Meniu

Drenaj limfatic Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti interesat/-a de un masaj delicat, care poate stimula activitatea ganglionilor limfatici prin presiune usoara si precisa si vrei sa te bucuri de terapie chiar in orasul tau, atunci ar putea fi o idee buna sa cauti servicii de drenaj limfatic in Timisoara. Indiferent daca ai primit recomandarea unui medic, ai auzit sau ai citit despre beneficiile acestui tip de tratament fizic pentru reducerea inflamatiilor si imbunatatirea sanatatii, este important sa stii ca poti beneficia cu succes de aceasta terapie la clinici de recuperare medicala sau saloane specializate in terapii corporale din municipiul resedinta al judetului Timis. 

In Timisoara exista centre de top care ofera servicii de tratament medical si de relaxare, cu personal specializat, care si-a dovedit competentele si experienta in lucrul cu sute de pacienti carora le-a ameliorat starea de sanatate.

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Timisoara?

Orice terapie corporala necesita timp si mai multe sesiuni de tratament pentru a-si dovedi eficienta si acest aspect este valabil si pentru masajul de drenaj limfatic in Timisoara. Pentru a putea estima costurile procedurilor, in tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care este disponibil serviciul si preturile practicate pentru o sedinta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Kynesys
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal competent, amabil si empatic
 • Solutii eficiente de tratament
 • Cadru placut
 • Atmosfera prietenoasa
Cardio Kinetic
180 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si implicat
 • Terapeutii motiveaza pacientii in procesul de recuperare
 • Atmosfera relaxata
 • Rezultate bune ale terapiilor
Zen Expert Masaj
150 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Masaj relaxant si momente de rasfat
 • Terapeuti competenti
 • Rezultate bune ale masajelor
Andreea Cojocaru
190 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 190 Ron
 • Servicii excelente
 • Terapeut desavarsit
 • Grija si empatie fata de pacienti
 • Rezultate uimitoare pentru relaxare si refacere
ArTerra Health
150 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Tratamente impecabile de fizio-kinetoterapie
 • Terapeuti competenti
 • Rezultate bune ale tratamentelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor cu servicii de drenaj limfatic in Timisoara

Fiecare persoana are propriile exigente in ceea ce priveste serviciile medicale sau de wellness, de aceea cel mai probabil ca nu iti sunt suficiente recomandarile in ceea ce priveste centrele in care poti accesa terapia de drenaj limfatic in Timisoara. Pentru a-ti facilita decizia, sectiunea urmatoare a articolului vine cu precizari suplimentare despre saloanele din top. Vei afla in ce consta calitatea serviciilor lor, care sunt punctele tari si punctele slabe pe piata specializata din oras, ce competente au terapeutii, care sunt dotarile de care dispun si opiniile pacientilor care au beneficiat aici de proceduri de tratament.

1. Kynesys

De peste 17 ani, Kynesys ofera locuitorilor din Timisoara servicii de fizioterapie, kinetoterapie si o serie de proceduri de masaj – masaj de relaxare, masaj deep tissue, drenaj limfatic, masaj la domiciliu, pentru pacientii de toate varstele. Fondatorul clinicii, Calin Abrudean, fizioterapeut, consultant si trainer in ergonomie si postura, a obtinut alaturi de echipa sa formata din 11 terapeuti, rezultate deosebite in tratarea afectiunilor coloanei vertebrale, post operator si post traumatic in afectiunile articulatiilor de picior, genunchi, sold, umar, cot si mana, crescand calitatea vietii la peste 10.000 de pacienti.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. O sedinta de drenaj limfatic de 50 de minute costa 150 de lei.

Pacientii acestui centru medical de recuperare vorbesc despre servicii de calitate, personal foarte competent si amabil, empatie si solutii eficiente de tratament intr-un cadru placut si o atmosfera prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Kynesys
Vezi Pareri

2. Cardio Kinetic

Infiintat in anul 2012, centrul de recuperare medicala Cardio Kinetic pune la dispozitia timisorenilor tratamente de recuperare medicala, tratamentul durerilor de spate, tratamentul limfedemului (drenaj limfatic manual, bandajare limfatica), recuperare post Covid, terapia Trigger Points, ESWT (unde de soc), dry needling, kinesio taping, plantograma (scanarea piciorului) si stretching global activ (SGA). Clinica dispune de o echipa de patru fizioterapeuti temeinic pregatiti si experimentati si de colaborarea cu doi medici apreciati: prof. univ. dr. Radu Prejbeanu, medic primar ortopedie si traumatologie, si dr. Andrei Balanescu, medic specialist in acelasi domeniu.

Pentru o sedinta de drenaj limfatic la aceasta clinica vei achita suma de 180 de lei pentru 50 de minute.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru activitatea acestui centru medical din Timisoara. Ei considera ca serviciile sunt de calitate, personalul este profesionist, implicat si are puterea de a motiva pacientii in timpul procedurilor. De asemenea, se mentioneaza ca atmosfera este relaxata in cadrul sedintelor si ca terapiile aplicate aici au rezultate bune.

3. Zen Expert Masaj

Zen Expert este un salon de masaj din Timisoara infiintat de profesionisti cu dubla specializare, psihologi si kinetoterapeuti/maseuri, care trateaza clientul ca tot unitar, trup si suflet, oferindu-i un masaj personalizat in functie de particularitatile corpului si de nevoile sale de relaxare, prin tehnici combinate de masaj suedez de relaxare, masaj terapeutic (deep tissue) pentru zone cu dureri/contracturi, drenaj limfatic pentru reducerea inflamatiilor si cresterea imunitatii, masaj sportiv, masaj la 4 maini, masaj pentru cuplu. Cei patru terapeuti ai centrului imbina miscarile de masaj cu tehnici de relaxare prin aromaterapie, muzica si produse profesionale de calitate, pentru o experienta de neuitat la fiecare sedinta de masaj.

O sesiune de 50 de minute de drenaj limfatic te va costa 150 de lei in acest salon.

Clientii salonului apreciaza calitatea serviciilor acestui salon, masajul relaxant si momentele de rasfat oferite de miscarile competente ale terapeutilor. Sunt remarcate efectele pozitive in terapia durerii, relaxare si stare generala de bine dupa masaj. Din pacate, cladirea in care functioneaza salonul nu este pe masura tratamentelor, clientii apreciind ca este modesta, amenajata desuet si intunecoasa.

4. Andreea Cojocaru

Cabinetul de masaj si kinetoterapie din Timisoara al Andreei Cojocaru este specializat in recuperare medicala dupa AVC si ofera servicii complete de kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic, masaj de relaxare, kinesio taping, stretching, theta healing, psihoterapie, nutritie, asistenta si drenaj limfatic. Andreea Cojocaru este kinetoterapeut, terapeut nutritionist si terapeut theta healing si este sustinuta de alti doi colegi fizioterapeuti, cu ajutorul carora asigura tratamente atat in cadrul cabinetului, cat si la domiciliul pacientilor. Printre afectiunile pentru care se solicita ajutorul specialistilor de la acest cabinet se numara: AVC, scolioza, hernia de disc, protezarea, artrozele si tensiunile musculare.

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic de 60 de minute este de 190 de lei.

Pacientii au numai aprecieri pozitive referitoare la serviciile acestui salon, pe care le considera excelente. Despre Andreea Cojocaru se spune ca este un terapeut desavarsit, cu deosebita grija si empatie fata de cei pe care ii trateaza, iar rezultatele terapiilor ei sunt uimitoare pentru relaxare, iar pe termen lung, pentru refacere.

5. ArTerra Health

ArTerra Health este o clinica multidisciplinara, cu o echipa de 30 de cadre medicale care deservesc 15 specializari si 5 fizioterapeuti care asigura proceduri de recuperare, masaj terapeutic si drenaj limfatic. Centrul medical din Timisoara 

ofera diagnostic si tratament in cardiologie, chirurgie cardio-vasculara, chirurgie vasculara, chirurgie generala, dermatovenerologie, endocrinologie, gastroenterologie, terapia durerii, nefrologie, neurologie, urologie, nutritie, ortopedie traumatologie, pediatrie, fizioterapie si psihiatrie. 

Pentru o sedinta de 50 de minute de drenaj limfatic, tariful perceput de acest centru este de 150 de lei.

Pacientii recomanda serviciile de calitate ale acestui centru, personalul profesionist si amabil, tratamentele impecabile de fizio-kinetoterapie, competentele terapeutilor de aici si rezultatele bune ale tratamentelor.

Concluzii

Recunoscute pentru beneficiile asupra sistemului circulator, asupra reducerii inflamatiilor, pentru imbunatatirea imunitatii, ameliorarea aspectului pielii si cresterea tonului psihic, serviciile de drenaj limfatic din Timisoara se desfasoara in cele mai bune conditii in cadrul unor centre de recuperare medicala sau al unor saloane de wellness si relaxare. Terapeutii din oras sunt apreciati pentru competentele lor, pentru calitatea masajelor efectuate si pentru beneficiile sedintelor de tratament.

Daca vrei sa ai parte de drenaj limfatic de calitate in Timisoara, te poti adresa unuia dintre centrele cu servicii de masaj de top prezentate in acest articol. Cu ajutorul informatiilor aflate, vei putea sa te indrepti catre acea clinica sau salon care sa iti satisfaca exigentele intr-un mod cat mai adecvat, prin standardele prestatiilor si rezultatele benefice ale procedurilor.