Meniu

Drenaj limfatic Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui centru de recuperare medicala care ofera, printre alte servicii si drenaj limfatic in Ploiesti? In articolul de fata poti gasi mai multe informatii utile in acest sens, de la tarife, la pregatirea terapeutilor care se ocupa de tratament. Un alt detaliu important este aparatura pe care centrele din oras o au in dotare, intrucat modul in care efectueaza drenajul limfatic difera. 

Chiar si in cazul drenajului exista contraindicatii, asa ca este recomandat ca persoanele interesate de acest serviciu sa-si faca mai intai o programare la o consultatie de specialitate in Ploiesti. In acest fel, terapeutul o sa poata confirma faptul ca pacientul respectiv poate beneficia de drenaj limfatic fara nicio problema, sau poate recomanda un tratament mai potrivit pentru situatia lui. 

Cat costa efectuarea unui drenaj limfatic in Ploiesti? 

In ceea ce priveste pretul drenajului limfatic in Ploiesti, acesta variaza in functie de tehnica utilizata. Rezultatele pot fi obtinute atat prin tehnica manuala, cat si prin intermediul unor aparate special concepute pentru drenaj. Cu scopul de a-ti face cautarile mai usoare, am pregatit un tabel in care au fost incluse preturile de la mai multe centre si clinici din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
FizioAktiv
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 30 Ron
 • Personal calificat
 • Aparatura performanta
 • Conditii optime de siguranta
 • Educatie continua
 • Preturi accesibile
Optimal Recovery
50 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 50 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta
 • Promptitudine
Zen Therapy
40 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 40 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Locatie centrala
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor care ofera drenaj limfatic in Ploiesti 

Daca n-ai idee la care clinica este mai bine sa te programezi pentru un drenaj limfatic in Ploiesti, poti incepe cu optiunile de mai jos. Cele trei clinici sunt dotate cu aparatura performanta si pun la dispozitia pacientilor tot felul de facilitati, iar pentru ca acestia sa beneficieze de ele, singurul lucru de care au nevoie este o programare facuta din timp. 

1. FizioAktiv  

Prima optiune pe care o au oamenii in vederea efectuarii drenajului limfatic in orasul Ploiesti este FizioAktiv, un cabinet de recuperare medicala dotat cu aparatura performanta si o echipa bine pregatita. Exista mai multe tehnici prin care se poate realiza drenajul limfatic in cadrul centrului: tehnica manuala, presoterapie si kinesiotaping. Metoda ideala se stabileste in urma consultatiei; in timp ce presoterapia este o metoda placuta pe care oricine o poate incerca, drenajul limfatic manual este recomandat in situatia in care pacientii se confrunta cu tulburari de circulatie periferica. Chiar daca terapeutii care fac parte din echipa sunt tineri, ei participa in mod periodic la cursuri de perfectionare profesionala, in scopul de a le oferi pacientilor servicii de calitate de fiecare data. 

Pretul drenajului limfatic incepe de la 30 de lei. 

Echipa centrului FizioAktiv este apreciata in mod deosebit pentru atentia acordata detaliilor, dar si pentru rabdarea si intelegerea de care dau dovada terapeutii atunci cand interactioneaza cu pacientii. Acestia raspund la fiecare intrebare care le este adresata, pe intelesul tuturor. In plus, oamenii se simt in siguranta din secunda in care pasesc in cabinet. 

Vezi parerile pacientilor despre FizioAktiv  
Vezi Pareri

2. Optimal Recovery  

Misiunea centrului Optimal Recovery este de a combate durerea prin metode non-invazive, precum este drenajul limfatic in Ploiesti. Acesta sa realizeaza cu ajutorul aparatului de presoterapie, iar obiectivele principale sunt intarirea sistemului imunitar si imbunatatirea circulatiei sangvine. Fiind dotat cu aparatura de ultima generatie, centrul ofera o gama variata de servicii de calitate. De efectuarea lor se ocupa terapeutul Bogdan Barbu. Prima sedinta include si partea de testare, in care este identificata cauza durerii si se elaboreaza tratamentul propriu-zis. In medie, sedintele dureaza 50 de minute. Programarile se pot face online sau folosind numarul de telefon, iar programul flexibil le permite chiar si oamenilor ocupati sa beneficieze de o sedinta la Optimal Recovery. 

Pentru drenajul limfatic, pretul este de 50 de lei. 

Exista multe persoane care marturisesc ca au reusit sa scape de dureri, dupa o vizita la Optimal Recovery, datorita tratamentului pe care l-a recomandat terapeutul. Raspunsurile pe care le-au primat pacientii din partea personalului au fost intotdeauna clare si pertinente, iar atentia la detalii asigura elaborarea unui plan de tratament eficient. 

3. Zen Therapy 

In final, ultimul cabinet de recuperare medicala de pe aceasta lista la care pot apela oamenii pentru un drenaj limfatic realizat in Ploiesti este Zen Therapy. Fiind amplasat intr-o locatie moderna si centrala a orasului, cabinetul este accesibil tuturor celor care au nevoie de sprijin pentru a-si imbunatati starea de sanatate. Cu privire la tratamentul in sine, terapeutii care isi desfasoara activitatea aici sunt certificati in drenaj limfatic manual. Persoanelor interesate de acest serviciu le este recomandat ca inainte cu o saptamana de data la care sunt programate pentru drenaj sa se hidrateze zilnic si sa tina o dieta de detoxifiere. Un alt aspect important este miscarea zilnica. In functie de afectiunea de care sufera, exista pacienti care pot beneficia de terapie pe intregul corp intr-o singura sedinta, in timp ce pentru altii, drenajul limfatic se va efectua pe o zona restransa. 

Pretul drenajului limfatic este de 40 de lei.

Pacientii care au vizitat cabinetul Zen Therapy si au beneficiat de serviciile de recuperare medicala de aici au avut parte de o experienta placuta, datorita mediului prietenos. Rezultatele tratamentelor nu intarzie sa apara, inca de la primele sedinte. 

Concluzii

Prin urmare, daca un medic ti-a recomandat drenajul limfatic in orasul Ploiesti, sau daca pur si simplu crezi ca terapia te poate ajuta sa-ti imbunatatesti starea de sanatate, exista mai multe optiuni din care poti alege. Ideal este sa vorbesti cu un medic speicalist inainte, pentru a avea siguranta ca in cazul tau nu exista contraindicatii.