Meniu

Drenaj limfatic Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Masaj bland al anumitor zone ale corpului, cu rol de stimularea a activitatii ganglionilor, pentru reducerea edemelor, imbunatatirea sistemului imunitar si ameliorarea celulitei, terapia de drenaj limfatic in Targu Jiu este disponibila in cadrul unor clinici de estetica si remodelare corporala de top din oras. Centrele dispun de aparatura de noua generatie si de personal specializat pentru cele mai eficiente tratamente de infrumusetare si de relaxare.

Daca nu stii unde sa mergi in Targu Jiu pentru drenaj limfatic, acest articol iti poate folosi drept ghid de orientare pe piata serviciilor specializate din municipiul resedinta a judetului Gorj.

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Targu Jiu?

In functie de problemele pe care vrei sa le tratezi si de raspunsul organismului la terapie, ar putea avea nevoie de o perioada mai mica sau mai indelungata pentru efectuarea masajului pentru drenaj limfatic in Targu Jiu, deci si costurile implicate vor fi diferite. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor de infrumusetare din oras catre care te poti indrepta, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o sedinta de stimulare a circulatiei limfatice.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Perfect Body Spa
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Amabilitate si punctualitate
 • Tratamente eficiente inca de la primele sedinte
Zen Clinic
70 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 70 Ron
 • Experienta pozitiva
 • Servicii de nota 10
 • Personal profesionist
 • Proceduri efectuate cu seriozitate
 • Preturi decente
 • Rezultate bune ale terapiilor
Dermasense
80 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 80 Ron
 • Clinica premium
 • Servicii excelente
 • Medic profesionist
 • Tratamente de calitate
 • Programarile se realizeaza cu dificultate
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de drenaj limfatic in Targu Jiu

Pentru a te hotari care este clinica cea mai potrivita pentru satisfacerea nevoilor tale, in care poti beneficia de drenaj limfatic in Targu Jiu, ai nevoie de informatii suplimentare despre fiecare dintre centrele incluse in clasament. Citeste cu atentie sectiunea urmatoare a articolului, pentru a te edifica in privinta calitatii serviciilor, a dotarilor de care dispun clinicile, a competentelor personalului, precum si a opiniilor clientilor care le-au trecut pragul.

1. Perfect Body Spa

Salonul de remodelare corporala Perfect Body Spa functioneaza in Targu Jiu din anul 2019 si se adreseaza gorjenilor cu servicii de slabire localizata si eliminarea celulitei prin: drenaj limfatic, vacuum cu radiofrecventa, electrostimulare, ultrasunete, tunel cu infrarosii, endosfere si mezoterapie virtuala. Drenajul limfatic se realizeaza aici cu ajutorul unui aparat ultramodern pentru presoterapie, care actioneaza masand usor corpul prin presiunea exercitata de mansetele cu aer, stimuland activitatea limfatica si reducand retentia de apa. Se poate folosi separat sau ca adjuvant al altor tratamente de ameliorare a celulitei si slabire.

Tarifele salonului sunt afisate pe site-ul web. O sedinta de drenaj limfatic are pretul de 80 de lei. 

Clientii salonului se declara foarte multumiti de prestatiile acestuia. Ei apreciza ca serviciile sunt de calitate, personalul profesionist, amabil si punctual, iar tratamentele sunt eficiente inca de la primele sedinte.

Vezi parerile pacientilor despre Perfect Body Spa
Vezi Pareri

2. Zen Clinic

Zen Clinic este o clinica de infrumusetare din Targu Jiu, in care clientii pot accesa tratamente de epilare definitivă cu laser, tratamente corporale – ultrasunete, laser terapeutic, radiofrecventa, electrostimulare musculara, drenaj limfatic, tratamente faciale, microneedling, microdermoabraziune, detoxifiere spa si masaj de relaxare. Drenajul limfatic este sustinut cu un aparat de presoterapie performant, cu ajutorul caruia se obtin efecte rapide si vizibile asupra retentiei de apa din tesuturi, asupra celulitei si asupra eliminarii toxinelor. Clientii pot accesa atat sedinte individuale de tratament, cat si abonamente cu proceduri combinate de infrumusetare si wellness.

O sedinta de drenaj limfatic in acest centru are pretul de 70 de lei.

Clientii care au vizitat clinica spun ca au avut aici o experienta pozitiva, cu servicii de nota 10, personal profesionist, proceduri efectuate cu seriozitate, preturi decente si rezultate foarte bine ale terapiilor.

3. Dermasense 

La clinica Dermasense din Targu Jiu, te poti adresa personalului medical atat pentru servicii de estetica medicala, injectari cu acid hialuronic, modelarea pometilor, tratamentul ridurilor, radiofrecventa, fotointinerire IPL, remodelare corporala, drenaj limfatic, terapie cu oxigen hyperbar, cat si pentru consultatii si tratamente de dermatologie, dermatoscopie, crioterapie, electrocauterizare. Procedurile sunt realizate de catre dr. Oana Corobea, fondatoarea cabinetului, medic primar dermato-venerologie cu experienta in lucrul cu pacientii si in activitatea de cercetare academica. Pentru imbunatatirea si amplificarea efectelor tratamentelor de remodelare corporala, medicul recomanda drenajul limfatic, efectuat aici prin presoterapie cu aparatul specializat.

Preturile clinicii pot fi accesate pe site-ul web. Sedinta de drenaj limfatic are pretul de 80 lei.

Cei mai multi pacienti apreciaza prestatiile cabinetului Dermasense. Acestia considera ca au gasit aici o clinica premium, cu servicii excelente, un medic profesionist si tratamente de calitate. Pe de alta parte, sunt pacienti nemultumiti de faptul ca nu au reusit sa isi faca programari mai devreme de cateva luni si de timpul de asteptare mare, peste ora programarii.

Concluzii

Pentru rezultate benefice in imbunatatirea circulatiei limfatice si diminuarea celulitei, poti merge cu incredere la sedinte de drenaj limfatic in Targu Jiu, in cadrul unor clinici de prestigiu in domeniul serviciilor de infrumusetare si remodelare corporala. Fie ca alegi un centru de beauty si relaxare, fie ca vrei sa mergi, pentru o expertiza medicala si tratament, la un medic dermatolog, terapia cu drenaj limfatic se poate efectua cu succes in oricare dintre centrele incluse in clasamentul de mai sus.

In functie de necesitatile tale si de obiectivele propuse, precum si de informatiile cuprinse in acest articol, vei putea lua o decizie pe care sa nu o regreti in alegerea clinicii din Targu Jiu in care sa poti accesa cel mai bun masaj de drenaj limfatic.