prin folosirea unor tehnologii de varf si a unor dispozitive unice in tara, cu ajutorul carora personalul asigura calitatea serviciului, fiind preocupat constant de tehnici moderne de tratament.

Lista de tarife indica faptul ca pretul unei sedinte de drenaj limfatic este de 60 lei.

Serviciile clinicii sunt de inalta calitate, potrivit opiniilor exprimate de mai multi pacienti pe internet. Preturile sunt accesibile, iar aparatura folosita este de ultima generatie. Locatia este frumoasa, eleganta, primitoare si pune la dispozitia pacientilor locuri de parcare. Timpul de asteptare este foarte scurt, iar personalul este amabil si profesionist. Cu toate acestea, unii pacienti spun ca managementul clinicii este defectuos, deoarece au avut programarile decalate.

Concluzii

Daca vrei sa beneficiezi de servicii de calitate si de atentia unor terapeuti bine instruiti, poti alege judetul Cluj pentru drenajul limfatic, un tip de masaj care detensioneaza muschii, elimina retentia de apa, imbunatateste aspectul pielii si stimuleaza circulatia sangelui, printre altele.

In centrele terapeutice care ocupa primele pozitii in optiunile pacientilor din acest judet, poti observa imbunatatiri inca de la prima sedinta de drenaj limfatic, benefic pentru relaxare si pentru tratarea unui spectru larg de afectiuni ce ingreuneaza functionarea sistemului limfatic.