Meniu

Drenaj limfatic Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicii specialisti recomanda proceduri ca drenajul limfatic in Satu Mare in cazul pacientilor care se confrunta cu probleme ale circulatiei limfatice. Drenajul limfatic este un tip de masaj prin care se asigura o curatare eficienta a organismului, fiind recomandat chiar si in procesul de detoxifiere si de slabire a corpului. Pe langa faptul ca ajuta la eliminarea problemelor circulatorii, acesta contribuie la eliminarea simptomelor neplacute ca balonarea, senzatiei de picioare grele si a retentiei de apa. 

Mai exista si cazuri in care procedura este folosita si ca metoda de recuperare dupa o interventie chirurgicala, astfel incat pacientul sa se vindece rapid si fara sa depuna mult efort. In Satu Mare vei gasi o multime de variante de clinici spre care isi poti indrepta atentia cu incredere pentru a solicita ajutorul si sfatul medicilor specialisti. Citeste mai departe si descopera-le pe fiecare in parte.

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Satu Mare?

Pretul pentru o sedinta de drenaj limfatic in Satu Mare poate suferi modificari in functie de tipul de abonament ales, dar si in functie de experienta cadrelor medicale. Tocmai de aceea iti prezentam in tabelul de mai jos o lista cu toate tarifele practicate in orasul tau, pentru a sti exact cum sa te pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Pearl Beauty
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 100 Ron
 • Rating ridicat
 • Tratamente si proceduri personalizate
 • Echipa bine pregatita de medici si esteticieni
 • Atmosfera relaxanta
 • Aparaturi de ultima generatie
Ktirat Medica
45 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 45 Ron
 • Echipa de medici si kinetoterapeuti profesionisti, amabili si bine pregatiti
 • Act medical de calitate
 • Dotari de ultima generatie
 • Proceduri eficiente
Kinetic Center
50 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 50 Ron
 • Medici si terapeuti experimentati
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Tratamente si proceduri personalizate
 • Grija fata de pacienti
 • Atmosfera relaxanta
Dianetti
60 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 60 Ron
 • Solutii personalizate
 • Servicii si proceduri eficiente
 • Echipamente si aparaturi moderne
 • Act medical de calitate
Dr. Coica
55 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 55 Ron
 • Echipa medicala profesionista, implicata si amabila
 • Atmosfera linistita si primitoare
 • Tratamente si proceduri eficiente
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in drenaj limfatic in Satu Mare

Exista o multime de clinici specializate in drenaj limfatic in Satu Mare catre care iti poti indrepta atentia si in cadrul carora vei putea beneficia de o gama larga de proceduri terapeutice la standarde superioare. Citeste mai departe si descopera care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam, dar si care sunt impresiile celorlalti pacienti care au beneficiat de serviciile acestor clinici:

1. Pearl Beauty Center

Pearl Beauty Center este un salon de infrumusetare in cadrul caruia poti beneficia de un drenaj limfatic in Satu Mare realizat ca la carte. Medicii si esteticienii din cadrul salonului sunt profesionisti si cu o experienta vasta, avand competenta de a pune in aplicare proceduri ca: electrostimulare, criolipoliza, impachetari, drenaj limfatic, tratament antivergeturi, tratament anticelulitic. Nici aparaturile nu sunt mai prejos, fiind de ultima generatie si asigurand un act medical ireprosabil. Din arsenalul acestora fac parte si: Eximia HR 77, Criocuum, Body Esculptor+, LinfoPress Pro si Bruno Vassari. Echipa de specialisti pune la dispozitia pacientilor si consultatii gratuite pentru remodelarea corporala, pe baza carora se stabilesc planurile de recuperare sau tratament, astfel incat fiecare pacient sa aiba parte de proceduri adaptate special pentru necesitatile lor.

Pretul aplicat pentru o sedinta de drenaj limfatic cu preosterapie medicala este de 100 lei. 

Rating-ul primit de salonul de infrumusetare este ridicat, datorita feedback-ului pozitiv care a fost primit de la pacienti. Tratamentele sunt adaptate in functie de necesitatile pacientului, atmosfera este relaxanta si primitoare, iar echipa de specialisti este compusa din medici si esteticieni cu o buna pregatire in aplicarea procedurilor terapeutice. De asemenea, se mai remarca si aparaturile folosite, care sunt de ultima generatie si care contribuie la efectuarea unor tratamente eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Pearl Beauty Center
Vezi Pareri

2. Ktirat Medica

Ktirat Medica este un centru de recuperare din Satu Mare in cadrul caruia pacientii pot opta si pentru un drenaj limfatic practicat de specialisti cu scopul obtinerii unor rezultate ireprosabile. Din cadrul echipei de specialisti fac parte si: dr. Zsuzsanna Blanka Pongracz, medic specialist reumatolog, Aletta Laszlo, kinetoterapeut, sef lucr. dr. Ileana Filipescu, medic primar reumatolog, Edina Nagy, kinetoterapeut, Andrea Ilyes, kinetoterapeut, Alina Ritzman, kinetoterapeut si Gergo Pelei, kinetoterapeut. Acestia si-au dezvoltat abilitatile in cadrul studiilor universitare, anilor de practica si cursurilor de formare, fiind competenti in realizarea urmatoarelor proceduri: kinetoterapie, kinesio tape, fizioterapie (ionizare, tens, trabert, ultrasunete, laser etc), masaj medical, limfatic, facial, drenaj limfatic cu aparat, consultatii de specialitate si control. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, contribuind la desfasurarea unui act medical fara de greseala. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de 30 minute de drenaj limfatic cu aparat este de 45 lei.

Feedback-ul primit de la pacienti a fost unul pozitiv, acest aspect fiind observat si din rating-ul maxim al clinicii. Echipa de medici si kinetoterapeuti este profesionista, amabila, bine pregatita si atenta la necesitatile celorlalti pacienti, astfel incat actul medical sa fie un succes. La dispozitia acestora se afla si dotari de ultima generatie (aparaturi si echipamente performante), care ajuta la indeplinirea unor procedura la standarde superioare.

3. Kinetic Center

Kinetic Center a fost infiintat in anul 2006 ca firma de sauna si masaj, insa in 2009 a cunoscut o dezvoltare semnificativa, ingloband si alte tipuri de servicii medicale, printre care se numara si drenajul limfatic in Satu Mare. Principala activitate a centrului are in vedere recuperarea medicala a pacientilor prin proceduri eficiente ca: fizioterapie, masaj de relaxare, reflexoterapie, remodelarea siluetei, gimnastica medicala, terapie Tecar, terapie cu unde soc, kinetoterapie, drenaj limfatic si servicii de relaxare: masaj de relaxare, sauna, fitness. Datorita faptului ca se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii care sunt asigurati medical pot beneficia de unele proceduri sau servicii gratuite. Dotarile, echipamentele si aparaturile folosite sunt, de asemenea, performante, fiind de un real ajutor in ceea ce priveste practicarea procedurilor intr-o maniera corecta. De exemplu, se utilizeaza: Lymfoven, Lymphastim, Exilis Elite, X-Wave etc.

Tariful aplicat pentru o sedinta de drenaj limfatic manual este de 50 lei.

Personalul medical da dovada de o buna pregatire in cadrul actului medical, acesta fiind compus din medici si terapeuti experimentati, profesionisti, amabili si implicati. Tratamentele si procedurile puse in aplicare sunt personalizate in functie de necesitatile pacientilor, iar atmosfera este relaxanta si primitoare. De asemenea, aparaturile si echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, fiind de ajutor in efectuarea unor proceduri eficiente.

4. Dianetti

Dianetti este un centru de remodelare corporala si de estetica faciala din Satu Mare, in cadrul caruia, cei interesati isi pot indrepta atentia si catre un pachet de sedinte care sa includa drenajul limfatic realizat prin presoterapie. Personalul da dovada de o experienta vasta, fiind bine format in cadrul cursurilor de specialitate si anilor de studiu, avand capacitatea de a indeplini cu succes urmatoarele proceduri, pe langa drenajul limfatic: vacuum anticelulitic, electrostimulare, impachetari corporale, radiofrecventa, lipolaser, cavitatie, peeling corporal, tunel cu infrarosii, detox spa. Tot terapeutii au competenta si de a realiza o diagnoza corporala, pentru a stabili, impreuna cu pacientul, care sunt procedurile care trebuie sa fie urmare si cate sunt necesare. Se poate opta si pentru abonamente. Echipamentele si aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt performante si moderne, corespunzand celor mai noi standarde de proceduri terapeutice. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de drenaj limfatic prin presoterapie este de 60 lei.

Toate serviciile si procedurile puse in aplicare de personalul de la Dianetti sunt laudate de catre pacienti pentru eficienta lor, ceea ce i-a determinat sa acorde si un rating ridicat. Echipa de terapeuti este profesionista, capabila sa ofere solutii personalizate pentru toate tipurile de probleme. Alaturi de echipamentele si aparaturile moderne, actul medical desfasurat este de o calitate superioara. 

5. Dr. Coica

Dr. Coica este un centru medical din Satu Mare, care se adreseaza pacientilor aflati in cautarea unor proceduri de recuperare medicala, printre care sunt practicate si sedintele de drenaj limfatic. In cadrul centrului se asigura medicina de familie, medicina muncii, fizioterapie, ingrijiri la domiciliu, avize port-arma, avize siguranta circulatiei, examinari permis auto si laborator. Investigatiile si procedurile de recuperare medicala sunt realizate de catre medicii specializati, printre care se numara si dr. Victor Camilio Coste, medic primar in ortopedie si traumatologie. Pe langa experienta vasta a cadrelor medicale se remarca si folosirea unui echipament si a unei aparaturi de ultima generatie, fiind de un real ajutor in efectuarea unor proceduri de calitate.

Pretul practicat pentru o sedinta de drenaj limfatic este de 55 lei.

Centrul medical dr. Coica se remarca prin profesionalism, implicare si amabilitate, cadrele medicale dand dovada de o buna pregatire in procedurile de recuperare medicala. Atmosfera este linistita, primitoare, iar tratamentele aplicate, prin intermediul aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie ofera rezultatele dorite. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu strictete. 

Concluzii

Esti in cautarea unui cabinet medical in cadrul caruia sa se desfasoare sedinte de drenaj limfatic in Satu Mare? Atunci iti poti indrepta atentia catre clinicile si cabinetele medicale amintite mai sus, pe care ti le-am selectat cu atentie, astfel incat sa beneficiezi de servicii de calitate, in prezenta unui personal bine pregatit si profesionist.