Meniu

Fizioterapie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te programezi la sedinte de fizioterapie in Braila? In apropierea ta poti gasi mai multe clinici specializate in acest domeniu de activitate, care consta in conceperea unui plan personalizat de tratament din care fac parte tehnici de imbunatatire a mobiliatii si de reducere a durerii. Printre acestea se numara exercitiile, electroterapia si masajul. Factorii naturali si artificiali sunt combinati intr-un protocol de tratament tintit pe afectiunea pacientului. 

Imbunatatirea fortei musculare, ameliorarea durerilor cauzate de afectiuni musculare si articulare, vindecarea mai rapida a unor leziuni si cresterea tonusului muscular sunt cateva dintre beneficiile fizioterapiei. Poti sa te adresezi unui fizioterapeut din Braila daca ai probleme precum scolioza, artrita, contuziile, hernia de disc, tensiunea arteriala etc. 

Unde poti face fizioterapie in Braila?

Daca locuiesti in Braila si vrei sa gasesti o clinica buna de fizioterapie, exista suficiente optiuni. In ceea ce priveste costurile, acestea difera de la o clinica la alta si de la un pacient la altul, in functie de tehnicile incluse in protocolul de tratament si de numarul de sedinte necesare pentru obtinerea rezultatelor dorite. Iata care sunt cele mai bune clinici si cat vei plati pentru o sedinta de fizioterapie in cadrul lor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Artro Kinetic Med
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 50 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate rapide
 • Proceduri complexe
 • Echipa profesionista, amabila si atenta
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Aparatura performanta
West Clinique
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate inca de la primele sedinte
 • Specialisti cu experienta in fizioterapie
 • Amabilitate si atentie
 • Tratamente eficiente
 • Aparatura moderna
Diaconia
20 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 20 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Centru curat si organizat
 • Medici cu experienta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Dorinta de a ajuta
 • Aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici de fizioterapie in Braila

Avand in vedere numeroasele beneficii ale fizioterapiei, multe persoane din Braila iau in considerare efectuarea unor sedinte la clinici si cabinete specializate. Procedurile de fizioterapie ajuta la mentinerea unei conditii fizice adecvate si accelereaza vindecarea in contextul unor traumatisme.

Pentru a beneficia de servicii calitative, clinica pe care o alegi trebuie sa fie dotata corespunzator si sa gazduiasca personal cu experienta in sfera fizioterapiei. Iata care sunt cele mai bune optiuni in Braila:

1. Clinica Artro Kinetic Med

Clinica de recuperare medicala Artro Kinetic Med din Braila ofera servicii de fizioterapie, kinetoterapie si masaj. Fiecare pacient beneficiaza de un plan terapeutic personalizat, stabilit in urma consultatiei. Serviciile acestei clinici se adreseaza pacientilor de orice varsta si sunt menite sa contribuie la gestionarea a diverse afectiuni, deviatii ale coloanei si la recuperarea dupa anumite traumatisme. Terapia Tecar, laserul robotizat, Fisiotek si Shockwave sunt cateva dintre aparatele de fizioterapie folosite. Pentru eficienta tratamentelor si pentru accelerarea recuperarii se utilizeaza aparatura de ultima generatie. 

Pretul unei sedinte de fizioterapie porneste de la 50 lei.

Clinica Artro Kinetic Med este una dintre cele mai apreciate clinici de recuperare din aceasta zona, iar zecile de recenzii pozitive de pe platformele online dovedesc acest lucru. Pacientii care au ales clinica o recomanda cu incredere, spunand ca s-au recuperat rapid si ca au beneficiat de proceduri complexe. Durerile scad treptat de la o sedinta la alta si pacientii spun ca s-au putut intoarce chiar dupa primele sedinte la activitatile zilnice obisnuite. Personalul clinicii este profesionist, amabil si atent. Atmosfera din clinica este foarte placuta, spatiul este curat si dotat cu aparatura performanta. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Artro Kinetic Med
Vezi Pareri

2. West Clinique

In Braila, poti beneficia de servicii de fizioterapie si la West Clinique. La aceasta clinica se asigura proceduri si tratamente destinate persoanelor care au nevoie de terapii de recuperare in contextul unor afectiuni sau care doresc sa isi mentina o conditie fizica buna. Unul dintre medicii colaboratori ai acestei clinici este dr. Mihai Rascu, medic primar in specialitatea ortopedie-traumatologie, cu o experienta vasta in acest domeniu. Acesta a participat la numeroase congrese in tara si in strainatate, oferind pacientilor sai metode moderne de tratament pentru diverse afectiuni. 

Pretul unei sedinte de fizioterapie porneste de la 60 lei.

La aceasta clinica, pacientii spun ca au gasit specialisti care le-au explicat pe inteles afectiunea si care i-au ajutat cu tratamente eficiente. Personalul da dovada de profesionalism, devotament si amabilitate. Se foloseste aparatura moderna si rezultatele sunt vizibile inca de la primele sedinte.

3. Diaconia

Centrul medical Diaconia din Braila acopera numeroase specialitati medicale, printre care si fizioterapia. Lista de servicii cuprinde consultatii si tratamente in departamente multiple, ca ecografia, cardiologia, medicina interna, urologia, chirurgia vasculara, pneumologia etc. Echipa de medici este numeroasa, iar aparatura folosita este moderna. La departamentul de recuperare medicala, serviciile sunt oferite de o echipa formata dintr-un medic primar si un medic specialist, care pun la dispozitia pacientilor proceduri dintre cele mai cunoscute in sfera fizioterapiei. 

Preturile pornesc de la 20 lei pentru o sedinta. 

Pacientii apreciaza ca la acest centru profeseaza medici din diverse specialitati, precum si faptul ca preturile sunt avantajoase. Centrul medical este curat, organizat si dotat cu aparatura moderna. Serviciile medicale sunt de calitate, iar personalului ii sunt atribuite calitati ca: profesionalismul, amabilitatea, promptitudinea si dorinta de a ajuta. 

Concluzii

Procedurile de fizioterapie pot face diferenta in recuperarea dupa un accident, traumatism sau afectiune, iar clinicile si cabinetele din Braila specializate in acest domeniu ofera servicii de calitate. Optiunile prezentate anterior se bucura de o reputatie buna si de aprecierea pacientilor, datorita raportului bun calitate-pret, profesionalismului si conditiilor din clinica.