Meniu

Fizioterapie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In recuperarea de dupa interventiile chirurgicale sau traumatisme, sedintele de fizioterapie in Brasov sunt o etapa necesara. Prin intermediul medicilor si al terapeutilor cu experienta, procesul de refacere va fi rapid si eficient, iar pacientii se vor bucura din nou de forma fizica la care au visat, de flexibilitate, mobilitate si forta.

Poti obtine cele mai bune rezultate daca beneficiezi de serviciile unor terapeuti bine pregatiti, cu experienta, care iti pun la dispozitie echipamente si instrumente ajutatoare cu un rol dovedit in recuperare. In acest articol, te ajutam sa identifici o clinica buna din Brasov in care sa-ti incepi tratamentul de fizioterapie de care ai nevoie. 

Cat costa sedinta de fizioterapie in Brasov?

O sedinta de fizioterapie in Brasov are un pret care variaza in functie de: tipul terapiei, experienta terapeutului, durata sedintei si multe alte aspecte. Consulta tabelul de mai jos pentru a afla informatii legate de costul sedintelor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Centrul Rafael
Clinica-Verificata
50-170 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 50-170 Ron
 • Situat intr-o zona linistita din Brasov
 • Consultatii medicale de specialitate
 • Aparate noi si moderne
 • Medici si terapeuti cu experienta
 • Diverse tipuri de fizioterapie
 • Masaj prin terapia Fohow
Kineto Medical
50-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 50-100 Ron
 • Tehnici moderne de fizioterapie
 • Echipa de terapeuti cu experienta
 • Servicii de recuperare pentru toate varstele
 • Atmosfera placuta
 • Medici specializati in medicina sportiva, ortopedie, traumatologie
Centrul Corpore
25-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 25-100 Ron
 • Optiuni variate de fizioterapie
 • Medici specializati in medicina fizica si recuperare
 • Terapeuti bine instruiti si in continua perfectionare
 • Fizioterapie la domiciliu
 • Atmosfera placuta
 • Aparate ultramoderne
Kineto
21-60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 21-60 Ron
 • Specialitati medicale numeroase
 • Echipa de medici cu experienta
 • Terapeuti bine pregatiti
 • Diverse optiuni in materie de fizioterapie
 • Raport calitate-pret avantajos
Centrul Fiziotik
30-150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 30-150 Ron
 • Medici cu experienta
 • Terapeuti specializati in diverse terapii
 • Numeroase optiuni in materie de fizioterapie
 • Personal amabil
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Lipsa acuratetii informatiilor transmise de catre serviciul call center
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de fizioterapie din Brasov

Cabinetele de fizioterapie din municipiul Brasov sunt apreciate pentru personalul medical si terapeutii bine pregatiti. Descopera si tu la ce clinica sa mergi in cazul in care trebuie sa urmezi un astfel de tratament de recuperare!

1. Centrul Rafael

Centrul de Recuperare Medicala Rafael din Brasov ofera servicii de: fizioterapie, kinetoterapie, ortopedie-traumatologie, masaj, psihiatrie, terapie cu oxigen hiperbar etc. Tratamentele de fizioterapie se efectueaza cu laserul BTL-6000 de inalta intensitate, care are o putere maxima de 50 de ori mai mare decat aparatele laser clasice. Din acest motiv este deosebit de eficient in managementul durerii si in accelerarea vindecarii si este preferat in medicina sportiva, recuperarea fizica si in ortopedie. Pe langa acest aparat, tratamentele de fizioterapie se mai efectueaza si cu dispozitive Shockwave, prin magnetoterapie, radiofrecventa, unde scurte, aerosoli, masaj prin terapia Fohow.

O sedinta de fizioterapie are un tarif care variaza intre 50 si 170 de lei.

Dotarea cu echipamente moderne, personalul bine pregatit si amabil, care se perfectioneaza constant, si eficienta tratamentelor sunt cele mai apreciate lucruri la acest centru medical din Brasov. Clientii spun ca au fost evaluati cu meticulozitate si ca li s-au propus scheme terapeutice personalizate, astfel incat procesul de vindecare sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Rafael
Vezi Pareri

2. Kineto Medical Care

Un alt centru de recuperare medicala din Brasov spre care sa-ti indrepti atentia in cazul tratamentelor de fizioterapie este Kineto Medical Care. Echipa de terapeuti de aici este specializata in numeroase tehnici moderne: terapia Schroth, terapia Trigger Points, Deep Tissue, Maithland, Mulligan, Stretching, terapia miofasciala – IASTM, Joint Techniques, Kinesiotaping. Procedurile de fizioterapie se realizeaza aici prin: electricitate, masaj, impachetari, lumina, drenaj limfatic, ultrasunete,  ultrascurte, Tecar. In clinica se afla  sase medici, un fiziokinetoterapeut, patru kinetoterapeuti si un medic osteopat. 

Sedinta de fizioterapie are un cost cuprins intre 50 si 100 de lei.

Profesionalismul si amabilitatea de care s-au bucurat la acest centru medical i-au determinat pe multi dintre pacienti sa-l recomande si altora pentru serviciile de recuperare. Brasovenii spun ca sedintele de terapie se desfasoara intr-o atmosfera placuta si ca datorita priceperii terapeutilor refacerea fizica a fost posibila mai rapid decat s-au asteptat. 

3. Centrul Corpore Vital

Centrul Corpore Vital este tot un centru de recuperare medicala din Brasov in care poti face fizioterapie. Initial, trebuie sa te programezi pentru un consult medical la un medic specialist de medicina fizica si reabilitare, sa efectuezi o evaluare fizica, dupa care vei primi un diagnostic si un tratament, in functie de acesta. Optiunile de fizioterapie de care poti dispune in cadrul acestui centru medical sunt: terapia cu ultrasunete, termoterapia sau impachetarile cu parafina, terapia cu unde scurte, magnetoterapia, baile galvanice, terapica cu laser, curentul diadinamic, (curenti Trabert, Ten), curentii interferentiali. De asemenea, poti beneficia si de fizioterapie la domiciliu, daca ai o conditie medicala ce te impiedica sa iesi din casa.

Pretul sedintei de fizioterapie este cuprins intre 25 si 100 de lei, iar consultatia de medicina fizica si reabilitare costa 200 de lei.

Comunicarea empatica, incurajarile si priceperea terapeutilor au ajutat multi pacienti sa-si recapete puterile si sa obtina rezultatele dorite, iar pentru aceste lucruri sunt recunoscatori centrului Corpore Vital din Brasov. Acestia mai spun ca au fost incantati de diversitatea procedurilor, de aparatele moderne si de atmosfera placuta din centrul de recuperare.

4. Kineto

In cabinetul Kineto din Brasov functioneaza mai multe departamente de specialitate, de la fizioterapie si ortopedie-traumatologie, la  dermatologie, chirurgie plastica si stomatologie. Mijloacele de terapie puse la dispozitie pacientilor din acest oras si din intreg judetul Brasov sunt: electroterapie, laserterapie, masaj, terapia Tecar. In clinica se afla trei medici specializati in ortopedie-traumatologie, unul specializat in recuperare si medicina fizica si numerosi fizioterapeuti si kinetoterapeuti. Clinica s-a dezvoltat pornind de la un cabinet individual de ortopedie, al medicului primar Claudiu Butum, in 2016 a luat nastere ideea unei clinici de recuperare medicala cu o echipa mixta, iar in timp s-a extins acoperind si alte specialitati.  

Pretul unei proceduri de fizioterapie este de 21- 60 de lei

Procesul de recuperare desfasurat in aceasta clinica din Brasov a fost unul cu succes pentru multi pacienti, care au apreciat personalul amabil, profesionist si implicat. De aceea, brasovenii recomanda Kineto tuturor acelora care au trecut printr-o interventie chirurgicala, au dureri sau diverse afectiuni reumatologice si ortopedice pentru care au primit recomandare a de a efectua fizioterapie.

5. Centrul Fiziotik

Centrul Fiziotik este o alta optiune de top in privinta serviciilor de fizioterapie din Brasov. Clinica a fost inaugurata in anul 2017, sub coordonarea doctorilor Constantin Rujan (medic primar recuperare, medicina fizica si balneologie) si Mircea Rosculet (medic specialist recuperare, medicina fizica si balneologie), oferind o varietate de terapii: laser BTL de inalta intensitate, electroterapie cu vacuum, terapia de miscare pasiva continua, ozonoterapie, sistem superinductiv, peptide regenerative cu colagen, terapia Shockwave, elongatii vertebrale, terapia Tecar, drenaj limfatic, electroterapie, termoterapie etc.

Sedinta de fizioterapie poate costa intre  30 si 150 de lei.

Motivele pentru care brasovenii au ajuns in acest centru de recuperare sunt diverse, de la accidente de masina, la cazaturi, dureri de spate sau de membre, postura incorecta etc., dar cu un lucru sunt in majoritate de acord: serviciile sunt de buna calitate. Cel mai mult sunt apreciati terapeutii si medicii pentru modul cum isi desfasoara activitatea, cu atentie, profesionalism si respect fata de pacienti. Sunt insa si persoane nemultumite, care spun ca informatiile primite prin telefon au fost eronate cu privire la costurile serviciilor.

Concluziile noastre

Daca ai primit recomandarea de a face fizioterapie in Brasov, ai la dispozitie numeroase clinici si cabinete de specialitate. 

Brasovenii sunt multumiti de activitatea clinicilor de recuperare medicala din acest oras, evaluandu-le, in cea mai mare parte, intr-un mod pozitiv, datorita personalului experimentat si amabil. Asadar, poti apela cu incredere la oricare dintre aceste unitati medicale, pentru un tratament adaptat nevoilor tale.