Fizioterapie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te programezi la un cabinet de fizioterapie in Alba Iulia pentru a trata leziuni ale muschilor, articulatiilor tendoanelor, dar si pentru a-ti imbunatati postura, musculatura si mobilitatea? Atunci te incurajam sa citesti mai departe, pentru ca, mai jos, iti punem la dispozitie doua centre medicale de recuperare pe care le poti lua in considerare pentru aplicarea procedurilor fizioterapeutice in conditii sigure, sub atenta supraveghere a medicilor cu experienta. 

Desi nu exista atat de multe optiuni de institutii medicale pe care sa le iei in considerare in Alba Iulia, tot exista suficiente locuri catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de sedinte terapeutice la standarde ridicate. Fizioterapia este recomandata de medicii specialisti in multe situatii in care pacientii se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul aparatului lombar, ca metoda de vindecare sau de ameliorare a durerilor cronice resimtite. Citeste mai departe si afla unde iti sugeram sa mergi pentru obtinerea rezultatelor dorite.

Cat costa o sedinta de fizioterapie in Alba Iulia?

Este complet firesc sa iti doresti sa te documentezi cu privire la preturile practicate de clinicile de fizioterapie in Alba Iulia inainte de a merge propriu-zis la o sedinta, pentru a-ti pregati un buget adecvat. Pe langa faptul ca vrem sa te ajutam sa gasesti institutii medicale de incredere, vrem sa te sprijinim si in identificarea preturilor aplicate de acestea. Parcurge tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele aplicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
New Life Med
Clinica-Verificata
20-60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-60 Ron
 • Abordare moderna si placuta
 • Rating ridicat
 • Tratamente si proceduri fizioterapeutice eficiente
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Rezultate ireprosabile
BioTerapia
20-70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-70 Ron
 • Tratamente si proceduri eficiente de fizioterapie
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Specialisti si terapeuti cu experienta
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa mergi la o sedinta de fizioterapie in Alba Iulia?

Stim ca ai optiuni limitate, tocmai de aceea iti oferim, in cele ce urmeaza, o scurta prezentare pentru clinicile de fizioterapie din Alba Iulia pe care ti le recomandam, pentru a te informa corespunzator despre fiecare in parte. Afla care sunt dotarile lor, dar si ce impact au avut asupra pacientilor:

1. New Life Med

New Life Med este un cabinet medical multidisciplinar din Alba Iulia, in cadrul caruia poti opta cu incredere si pentru procedurile fizioterapeutice realizate de un personal priceput in recuperare medicala. Echipa de medici si specialisti medicali este experimentata, avand competenta de a realiza consultatii de specialitate, de a identifica un diagnostic corect si de a stabili un plan corect si personalizat de proceduri in functie de pacient. Printre terapiile puse in aplicare merita amintite si: terapie cu laser de ultima generatie, unde scurte, terapia Shockwave, electroterapie, terapie cu ultrasunete, vacuum si drenaj limfatic. Aparaturile care se afla in dotarile cabinetului sunt performante si moderne, avand ca scop obtinerea unor rezultare ireprosabile intr-un numar cat mai redus de sedinte.

Costul aplicat pentru o sedinta de fizioterapie porneste de la 20 lei si ajunge la 60 lei in functie de procedura selectata.

Clinica medicala ofera pacientilor o abordare moderna si placuta atunci cand vine vorba de aplicarea procedurilor fizioterapeutice, acest lucru fiind vizibil chiar si din rating-ul ridicat al institutiei medicale. Tratamentele si procedurile folosite au un impact pozitiv asupra pacientilor, echipamentele si aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, iar echipele de medici si terapeuti dau dovada de implicare si o buna pregatire in actul medical, propunandu-si obtinerea rezultatelor mult dorite.

Vezi parerile pacientilor despre New Life Med
Vezi Pareri

2. BioTerapia

BioTerapia este un centru ultramodern de fizioterapie si recuperare medicala din Alba Iulia, care se adreseaza tuturor pacientilor cu disfunctionalitati ale aparatului lombar sau cu dureri manifestate la nivelul muschilor, articulatiilor si oaselor. Dotarile clinicii sunt compuse din aparaturi si echipamente de ultima generatie care contribuie semnificativ la obtinerea efectelor dorite si la realizarea procedurilor fizioterapeutice la standarde superioare. Printre acestea se numara si: drenaj limfatic, terapie cu ultrasunete, Tecar, Shockwave, Deep Oscilation, crioultrasunete, cu parafina, bai galvanice, Laser Hill, unde scurte, magnetodiaflux, electroterapie, analiza plantara computerizata, gimnastica computerizata ISO Free, ST310P si Valedo, impachetari cu namol, Super Inductive System. Echipele medicale sunt formate din specialisti si terapeuti cu o buna pregatire in domeniu, care reusesc sa conceapa planuri eficiente de tratament, indiferent de afectiunile pacientilor. 

Tariful aplicat pentru o procedura de fizioterapie porneste de la 20 lei si ajunge la 70 lei.

Tratamentele si procedurile fizioterapeutice puse in aplicare sunt eficiente, motiv pentru care pacientii se declara multumiti de rezultatele obtinute. Aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile cabinetului sunt de ultima generatie, iar echipele de terapeuti dau dovada de experienta si profesionalism in activitatea pe care o desfasoara. In plus, atmosfera este primitoare.

Concluzii

Procedurile de fizioterapie efectuate in clinicile din Alba Iulia sunt gestionate si coordonate de medici si terapeuti cu experienta vasta in domeniu, acestia avand acces la o gama larga de aparaturi calitative, pentru indeplinirea unui act medical de calitate.