Meniu

Drenaj limfatic Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Terapie din ce in ce mai populara, care are ca scop imbunatatirea circulatiei limfatice, eliminarea toxinelor si ameliorarea celulitei, tratamentul de drenaj limfatic in Targu Mures se poate face fie in cadrul unei clinici cu servicii de recuperare medicala, fie intr-un salon de infrumusetare si remodelare corporala. In functie de obiectivul vizat, dupa lectura acestui articol vei sti cu siguranta unde sa mergi pentru un masaj bland cu efecte benefice asupra intregului organism sau pentru presoterapie cu ajutorul unui aparat de ultima generatie.

Parcurge textul pana la capat si afla care este centrul din Targu Mures care iti poate oferi cele mai bune servicii de stimulare a ganglionilor limfatici si prin ce procedeu terapeutic.

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Targu Mures?

In functie de problema de sanatate si de obiectivele pe care ti le-ai propus, tratamentul de drenaj limfatic in Targu Mures ar putea necesita un anumit numar de sedinte sau reveniri periodice la terapeut, deci costurile sunt diferite de la persoana la persoana. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii sau salonului in care poti face drenaj limfatic si pretul unei sedinte de terapie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Sevalia Medica
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 50 Ron
 • Centru modern
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Expertiza medicala profesionista
 • Tratamente eficiente de la primele sedinte
Glowartist
50 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 50 Ron
 • Centru de infrumusetare de nota 10
 • Servicii excelente
 • Personal profesionist
 • Amabilitate
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Tratamente cu rezultate foarte bune
New Era Cosmetics
100 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 100 Ron
 • Salon elegant si primitor
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal profesionist
 • Cosmeticiene amabile
 • Echipamente moderne
 • Produse premium
 • Cele mai bune tratamente
Sklinique
100 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 100 Ron
 • Standarde inalte ale clinicii
 • Tratamente premium
 • Rezultate vizibile dupa primele sedinte de terapie
 • Personal profesionist
 • Orientare catre client
 • Atmosfera placuta la salon
Nadis Center
80 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Diversitate de tratamente
 • Priceperea si rabdarea terapeutilor
 • Interiorul placut
 • Eficienta terapiilor
 • Preturile accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si saloanelor cu servicii de drenaj limfatic in Targu Mures

Nu iti este suficienta o simpla recomandare si ai nevoie de mai multe informatii pana sa te hotarasti care este clinica sau salonul in care pot accesa cel mai eficient drenaj limfatic din Targu Mures. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, metoda folosita de centrul medical sau de estetica pentru stimularea circulatiei limfatice, dotarile de care dispune fiecare dintre ele, competentele personalului si opiniile pacientilor sau clientilor care le-au calcat pragul si au ales sa isi impartaseasca experienta avuta aici in cadrul recenziilor.

1. Sevalia Medica

Sevalia Medica este o Clinica de Reumatologie si Recuperare medicala care se adreseaza pacientilor din Targu Mures cu servicii de fizioterapie, electroterapie, Shock Wave focusat, termoterapie, salina, kinetoterapie, drenaj limfatic, terapie cu laser, terapie cu ultrasunete, magnetoterapie, hidroterapie si analize medicale. Drenajul limfatic se realizeaza aici atat prin masaj, cat si prin utilizarea unui aparat de limfodrenaj. Centrul dispune de aparatura de ultima generatie pentru proceduri eficiente de recuperare medicala si reumatologie si este deservit de o echipa alcatuita din doi medici, doi fiziokinetoterapeuti, un asistent medical si un infirmier. Tratamentele se efectueaza dupa o consultatie riguroasa la unul dintre medicii: dr. Mirela Zbanca, medic primar recuperare medicala, si dr. Cristina Pop, medic specialist reumatolog.

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic este de 50 sau120 de lei, in functie de metoda folosita.

Pacientii apreciaza Sevalia Medica pentru serviciile de calitate si considera ca este un centru modern, dotat cu aparatura performanta, in care au beneficiat de expertiza medicala profesionista si tratamente eficiente inca de la primele sedinte.

Vezi parerile pacientilor despre Sevalia Medica
Vezi Pareri

2. Glowartist

Glowartist este un salon de cosmetica medicala din Targu Mures, in care clientii au acces la o gama larga de terapii de infrumusetare si stare de bine: tratamente cosmetice faciale, tratamente corporale – drenaj limfatic si remodelare corporala, sugaring, indepartare tatuaje, laminare gene, laminare sprancene, manichiura, pedichiura medicala si masaj corporal. Presoterapia sau drenajul limfatic se realizeaza cu ajutorul aparatului Maxstar UAM-12000 Lympha Master, cu efecte dovedite in detoxifiere, imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice, pentru durerile musculare dupa antrenamente, pentru relaxare si eliminarea stresului, in caz de conditie fizica slaba, oboseala, insomnie, astenie, o piele mai ferma si un corp mai sanatos. Echipamentul nu se poate utiliza direct pe piele, deci va trebui sa te prezinti la terapie cu o pereche de colanti sau pantaloni lungi.

Preturile practicate de acest salon sunt afisate pe site-ul web. Pentru o sedinta de drenaj limfatic vei plati 50 de lei.

Clientii salonului spun ca au gasit aici servicii excelente, un centru de infrumusetare de nota 10, cu personal profesionist, amabilitate, atmosfera placuta si relaxanta si tratamente cu rezultate foarte bune.

3. New Era Cosmetics

New Era Cosmetics este un salon de infrumusetare din Targu Mures care se recomanda prin echipamente ultramoderne si o diversitate de servicii: tratamente inovative faciale, remodelare corporala cu laser lipolitic, radiofrecventa si mezoterapie, drenaj limfatic, tratament anticelulitic, impachetari corporale cu alge marine, stimulare neuronala, tratamente de regenerare a parului, epilare definitiva si indepartare tatuaje. Aparatul cu care se realizeaza drenajul limfatic este Limfopress EvolutionPro, cu sistem medical de presoterapie digitala, metoda moderna din medicina de recuperare, folosita pentru probleme circulatorii, picioare obosite si umflate, drenaj limfatic deficitar, dar si in rezolvarea unor probleme de estetica, detoxifiere, celulita si retentie de apa.

Sedinta de drenaj limfatic la acest salon te va costa 100 de lei.

Clientii apreciaza ca New Era Cosmetics este un salon elegant si primitor, cu servicii de inalta calitate, personal profesionist, cosmeticiene deosebit de amabile, echipamente moderne, produse premium si cele mai bune tratamente.

4. Sklinique

Sklinique este clinica de remodelare corporala si epilare definitiva din Targu Mures dotata cu tehnologie de ultima generatie pentru tratamente de slabire localizata prin criolipoliza, drenaj limfatic, reconturare, tratare celulita si piele laxa, epilare laser pentru orice tip de piele. Aparatul BTL Lymphastim permite efectuarea unui tratament prin presoterapie cu 12 canale, aprobat de Food and Drog Admistration din Statele Unite, cu nenumarate teste clinice, si cu rezultate vizibile, rapide si sigure. Mansoanele speciale de aplicare, cu camere multiple suprapuse efectueaza un masaj delicat care stimuleaza circulația naturala a limfei prin corp. Tratamentul se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor care vor sa elimine toxine in procesul de slabire, sa scape de balonare si edeme, de senzatia de picioare grele si sa stimuleze procesul natural de regenerare a organismului.

Tarifele clinicii pot fi consultate pe site-ul web. Pentru drenaj limfatic se achita 100 de lei pentru o sedinta.

Clientii apreciaza standardele inalte ale clinicii, tratamentele premium, cu rezultate deosebite, vizibile dupa primele sesiuni de terapie, cosmeticientele profesioniste si orientate catre nevoile clientului si atmosfera placuta din salon.

5. Nadis Center

Nadis Center este un salon de relaxare si wellness din Targu Mures, care imbina terapii din diverse culturi, abordand holistic vindecarea unor afectiuni si imbunatatirea aspectului fizic, prin terapie Bowen, liposuctie virtuala ultraliposystem, universal countour wrap, vacuum terapie, masaj de relaxare si terapeutic, reflexoterapie, drenaj limfatic, electrostimulare, tunel cu infrarosu, electrostimulare Atilla relax, masaj localizat pentru slabire, impachetare Nadis si masaj anticelulitic manual. Drenajul limfatic se realizeaza prin presoterapie cu ajutorul unui costum special care se aplica pe abdomenul si picioarele persoanei, dotat cu spatii pneumatice in care patrunde aer cu presiuni diferite. 

O sedinta de drenaj limfatic in acest salon are un tarif de 80 de lei.

Clientii se declara multumiti de serviciile de calitate ale acestui salon, de diversitatea de tratamente disponibile, de priceperea si rabdarea terapeutilor, de interiorul placut, de eficienta terapiilor si de preturile accesibile.

Concluzie

Daca ai nevoie de un tratament eficient pentru stimularea circulatiei limfatice, imbunatatirea aspectului pielii, reducerea edemelor si ridicarea tonusului general, poti merge la sedinte de drenaj limfatic in Targu Mures la o clinica de recuperare medicala din oras sau la un salon de infrumusetare si remodelare corporala cu servicii de top. Centrele incluse in clasament efectueaza atat masaj de drenaj limfatic, cat si presoterapie cu aparate de ultima generatie, iar efectele tratamentului asupra unor probleme de sanatate sau de estetica sunt apreciate de sute de pacienti sau clienti care au beneficiat de prestatiile terapeutilor sau cosmeticienilor.

Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea alege centrul medical sau clinica de infrumusetare din Targu Mures in care sa poti accesa sedinte de drenaj limfatic cu rezultate excelente si care sa iti satisfaca intr-un mod adecvat nevoile si exigentele.