Meniu

Fizioterapie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suferi de dureri cronice sau afectiuni musculoscheletale, iar medicul ti-a recomandat sa apelezi la ajutorul unei clinici de fizioterapie din Baia Mare? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai apreciate si frecventate clinici din orasul tau, unde vei putea beneficia de un tratament de calitate si de ajutorul unor terapeuti cu o experienta vasta in procedurile de recuperare medicala. 

Cu toate ca nu exista optiuni nelimitate in Baia Mare, tot ai sansa sa descoperi institutii medicale in orasul tau care sa iti ofere servicii de calitate intr-un cadru adecvat amenajat. Citeste in continuare si afla cat de bine dotate sunt acestea, cat de experimentate sunt cadrele medicale care isi desfasoara activitatea in cadrul lor si cat apreciate sunt.

Cat costa o sedinta de fizioterapie in Baia Mare?

Inainte de a merge la o clinica de fizioterapie din Baia Mare, recomandat este sa te documentezi ca atare si in legatura cu preturile care sunt practicate, pentru a sti care este bugetul pe care sa il pregatesti. In cele ce urmeaza iti prezentam un tabel cu toate tarifele care sunt practicate la institutiile medicale din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Kinetic Point
Clinica-Verificata
25-90 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 25-90 Ron
 • Echipa de terapeuti cu experienta de peste 6 ani
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Planuri personalizate de tratament
 • Rating ridicat
Fiziogim
20-35 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 20-35 Ron
 • Proceduri eficiente de fizioterapie
 • Rezultate excelente
 • Rating ridicat
 • Terapeuti experimentati
 • Atitudine pozitiva si amabilitate
Body Motric
20-60 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 20-60 Ron
 • Terapeuti atenti, prompti si profesionisti
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Sedinte fizioterapeutice eficiente
 • Solutii personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in fizioterapie in Baia Mare

Procedurile de fizioterapie in Baia Mare sunt recomandate de catre medicii specialisti, de regula, cand pacientul se confrunta cu anumite afectiuni manifestate la nivelul sistemului musculoscheletal, pentru ameliorarea durerilor, dar si pentru tratarea acestora. Stim ca este dificil sa te hotarati cu privire la o clinica de incredere, motiv pentru care, mai jos, ti-am pregatit un top cu unele dintre cele mai cautate institutii medicale din oras tocmai pentru aceste servicii. Consulta-te cu acesta si descopera care este si parerea celorlalti pacienti:

1. Kinetic Point

Kinetic Point este o clinica de recuperare medicala din Baia Mare, in cadrul careia pacientii pot opta cu incredere pentru proceduri fizioterapeutice la standarde ridicate. Personalul din cadrul Kinetic Point are o experienta de peste 6 ani in departamentul de recuperare medicala, avand competenta de a stabili un plan personalizat de tratament in functie de afectiunile, greutatea si varsta fiecarui pacient. Pe langa fizioterapie, terapeutii sunt capabili sa indeplineasca si urmatoarele terapii: kinetoterapie (gimnastica medicala pentru copii, tineri, adulti si sportivi), terapie Vojta, terapie Schroth, electrostimulare, terapie Ergon, Medical Flosing, terapie cranio-sacrala, kinesiotaping si masaj terapeutic. De asemenea, cabinetul este dotat cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, utile pentru realizarea unor proceduri eficiente si de calitate.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie porneste de la 25 lei si poate ajunge la 90 lei, in functie de procedurile aplicate.

Impactul clinicii asupra pacientilor este unul pozitiv, acest lucru fiind vizibil si din rating-ul de cinci stele pe care aceasta l-a obtinut. Personalul da dovada de o experienta vasta in recuperarea medicala, de amabilitate si profesionalism, oferind planuri eficiente si personalizate de tratament in functie de afectiunile de care pacientul sufera. Alaturi de un echipament de ultima generatie, rezultatele obtinute sunt ireprosabile.

Vezi parerile pacientilor despre Kinetic Point
Vezi Pareri

2. Fiziogim

Daca esti in cautarea unei clinici de recuperare medicala unde sa se desfasoare servicii de fizioterapie in Baia Mare, poti lua in considerare Fiziogim. Terapeutii care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei clinici au o experienta vasta in medicina fizica si sportiva, prioritizand recapatarea tonusului muscular si a mobilitatii corpului prin tehnici si proceduri aferente. De asemenea, specialistii au competenta si de a trata afectiuni lombare, indiferent de gradul de severitate, in urma efectuarii unei evaluari la starea de sanatate a aparatului locomotor. Printre procedurile si terapiile  de care pacientii pot beneficia, pe langa cele fizioterapeutice, se numara si: pilates, cycling, zumba, masaj, proceduri de tonifiere, aerobic, kinetoterapie etc. Echipamentele si aparaturile BTL folosite sunt la o performanta ridicata, fiind de cea mai buna calitate, astfel incat pacientii sa se bucure de imbunatatiri semnificative ale starii de sanatate.

Pretul aplicat pentru o singura sedinta de fizioterapie de 10 minute porneste de la 20 lei si ajunge la 35 lei.

Fiziogim desfasoara servicii si proceduri ireprosabile, acest aspect fiind vizibil si din rating-ul maxim pe care clinica l-a dobandit. Echipa de specialisti are in vedere toate aspectele necesare pentru ca pacientul sa beneficieze de un tratament eficient, acordand atentie, totodata, si afectiunii de care sufera. Alaturi de aparaturile BTL folosite in procedurile de fizioterapie, rezultatele obtinute sunt excelente. In plus, inca de la intrare, pacientii sunt intampinati cu amabilitate, voie buna si cu o atitudine pozitiva.

3. Body Motric

Body Motric este un centru de recuperare, care prioritizeaza desfasurarea procedurilor fizioterapeutice in Baia Mare la standarde superioare, astfel incat pacientii sa se bucure de rezultatele dorite. Cand vine vorba de echipa de terapeuti, aceasta da dovada de o buna pregatire in sedintele de recuperare, aplicand proceduri personalizate in functie de necesitatile pacientului, dar stabilind si planuri eficiente de tratament, in urma unei consultatii de specialitate. Printre serviciile puse in aplicare se numara si cele de: electroterapie, kinetoterapie, drenaj limfatic, masaj terapeutic, de relaxare si impachetari cu parafina. Amenajarea si dotarile cabinetului sunt superioare, iar aparaturile folosite in timpul procedurilor sunt de ultima generatie, pentru obtinerea unor rezultate ireprosabile.

Tariful aplicat pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 20 lei si poate ajunge la 60 lei.

Rating-ul centrului de recuperare este maxim, datorita faptului ca pacientii s-au declarat multumiti in unanimitate de serviciile institutiei medicale. Echipa de terapeuti este atenta, prompta, amabila si orientata catre solutii personalizate, iar aparaturile pe care le folosesc in cadrul sedintelor de fizioterapie sunt de ultima generatie. 

Concluzii

Daca si tie ti-a recomandat medicul specialist sa mergi la o clinica de fizioterapie din Baia Mare pentru a-ti pune la punct unele probleme de sanatate, variantele amintite anterior sunt exact ce ai nevoie. Pe langa faptul ca sunt dotate si amenajate in mod corespunzator, institutiile medicale dispun si de echipe cu o foarte buna pregatire in procedurile de recuperare medicala.