Meniu

Drenaj limfatic Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti cu probleme de sanatate precum retentia de apa, edeme sau circulatia proasta a sangelui, o sedinta de drenaj limfatic in Oradea poate fi o solutie excelenta pentru a-ti imbunatati starea generala. Pentru o sesiune de masaj bland cu efecte asupra sistemului limfatic sau pentru un abonament cu mai multe sedinte din aceasta terapie, te poti adresa uneia dintre clinicile de top cu servicii de recuperare medicala din oras sau unui salon de terapii manuale.

In acest articol vei gasi o prezentare a centrelor specializate din Oradea, in care activeaza terapeuti cu experienta, care iti pot oferi masajul de care ai nevoie, pentru rezolvarea problemelor medicale de care suferi.

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Oradea?

Pentru a te edifica asupra calitatii prestatiilor unui centru medical, este recomandat sa incerci initial o sedinta de drenaj limfatic in Oradea si apoi, daca este multumit/-a de efecte si de persoana terapeutului, sa optezi pentru un abonament. Iata, in tabelul de mai jos, care sunt clinicile care ofera acest serviciu si pretul unei sedinte de drenaj limfatic, la fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
OsteoKineto
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si implicat
 • Comunicare buna cu pacientii
 • Rezultate excelente ale tratamentelor
Kinetics
150 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul personalului
 • Varietatea procedurilor de tratament
 • Aparatura performanta
 • Terapii eficiente
Bliss Med Center
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 70 Ron
 • Servicii bune
 • Salon modern, curat
 • Atmosfera relaxanta
 • Curatenie
 • Efecte benefice ale tratamentelor
Centrul Pasdur
60 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 60 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul ireprosabil al personalului
 • Rezultatele bune ale tratamentelor
Medinsight
100 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Dotari de ultima generatie
 • Tratamente incununate de succes
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti beneficia de drenaj limfatic in Oradea

Cand este vorba despre sanatatea ta, ai propriile exigente in ceea ce priveste calitatea, iar in ceea ce priveste masajul de drenaj limfatic in Oradea, sunt importante conditiile in care se desfasoara si terapeutul care il executa. De aceea, informatiile din sectiunea urmatoare a articolului sunt menite sa te ajute sa te decizi carui centru medical sau salon sa te adresezi. Citeste-l pana la capat pentru a afla la ce standarde ar trebui sa te astepti de la fiecare dintre clinicile din clasament, care sunt competentele personalului si ce parere au pacientii care le-au vizitat anterior si au ales sa isi consemneze experientele in recenzii.

1. OsteoKinetoMedica

OsteoKinetoMedica este numele clinicii de recuperare medicala din Oradea, care se adreseaza pacientilor de toate varstele cu o gama completa si complexa de servicii de evaluare medicala, kinetoterapie, exercitii prenatale si post natale, terapie manuala/osteopatie, recuperare dupa afectiuni vasculare, elongatii coloana vertebrala, cupping terapie, Tecar, terapie Hypervolt, body adjustment, reeducare perineala Urostim pentru incontinenta urinara, reeducarea echilibrului, kinesiotaping, drenaj limfatic manual, drenaj limfatic cu uleiuri esentiale, terapie miofasciala, terapie Raindrop cu uleiuri esentiale, masaj de relaxare, masaj reflexogen si recuperarea pacientilor cu afectiuni oncologice. Cei trei terapeuti ai clinicii, Doriana Ciobanu (kinetoterapeut), Monica Letea (kinetoterapeut) si Roxana Haidu (kinetoterapeut si specialist in motricitate speciala) au o experienta de peste 20 de ani in domeniul recuperarii medicale si ofera fiecarui pacienti tratament personalizat in functie de afectiunile de care sufera.

O sedinta de drenaj limfatic de 50 de minute te va costa 150 de lei la aceasta clinica.

Pacientii care s-au adresat acestei clinici pentru tratamente se declara multumiti de serviciile de calitate, de profesionalismul si implicarea personalului, de comunicarea buna cu terapeutii si de efectele benefice ale sedintelor de recuperare medicala din acest centru.

Vezi parerile pacientilor despre OsteoKinetoMedica
Vezi Pareri

2. Kinetics

Kinetics Oradea este un centru cu o gama diversa de servicii de recuperare medicala, medicina sportiva si imbunatatirea performantelor fizice, punand la dispozitia bihorenilor antrenamente functionale, Vision Body, reeducare posturala globala, stretching global activ, kinetoterapie, terapia Tecar, drenaj limfatic prin presoterapie, masaj, si terapia cu laser. Drenajul limfatic se foloseste aici de echipament special, mansoanele Bio Compression, care functioneaza pe principiul compresiei pneumatice, adica utilizeaza presiune inalta care activeaza drenajul limfatic, cu ajutorul aerului comprimat trimis din unitatea principala (compresor), printr-un sistem de furtunuri.

O sedinta de drenaj limfatic prin presoterapie, cu o durata de 60 de minute, are pretul de 150 de lei.

Pacientii apreciaza serviciile de calitate ale clinicii si profesionalismul personalului. Totodata, acestia se arata satisfacuti de varietatea procedurilor de tratament disponibile, de  dotarile cu aparatura performanta si de eficienta terapiilor.

3. Bliss Med Center

Bliss Med Center este salonul de relaxare si wellness, centrat pe nevoile specifice ale clientilor, carora le ofera  o paleta larga de proceduri corporale, in scopul atingerii starii de bine sau al apropierii de modelele de frumusete catre care tind: masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj cu ventuze, masaj anticelulitic, masaj prenatal, masaj facial clasic, masaj facial Gua Sha, reflexoterapie, drenaj limfatic manual si drenaj limfatic prin presoterapie. Efectuarea drenajului limfatic prin presoterapie se realizeaza cu aparatul Q1000 Premium, un costum special cu mai multe compartimente, iar miscarile si presiunea pot fi setate in functie de nevoile fiecarui client.

Preturile salonului sunt afisate pe site-ul web. O sedinta de 50 de minute de drenaj limfatic manual costa 90 de lei, in timp ce drenajul limfatic cu aparatul din dotare are un tarif de 70 de lei pentru aceeasi durata.

Clientii salonului au multe cuvinte de lauda pentru serviciile de aici. Ei apreciaza interiorul modern, curat si atmosfera relaxanta in care au loc experientele de rasfat al simturilor, produsele de calitate si aparatura noua. De asemenea, se consemneaza efectele benefice ale tratamentelor.

4. Centrul Pasdur

Clinica Pasdur a fost infiintata in Oradea in anul 2004, cu o oferta bogata de proceduri de recuperare medicala: asistenta medicala la domiciliu, kinetoterapie, kinetotprofilaxie, fizioterapie, masaj, drenaj limfatic, masaj Yumeiho, laser MLS, antrenamente Pilates. In prezent, echipa dispune si de aparatura si personal specializat pentru cabinetele de ecografie generala, chirurgie generala, chirurgie cardio-vasculara, chirurgie plastica si reparatorie. Pentru recuperare medicala, centrul conteaza pe serviciile a doi medici primari, specializati in medicina fizica, recuperare medicala si balneologie, conf. univ. dr. Simona Pop si dr. Noemi Nemeth, si pe pregatirea si experienta a cinci fiziokinetoterapeuti si ale unui maseur.

Tarifele sunt publicate pe site-ul centrului. Pentru 45 de minute de drenaj limfatic manual vei plati 60 de lei.

Pacientii sunt incantati de aceasta clinica moderna, de serviciile de calitate, de personalul de un profesionalism ireprosabil si de rezultatele bune ale tratamentelor.

5. Medinsight

Clinica Medinsight din Oradea reuneste cabinete de ortopedie-traumatologie, neurochirurgie, neurologie, kinetoterapie, chirurgie pediatrica, ortopedie pediatrica, cardiologie, nutritie si dietetica clinica, punand la dispozitia bihorenilor proceduri de EEG / video EEG, infiltratii intraarticulare, intra- si perilezionale, baropodometrie in statica, dinamica si mers, osteodensitometrie, terapia Schroth, infiltratii epidurale si de nerv occipital, drenaj limfatic manual. Personalul clinicii este alcatuit din noua medici, trei asistenti medicali si un kinetoterapeut.

Pentru drenajul limfatic manual se percepe suma de 100 de lei pentru 60 de minute de masaj.

Clinica Medinsight inregistreaza un grad ridicat de multumire exprimata de pacienti. Acestia amintesc de serviciile de calitate, profesionalismul personalului, dotarile de ultima generatie ale clinicii si tratamentele incununate de succes realizate aici.

Concluzii

Procedura noninvaziva si nedureroasa, ideala pentru imbunatatirea sanatatii si a starii de bine, masajul de drenaj limfatic in Oradea se poate realiza cu cele mai bune rezultate la una dintre clinicile cu servicii de recuperare medicala sau intr-un salon cu servicii de relaxare si wellness. Fie ca optezi pentru procedura manuala, fie pentru presopunctura cu ajutorul unui aparat specializat, vei avea parte de efecte benefice inca de la prima sedinta – stimularea circulatiei limfatice, reducerea edemelor, ameliorarea aspectului de coaja de portocala al pielii si de un tonus mai ridicat. 

Oricare ar fi alegerea ta, poti fi sigur/-a ca la clinicile si saloanele din clasamentul prezentat mai sus ti se vor pune la dispozitie cele mai bune servicii din Oradea, de catre terapeuti cu experienta, care ofera solutii personalizate fiecarui pacient sau client, in functie de nevoile sale de sanatate.