Meniu

Fizioterapie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedurile de fizioterapie din Bacau sunt executate de terapeuti pregatiti in diverse terapii (Terapia Scroth, terapii manuale, masaj, crioterapie, magnetoterapie, electroterapie etc.). Sedintele variaza in functie de nevoile pacientului si de afectiunea tratata, astfel ca inainte de a incepe un tratament este necesar sa mergi la un specialist care sa-ti recomande un plan personalizat de interventie.

Fizioterapia este utilizata, in general, in tratarea problemelor musculo-scheletale, cum sunt: durerile de spate, artrita, luxatiile, dar si in recuperarea de dupa o interventie chirurgicala sau dupa o boala care a afectat capacitatea de miscare a pacientului. In acest articol poti sa afli care sunt cele mai importante cinci centre de recuperare din Bacau unde se face si fizioterapie.

Cat costa sedinta de fizioterapie in Bacau?

Costul sedintelor de fizioterapie din municipiul Bacau variaza in functie de procedurile pe care le cuprind. Tabelul de mai jos iti ofera informatii foarte utile, daca vrei sa stii cam ce buget sa aloci in acest scop!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Kinetixx
Clinica-Verificata
25-130 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 25-130 Ron
 • Fiziokinetoterapeuti cu experienta
 • Proceduri personalizate
 • Diverse proceduri de fizioterapie: laser, ultrasunet, electroterapie
 • Elongatii cervicale si lombare
 • Aparate de ultima generatie
 • Mediu relaxant si placut
Iola Center
15-140 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 15-140 Ron
 • Optiuni variate de recuperate
 • Numeroase proceduri de fizioterapie
 • Echipamente si tehnologii de ultima generatie
 • Medici si terapeuti cu experienta
 • Spatiu luminos si benefic recuperarii
 • Locatie accesibila
 • Parcare gratuita pentru clienti
Amble Clinic
30-130 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 30-130 Ron
 • Medici tineri si bine pregatiti
 • Terapeuti cu experienta
 • Numeroase servicii de recuperare
 • Diverse metode si tehnici de fizioterapie
 • Echipamente ultramoderne
 • Curatenie impecabila
Spinal Care
30-120 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 30-120 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Doctori si terapeuti cu experienta
 • Echipamente moderne
 • Buna organizare
 • Contract cu CAS
 • Raport calitate-pret avantajos
 • Timp scurt alocat pentru o consultatie
Cclinic
25-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 25-100 Ron
 • Kinetoterapeut cu experienta
 • Numeroase servicii de recuperare
 • Echipamente moderne
 • Servicii de medicina sportiva
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu servicii de fizioterapie in Bacau

Una dintre cele mai mari dorinte ale unui pacient este sa beneficieze de servicii medicale de top, iar in acest sens ti-am pregatit un clasament cu cele mai bune clinici cu servicii de fizioterapie din Bacau. Iata care sunt acestea!

1. Kinetixx

Kinetixx este un cabinet de kinetoterapie si fizioterapie din Bacau, in care lucreaza terapeuti cu experienta, ce le pun la dispozitie pacientilor programe de recuperare si de tratament personalizate in functie de varsta si de afectiune. Programele pot fi atat profilactice, cat si posttraumatice sau postoperatorii, iar aparatura utilizata este de ultima generatie. Procedurile de fizioterapie se realizeaza prin: terapie laser, cu ultrasunete, curenti TENS, iar pe langa acestea, in functie de necesitati, pot fi efectuate si sedinte de kinetoterapie sau de masaj.

Pretul unei proceduri de fizioterapie in cadrul Kinetixx este cuprins intre 25 si 130 de lei.

Pentru faptul ca au experienta si ca nu inceteaza sa se perfectioneze in domeniul lor, terapeutii de la Kinetixx sunt apreciati de cei pe care i-au ajutat sa-si recapete starea de sanatate, mobilitatea sau sa scape de dureri. Pacientii spun ca in aceasta locatie au fost tratati cu profesionalism, cu empatie, cu atentie si rabdare, intr-un mediu placut si relaxant. 

Vezi parerile pacientilor despre Kinetixx
Vezi Pareri

2. Iola Center

Iola Center este o clinica de recuperare medicala din Bacau, cu servicii complete de fizioterapie, kinetoterapie, wellness. Echipa extinsa de medici si terapeuti vin in ajutorul locuitorilor din Bacau cu tratamente si proceduri menite sa: scada inflamatiile, edemele si hematoamele, reduca durerile, redea mobilitatea. Fiecare pacient este atent monitorizat pe perioada tratamentului, pentru a ajunge la obiectivele stabilite. Echipamentele utilizate aici sunt inovatoare: sistemul David, Kinesis One, Vario Excite, Recline Excite sau ISO Shift, acestea fiind doar cateva dintre aparatele cu care se realizeaza proceduri eficiente, sigure si fara dureri. Sunt numeroase optiuni in tratamentele de fizioterapie de la Iola: crioterapie, drenaj limfatic, lasere, magnetoterapie, Shockwave, elongatii cu microunde, parafina, ultrasunete, masaj de recuperare.

Pretul procedurilor de fizioterapie este cuprins intre 15 si 140 de lei.

Iola Center este apreciat in randul locuitorilor din Bacau pentru diversitatea serviciilor de recuperare, echipa de specialisti cu experienta si conditiile moderne. Multi oameni spun ca au gasit aici nu doar ajutor medical pe care si l-au dorit, ci si un personal care da dovada de grija si empatie fata de fiecare om, precum si o atmosfera placuta si un spatiu luminos, benefic recuperarii.

3. Amble Clinic

Pentru un tratament de fizioterapie poti apela cu incredere si la Amble Clinic din Bacau.  In cadrul clinicii se afla medici tineri, specializati in: ortopedie-traumatologie (dr. Valentin Radu), in reumatologie (dr. Irina Apostu), chirurgie vasculara (dr. Sebastian Istrate, dr. Ionut-Mihai Cazan). Le sunt alaturi acestor profesionisti terapeuti bine pregatiti in kinetoterapie si fizioterapie, cum este Mihaela Blejusca. Iata serviciile oferite de acesti specialisti in recuperare: consultatii, kinetoterapie, Terapia Shockwave, Terapia Schroth, recuperare prin electroterapie sau ultrasunet, intretinere corporala.

Sedintele de fizioterapie se situeaza, ca pret, in intervalul 30-130 de lei.

In aceasta clinica, personalul este de calitate si iubeste ceea ce face. Aceasta este impresia cu care au ramas multi pacienti din Bacau dupa cel putin o vizita in locatie. Alte aspecte pe care oamenii le-au mai remarcat aici sunt: curatenia impecabila, varietatea serviciilor si a terapiilor, echipamentele ultramoderne.

4. Spinal Care

Managerul acestei clinici de referinta din Bacau este conf. univ. dr. Daniel-Iulian Dobreci, iar printre serviciile oferite se afla si cele de fizioterapie. Mai multe specialitati medicale functioneaza sub acelasi acoperis: neurologie, endocrinologie, medicina sportiva, ortopedie, ecografie, medicina interna, nefrologie, nutritie etc. O echipa numeroasa de terapeuti efectueaza numeroase manevre si terapii menite sa-i ajute pe pacienti sa-si recapete sanatatea si starea de bine: terapie manuala, osteopatie, recuperare neurologica, in afectiunile oncologice, in afectiunile cardiovasculare, in cele reumatologice sau in deviatiile de coloana. Multe dintre aceste manevre eficiente sunt realizate chiar de catre conf. univ. dr. Lucian Dobreci, specializat in diverse manevre, tehnici si metode de tratament si cu o experienta clinica si academica impresionanta.

O procedura de fizioterapie are un pret cuprins intre 30 si 120 de lei.

Majoritatea pacientilor tratati aici se declara foarte multumiti de experienta pe care au avut-o si de modul cum au fost intampinati de personal. Profesionalismul medicilor si al terapeutilor, interesul, empatia si atentia lor sunt lucruri care au ramas imprimate in memoria bacauanilor care s-au pus pe picioare dupa cateva sedinte de recuperare. Aparatura performanta din clinica, buna organizare si diversitatea serviciilor medicale sunt alte aspecte pe care oamenii le-au apreciat aici. Sunt insa si cateva nemultumiri, printre care ca timpul pe care il aloca medicii pentru consultatii este foarte scurt.

5. CClinic

CClinic este un cabinet de recuperare medicala, fizioterapie si kinetoterapie din Bacau dotat cu aparate de ultima generatie. Serviciile pe care le pune la dispozitie personalul de aici sunt: terapia cu ultrasunete, terapie laser, drenaj limfatic, electroterapie, masaj terapeutic, kinetoterapie, terapie Tapping, vaccum anticelulitic, electrostimulare. Un exemplu de echipament modern este dispozitivul BTL Lymphastim, cu care se efectueaza terapia prin drenaj limfatic, oferind un masaj delicat, menit sa stimuleze circulatia naturala a limfei in organism. 

Pretul procedurilor de fizioterapie este de 25-100 de lei.

In aceasta clinica se trateaza si sportivii de performanta, atunci cand au de a face cu entorse, luxatii, dureri, dar si persoanele obisnuite care au nevoie de recuperare medicala. Serviciile terapeutului de la CClinic sunt apreciate pentru profesionalism, atentie si implicare, dar si pentru calitatea aparaturii folosite.

Concluziile noastre

Recomandarea unui tratament de fizioterapie in Bacau poate sa vina de la un medic reumatolog, ortoped sau neurolog, pentru tratarea pe calea exercitiilor fizice si a diverselor terapii (prin caldura/frig, electricitate, masaj, terapie manuala etc.) a problemelor de sanatate sau a durerilor.

Planul de interventie este alcatuit de un specialist in recuperare si fizioterapie si este pus in aplicare de terapeuti certificati. In centrele pe care le-am prezentat in acest articol sunt specialisti cu experienta, care s-au pregatit in numeroase terapii pentru a le veni in ajutor pacientilor cu diferite probleme si afectiuni.