Meniu

Drenaj limfatic Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stimularea digestiei, diminuarea inflamatiilor din corp, relaxarea muschilor si regenerarea organismului sunt doar cateva dintre motivele pentru care medicii specialisti sustin efectuarea unui drenaj limfatic. In Targoviste ai si tu posibilitatea de a apela la ajutorul unei clinici de recuperare medicala, unde poti beneficia de proceduri terapeutice elaborate si realizate de profesionisti in domeniu. Drenajul limfatic este un tip de masaj care are ca scop reglarea sistemului si circulatiei limfatice, avand un efect pozitiv si in procesul de pierdere in greutate. Daca ti-a recomandat si tie medicul specialist sa mergi la o clinica de recuperare din orasul tau pentru a solicita un drenaj limfatic, iti recomandam sa iei in considerare institutiile pe care ti le-am pregatit ulterior in articol.

Desi nu exista suficiente optiuni de clinici specializate in practicarea drenajului limfatic in Targoviste, tot ai ocazia de a beneficia de aceasta procedura in orasul tau. Citeste mai departe si descopera care sunt cele mai bune variante din orasul tau la care poti apela cu incredere pentru acest masaj.

Care este pretul unei sedinte de drenaj limfatic in Targoviste?

Costurile aferente unei sedinte de drenaj limfatic in Targoviste pot fi diferite de la o clinica la alta, in functie de aparaturile folosite in timpul sedintelor si in functie de experienta cadrelor medicale. Pentru a scapa de munca de research, ti-am pregatit in tabelul de mai jos care sunt tarifele exacte aplicate la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Mirage Tgv
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 60 Ron
 • Terapeuti si maseuri cu experienta
 • Tehnici personalizate de drenaj limfatic
 • Echipamente si produse de calitate
 • Atmosfera primitoare
 • Servicii multiple si calitative
Hello Massage Salon
70 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 70 Ron
 • Tehnici eficiente de drenaj limfatic
 • Terapeut cu experienta si o buna pregatire
 • Atitudine pozitiva
 • Atmosfera placuta si primitoare
 • Echipamente si produse de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in drenaj limfatic in Targoviste

Daca esti din Targoviste si medicul ti-a recomandat sa faci cateva sedinte de drenaj limfatic, cel mai bine ar fi sa ii asculti sfatul si sa iei in considerare saloanele pe care ti le-am pregatit mai jos. Afla care sunt dotarile acestora, cat de bine echipate sunt, cat de bine pregatite sunt terapeutii, maseurii si care sunt impresiile pacientilor cu privire la activitatea acestora:

1. Mirage Tgv

Salonul de masaj Mirage Tgv din Targoviste este un loc adecvat pe care il poti lua in considerare pentru a beneficia de un drenaj limfatic realizat in conditii sigure si sub atenta supraveghere a terapeutilor. Colectivul este compus din maseuri cu experienta, capabili sa intreprinda un act medical de calitate, astfel incat afectiunile si disconfortul pacientului sa fie neutralizate de la radacini. Drenajul limfatic poate fi efectuat atat partial, cat si total, in functie de recomandarile medicale, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele dorite. Pe langa drenaj limfatic, maseurii mai realizeaza si: masaj terapeutic, de relaxare, anticelulitic (antiadipos), masaj reflexogen (reflexodiagnostic), masaj cu roci vulcanice, cu infrarosu, oriental Tao & Thai, reflexoterapie si tratament Reiki si Tade. Echipamentele si produsele care sunt folosite in timpul sedintelor de masaj sunt de o calitate superioara, imbunatatind calitatea sedintelor si accelerand efectele placute obtinute. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de 50 minute de drenaj limfatic este de 60 lei. 

Salonul este apreciat de toata lumea, multumita serviciilor si procedurilor eficiente puse in aplicare la standarde superioare. Colectivul da dovada de o experienta vasta, profesionalism si amabilitate in fiecare interactiune pacientul, stabilind solutii personalizate in functie de nevoile fiecaruia in parte. Echipamentul si produsele folosite sunt de o calitate inalta, iar atmosfera salonului este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Mirage Tgv
Vezi Pareri

2. Hello Massage Salon

Hello Massage Salon este specializat in aplicarea procedurilor si tehnicilor eficiente de masaj, printre care se numara si aplicarea drenajului limfatic in Targoviste. Terapeutul care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui salon de masaj este experimentat, capabil sa aplice tehnici eficiente si personalizate de drenaj limfatic in functie de afectiunile si necesitatile fiecarui pacient in parte. Pe langa aceasta procedura, salonul a capatat popularitate in oras si pentru urmatoarele tipuri de masaj: de relaxare, anticelulitic, sportiv si reflexoterapie. Echipamentele si produsele care sunt folosite in cadrul salonului sunt de o calitate superioara, obtinandu-se rezultate ireprosabile. 

Pretul pentru o sedinta de drenaj limfatic de 60 minute este de 70 lei.

Unitatea de masaj Hello Massage Salon a capatat un rating ridicat, datorita recenziilor pozitive primite de la pacienti. Terapeutul care coordoneaza acest salon are o atitudine prietenoasa, tratandu-si pacientii cu respect si amabilitate. Acesta cunoaste toate secretele unui masaj reusit si are o experienta vasta in domeniu, avand la dispozitie echipamente si produse de calitate, astfel incat fiecare sedinta de masaj sa fie un succes. In plus, atmofera este placuta si primitoare.

Concluzii

Circulatia limfatica, mobilitatea picioarelor si pierderea in greutate sunt doar cateva dintre aspectele asupra carora drenajul limfatic in Targoviste reuseste sa actioneze. Daca si tie ti-a fost recomandata o astfel de procedura de catre medicul specialist, poti lua in considerare cele doua saloane specializate in masaj si in drenaj limfatic, care sunt localizate chiar in orasul tau. Ai grija de sanatate si opteaza pentru un abonament avantajos, pentru a scapa pentru totdeauna de probleme ca: retentia de apa, senzatie de picioare grele, maini si picioare reci etc.