Meniu

Drenaj limfatic Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Popularitatea drenajului limfatic in Piatra Neamt si in alte orase mari din tara se afla in trend ascendent, lucru ce poate fi pus pe seama numeroaselor beneficii pe care le are aceasta terapie manuala. Relaxarea muschilor, stimularea digestiei, reducerea edemelor si inflamatiilor, intensificarea circulatiei limfei sunt doar cateva dintre avantajele drenajului limfatic, o tehnica de masaj bland ce presupune aplicarea unor miscari specifice in zonele de tratat. 

Drenajul limfatic este benefic in tratarea si gestionarea a numeroase afectiuni, printre care fibromialgia, osteoartrita, insuficienta venoasa cronica etc. Pe langa avantajele in plan fizic, drenajul limfatic are si efect relaxant, oferind senzatia de energie si avand potentialul de a imbunatati calitatea somnului. Mai multe clinici si cabinete din Piatra Neamt ofera acest serviciu. 

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Piatra Neamt?

Daca medicul ti-a recomandat sa faci tratament prin drenaj limfatic si vrei sa mergi la un cabinet din Piatra Neamt, ai numeroase optiuni dintre care poti alege. Tabelul de mai jos te poate ajuta sa iti faci o idee cu privire la costurile drenajului limfatic, deoarece surprinde pretul pentru o sedinta in cadrul celor mai apreciate cabinete si clinici din acest oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Programare Online
Connect Medical
1 Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 40 Ron
 • Clinica noua si moderna
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic primar recuperare, medicina fizica si balneologie
 • Drenaj limfatic membre superioare sau membre inferioare
 • Servicii de recuperare si de imagistica medicala
 • Proceduri de recuperare personalizate
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Elipetro Med
2
60 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Programe terapeutice eficiente
 • Echipa de profesionisti
 • Terapeuti bine pregatiti si amabili
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Programe de recuperare personalizate
Yan K. Therapy
3
50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Programe de recuperare adaptate nevoilor
 • Profesionalism si amabilitate
 • Disponibilitate si atentie pentru pacient
Fizio-Expert
50 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 50 Ron
 • Terapii eficiente
 • Profesionalism si amabilitate
 • Solutii moderne de recuperare
 • Servicii calitative
FizioMed
70 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 70 Ron
 • Rezultate bune
 • Terapeuti cu experienta
 • Implicare si atentie
 • Cabinet dotat corespunzator
 • Calitatea serviciilor
Body & Mind Spa
50 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 50 Ron
 • Servicii bune
 • Profesionalism si amabilitate
 • Terapeut cu experienta vasta
 • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde se face drenaj limfatic in Piatra Neamt

Pentru sedinte de drenaj limfatic in scop terapeutic, ai la dispozitie serviciile mai multor clinici din Piatra Neamt unde se ofera diverse servicii de recuperare medicala. Impreuna cu specialistul se va stabili numarul necesar de sedinte si frecventa acestora.

Datorita experientei personalului, recomandarilor si recenziilor foarte bune, precum si raportului satisfacator calitate-pret, urmatoarele clinici si cabinete din Piatra Neamt sunt considerate a fi cele mai bune optiuni pentru drenaj limfatic: 

1. Connect Medical

Intr-o clinica moderna si bine dotata din Piatra Neamt, numita Connect Medical, serviciile medicale si de recuperare, printre care si cel de drenaj limfatic, sunt la cele mai inalte standarde. Clinica este fondata de dr. Ionut Pintilie, medic primar recuperare, medicina fizica si balneologie, care este si specialist in reumatologie si are si competenta in ecografia aparatului locomotor. Printre numeroasele servicii de recuperare puse la dispozitie la Connect Medical se afla si drenajul limfatic pentru membrele superioare sau membrele inferioare, realizat de specialisti cu experienta. Desi este un centru medical de mici dimensiuni, Connect Medical este dotat cu tehnologie de varf, cu care se pot realiza numeroase ecografii, dar si proceduri de recuperare personalizate in functie de nevoile pacientilor.

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic este de 40 de lei.

Despre Connect Medical, pacientii au de spus numai lucruri bune. Cel mai mult par sa fie incantati oamenii de medicii de elita de la aceasta clinica, specializati in recuperare, medicina fizica si balneologie, precum si in radiologie si imagistica medicala. De asemenea, conditiile moderne, spatiul amenajat cu gust, diversitatea serviciilor de imagistica si de recuperare sunt lucruri pe care pacientii le considera excelente pentru toti locuitorii din Piatra Neamt.

Vezi parerile pacientilor despre Connect Medical
Vezi Pareri

2. Elipetro Med

Prezenta pe piata serviciilor medicale inca din 2005, Elipetro Med este o clinica medicala de fiziokinetoterapie si recuperare din Piatra Neamt la care poti apela pentru sedintele de drenaj limfatic si pentru alte terapii de reabilitare. Sunt disponibile tratamente de ultima generatie din domeniul recuperarii, se foloseste aparatura ultramoderna si serviciile se afla intr-o permanenta imbunatatire. Echipa este formata din specialisti fizioterapeuti care analizeaza in detaliu conditia fizica si nevoile pacientului inainte de a dezvolta un program de recuperare medicala personalizat. Colectivul Elipetro Med are sustinere din partea unei echipe multidisciplinare din care fac parte medici ortopezi, neurologi, cardiologi si alti medici. 

Sedinta de drenaj limfatic are pretul de 60 lei. 

Pacientii care au ales serviciile acestei clinici de recuperare se declara multumite de calitatea serviciilor si spun ca au intalnit acolo o echipa de profesionisti. Programele de recuperare sunt eficiente si ii ajuta pe beneficiari sa redevina activi inca de la primele sesiuni. Se foloseste aparatura performanta, iar terapeutii sunt bine pregatiti, amabili si atenti la nevoile pacientului, in functie de care contureaza un plan terapeutic adaptat. 

3. Yan K. Therapy

Yan K. Therapy este o alta clinica de recuperare din Piatra Neamt unde lista de servicii include si drenajul limfatic. Specialistii din cadrul acestei clinici ofera servicii de fizioterapie si kinetoterapie pacientilor de toate varstele, iar planurile terapeutice sunt construite in raport cu recomandarile medicilor specialisti din clinica. Cu experienta vasta in sfera medicinei fizice si recuperarii, colectivul de la Yan K. Therapy are obiectivul de a ajuta pacientii sa isi recapete mobilitatea si sa se recupereze mai usor dupa o accidentare.

Pentru sedinta de drenaj limfatic, pretul porneste de la 50 lei.

Conform parerilor exprimate de pacienti pe internet, la acest cabinet se ofera servicii de calitate. Personalului ii sunt atribuite calitati ca profesionalismul, amabilitatea si disponibilitatea. 

4. Fizio-Expert

In Piatra Neamt, masajul de drenaj limfatic este disponibil si la Fizio-Expert. Aceasta clinica de recuperare medicala pune la dispozitia pacientilor o gama variata de metode si tehnici de reabilitare si de recapatare a fortei musculare. Aici isi desfasoara activitatea fizioterapeuti cu experienta, cativa dintre ei avand pregatire in strainatate. Ei ofera solutii de tratare a afectiunilor musculo-scheletice, dar si de prevenire a acestora. 

Pentru o sedinta de drenaj limfatic, pacientii vor plati suma de 50 lei. 

Majoritatea pacientilor care au ales aceasta clinica pentru drenaj limfatic sau alte tratamente de recuperare se declara multumite. Personalul are experienta, ceea ce se reflecta in calitatea serviciilor si in eficienta programelor terapeutice. Pacientii sunt tratati cu profesionalism, atentie si amabilitate.

5. FizioMed

Drenajul limfatic este unul dintre serviciile disponibile la FizioMed, cabinet de recuperare medicala din Piatra Neamt. In raport cu stilul de viata, conditia fizica si nevoile individuale, fiecare pacient beneficiaza de programe personalizate de recuperare si de indrumari din partea specialistilor, care ii sunt alaturi pe toata durata procesului de recuperare.

O sedinta de drenaj limfatic costa 70 lei.

Serviciile oferite la acest cabinet de recuperare sunt de inalta calitate si se dovedesc a fi eficiente inca de la primele sedinte. Terapeutii sunt bine pregatiti, implicati si atenti la nevoile pacientului. Cabinetul este ingrijit si dotat corespunzator.

6. Body & Mind Day Spa

Body & Mind Day Spa este un cabinet din Piatra Neamt unde se fac masaj de drenaj limfatic si numeroase terapii de ingrijire si intretinere corporala. Cu peste 13 ani de experienta in domeniul wellness, terapeutul a primit mai multe premii in cadrul unor concursuri, demonstrandu-si pregatirea in domeniul ingrijirii corporale. In functie de obiective si nevoi, clientii acestui cabinet beneficiaza de terapii personalizate. 

Sedinta de drenaj limfatic are pretul de 50 lei. 

Persoanele care au trecut pragul acestui cabinet si si-au relatat parerile in mediul online considera ca serviciile sunt de calitate. Profesionalismul si amabilitatea sunt principalele calitati ale terapeutului care profeseaza la Body & Mind Day Spa. 

Concluzii

Inainte de a face o alegere, este bine sa cunosti detalii despre toate cabinetele din Piatra Neamt unde se poate face drenaj limfatic. Datorita accesibilitatii serviciilor si rezultatelor bune, cabinetele si clinicile de recuperare prezentate anterior sunt considerate a fi cele mai bune optiuni.