Meniu

Fizioterapie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile de spate au inceput sa fie din ce in ce mai incomode si ai luat decizia de a merge la un cabinet de fizioterapie in Bistrita pentru a cere ajutorul unui specialist? Atunci articolul de mai jos este exact ce cautai, pentru ca ti-am selectat unele dintre cele mai populare clinici din orasul tau. In cadrul acestor institutii medicale ai ocazia de a colabora cu echipe medicale profesioniste, care stiu exact ce program de proceduri sa iti recomande pentru a trata eficient problema pe care o experimentezi. De asemenea, aparaturile care se afla in dotarile lor sunt de ultima generatie, pentru obtinerea unor rezultate ridicate. 

In Bistrita, fizioterapia este printre primele sugestii ale medicilor specialisti atunci cand se confrunta cu pacienti cu dureri musculare, articulare sau osoase din diverse cauze. Aceasta este considerata a fi cea mai eficienta metoda prin care mobilitatea corpului poate fi recapatata si in cazul unei interventii chirurgicale. Citeste mai departe si descopera care sunt clinicile care iti pot fi de folos. 

Cat costa o sedinta de fizioterapie in Bistrita?

Multi pacienti se intreaba daca pretul unei sedinte de fizioterapie in Bistrita este prea ridicat. Din fericire, nu trebuie sa iti faci griji de acest aspect, pentru ca majoritatea clinicilor care au ca specializare recuperarea medicala pun in aplicare preturi accesibile. Unele dintre ele se afla chiar si in relatii contractuale cu agentii de asigurari de sanatate, pacientii beneficiind astfel de servicii gratuite. Afla care sunt costurile practicate in orasul tau conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Physiokinetic
Clinica-Verificata
20-80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-80 Ron
 • Rating ridicat
 • Profesionalism, implicare, buna pricepere
 • Echipamente performante
 • Rezultate excelente
 • Proceduri eficiente de fizioterapie
Clinica Santech
20-70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-70 Ron
 • Rating ridicat
 • Colectiv medical experimentat, profesionist si bine pregatit
 • Solutii personalizate
 • Echipamentele si aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate ireprosabile
Sanovil
20-90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-90 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Programari respectate
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in fizioterapie in Bistrita

Exista trei centre specializate in fizioterapie in Bistrita care ar putea sa iti fie de ajutor cu o serie de servicii si proceduri, astfel incat sa poti beneficia de un tratament adecvat pentru afectiunile de care suferi. Descopera clinicile amintite mai jos si afla care sunt dotarile acestora:

1. Physiokinetic

Physiokinetic are o activitate de peste 13 ani si este specializata in recuperare medicala, pacientii avand sansa de a opta pentru un program de fizioterapie in Bistrita de inalta calitate. Echipa medicala este compusa din specialisti formati in cadrul anilor de studii, de practica si in cadrul cursurilor de specialitate. Acestia au capacitatea de a trata urmatoarele afectiuni sau probleme de sanatate: dureri de genunchi, durere cervicala, entorse, boala Parkinson, recuperare umar, leziune Lizfranc, Torticolis, durere de sold, reumatism, artrita si artroza, lombosciatica, spondiloza, Platfus, osteoporoza, cozartroza, recuperare reumatica si posttraumatica, recuperare dupa accident vascular cerebral etc. Din cadrul echipei de specialisti fac parte: Cristinel Adius Chirlejan, prof. fiziokinetoterapeut principal, Razvan Rares Chirlejan, kinetoterapeut principal, Flavius Andrei Pantis, kinetoterapeut principal, Anca Bianca Muresan, kinetoterapeut, Ligia Elena Iliesu, fiziokinetoterapeut, Denis Alexandru Moldovan, profesor cultura fizica medicala, Adriana Larisa Selejan, balneofiziokinetoterapeut, Denisa Ionela Nusfelean, balneofiziokinetoterapeut etc.

Tariful aplicat pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 20 lei si ajunge la 80 lei, in functie de procedura aplicata.

Physiokinetic a dobandit de-a lungul timpului peste o suta de recenzii si un rating ridicat, datorita recenziilor pozitive postate de pacienti. Echipa de specialisti detine cunostinte elaborate cu privire la practicarea procedurilor de fizioterapie in functie de nevoile fiecaruia, dand dovada de profesionalism, implicare si o buna pricepere in actul medical. In plus, echipamentele folosite sunt performante, contribuind la obtinerea rezultatelor dorite intr-un numar redus de sedinte.

Vezi parerile pacientilor despre Physiokinetic
Vezi Pareri

2. Clinica Santech

Clinica Santech este un centru de recuperare medicala care pune la dispozitia pacientilor proceduri de fizioterapie in Bistrita pentru vindecarea problemelor de sanatate si pentru recapatarea mobilitatii corporale. Santech Medical este dotat cu masini si dinamometre digitale isokinetice cu inteligenta artificiala, care ajuta la efectuarea unor proceduri la calitate ridicata. Acestea imbina o multime de tehnici, iar echipa de specialisti are o experienta vasta in elaborarea unui plan corect de tratament in functie de problemele de sanatate ale pacientului. Printre serviciile care sunt puse in aplicare sunt amintite si: fizioterapia, kinetoterapia, mecanoterapia, osteopatia, chiropraxia, procedurile manuale, crioterapia, acupunctura, terapia cu unde Shockwave, terapia hidrojet si masajul terapeutic. Programele aplicate sunt atent stabilite de catre specialistii cu o buna pregatire in domeniu, avand ca scop vindecarea si imbunatatirea calitatii vietii pacientilor.

Pretul aplicat pentru o procedura de fizioterapie incepe de la 20 lei si ajunge la 70 lei.

Feedback-ul pacientilor este pozitiv in intregime, datorita serviciilor si procedurilor de calitate de care au beneficiat. Colectivul medical este experimentat, profesionist, atent la detalii, bine pregatit si pasionat de domeniul recuperarii medicale, avand competenta de a pune in aplicare solutii personalizate. Echipamentele si aparaturile puse la dispozitie sunt, de asemenea, de ultima generatie, contribuind semnificativ la obtinerea unor rezultate ireprosabile. 

3. Sanovil

Sanovil are un departament special conceput pentru procedurile de recuperare medicala, unde pacientii pot opta pentru programe de fizioterapie, kinetoterapie si masaj in Bistrita. Echipa de profesionisti stie cum sa elaboreze un plan bine pus la punct pentru fiecare pacient in parte, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele dorite inca de la inceputul tratamentului. Datorita contractului incheiat cu CAS, pacientii au posibilitatea si de a beneficia de unele proceduri de recuperare in mod gratuit. Planul de recuperare se stabileste in functie de consultatia de specialitate efectuata initial. Printre procedurile de fizioterapie care sunt puse in aplicare se amintesc si: terapie cu unde soc (Shockwave), laserterapie, terapie cu ultrasunete, ultrasonoforeza, magnetodiaflux, unde scurte, bai galvanice, impachetari cu parafina, electroterapie, curenti interferentiali, diadinamici, curent rusesc, microcurent, curent Trabert, TENS, TENS Burst, pulsator de inalta tensiune, vacuum, drenaj limfatic, elongator coloana vertebrala, terapie cu unde infrarosii.

Costul unei sedinte de fizioterapie porneste de la 20 lei si ajunge la 90 lei.

Clinica Sanovil este apreciata de pacienti si dispune de o echipa medicala profesionista, implicata, atenta la nevoile tuturor si bine pregatita. Echipamentele si aparaturile care se afla la dispozitia terapeutilor sunt de ultima generatie, avand capacitatea de a indeplini un act medical corect. Ora programarii este respectata, asistentele si infirmierele sunt amabile, iar preturile sunt accesibile. 

Concluzii

Daca locuiesti in Bistrita si ai nevoie de ajutorul unor terapeuti specializati in fizioterapie, iti poti indrepta atentia catre cele trei centre de recuperare medicala pe care ti le-am pus la dispozitie anterior in articol. Descopera un personal implicat si bine pregatit, dar si o aparatura moderna, la standarde europene in cabinete dotate adecvat, pentru a beneficia de un act medical ireprosabil.