Meniu

Fizioterapie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de fizioterapie din sector 2 sunt catalogate de pacienti ca fiind la inalte standarde. In clinicile de recuperare medicala din acest sector al Bucurestiului sunt specialisti cu experienta, acreditati pentru diverse proceduri moderne. Acestia lucreaza cu echipamente performante, in cadrul unor proceduri specifice: curenti Tens, curenti Dipol, terapie prin ultrasunete, electroterapie, termoterapie, crioterapie sau terapie prin infrarosu.

Poti descoperi din acest articol care sunt clinicile de top din sectorul 2, in domeniul recuperarii medicale, si cat costa serviciile de fizioterapie.

Cat costa o sedinta de fizioterapie in sector 2?

Pretul unei sedinte de fizioterapie in clinicile din sector 2 variaza in functie de diversi factori: tipul procedurii, echipamentul utilizat, pregatirea terapeutului. In urmatorul tabel poti vedea intervalele de tarife pentru aceste servicii. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Centrokinetic
Clinica-Verificata
40-350 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 40-350 Ron
 • Clinica apreciata in Bucuresti
 • Numeroase servicii de recuperare medicala
 • Diverse proceduri de fizioterapie
 • Terapeuti acreditati
 • Conditii moderne
 • Echipamente de ultima generatie
Best Kinetotherapy
50-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 50-100 Ron
 • Locatie accesibila
 • Expertiza avansata in fizioterapie si kinetoterapie
 • Numeroase proceduri de fizioterapie
 • Preturi avantajoase
 • Personal foarte bine instruit
 • Echipamente ultramoderne
Fiziolife Estetique
30-90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 30-90 Ron
 • Servicii de recuperare medicala si de estetica
 • Aparate performante
 • Proceduri moderne de fizioterapie
 • Consultatii medicale si diagnostic
 • In contract cu CASMB
 • Bun raport calitate-pret
Kineto MedicalWay
30-70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 30-70 Ron
 • Recuperare pentru copii si adulti
 • Terapeut acreditat si cu experienta
 • Aparatura noua
 • Diverse proceduri de fizioterapie
 • Locatie noua si moderna
Koly Medical
33-40 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 33-40 Ron
 • Doi medici primari specializati in recuperare medicala
 • Fizioterapie, kinetoterapie, recuperare medicala
 • Proceduri moderne de fizioterapie
 • Plan de tratament personalizat pentru fiecare pacient
 • Personal atent, implicat si bine pregatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face fizioterapie in sector 2? Topul celor mai bune clinici

In sectorul 2 poti face fizioterapie in cinci clinici renumite pentru serviciile de calitate, pe care ti le prezentam sub forma de clasament. Citeste urmatoarele informatii utile despre ele si despre serviciile pe care le pun la dispozitie.

1. Centrokinetic

Sunt doua locatii Centrokinetic in sector 2 care ofera servicii de fizioterapie, pe strada Barbu Vacarescu si pe bulevardul Mircea Eliade. In aceste centre, procedurile de fizioterapie sunt foarte variate: Tecar, drenaj limfatic, terapia diamagnetica, shockwave, terapia cu laser MLS, reflexoterapie, electrostimulare, crioterapie, stretching, electroterapie, terapii cu ultrasunete. Fiecare dintre acestea sunt indicate in functie de persoana si de problema de care sufera. Echipa de fizioterapie de la Centrokinetic este alcatuita din specialisti in acest domeniu si in cel al traumatologiei sportive, fiind acreditata pentru diverse proceduri. In clinica se utilizeaza echipamente de ultima generatie, de la aparatul pentru drenaj alternativ Game Ready, la aparatura de fizioterapie Zimmer, aparate laser MLS si K Laser sau pompa diamagnetica Periso.

Pretul unei sedinte de fizioterapie variaza intre 40 si 350 de lei, cea mai scumpa fiind sedinta de terapie TECAR Intimity.

In urma unor interventii chirurgicale, a unor accidente sau pentru durerile de spate, numeroase persoane au ajuns sa beneficieze de serviciile de recuperare medicala oferite de acest centru. Majoritatea oamenilor sunt foarte incantati de profesionalismul si amabilitatea intregului personal, de diversitatea serviciilor de recuperare si de echipamentele moderne utilizate.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Best Kinetotherapy

O echipa tanara si bine pregatita activeaza la Best Kinetotherapy in sectorul 2, oferind si servicii de fizioterapie, precum: terapia Shockwave, terapia cu ultrasunete, terapia Tecar, eletroterapie, terapie cu caldura, terapie cu gheata. Toate aceste proceduri au scopul de a trata diverse probleme: dureri musculare, patologii reumatismale, fracturi, contuzii, oboseala etc. In cadrul acestei clinici, pe langa fizioterapie, mai sunt si alte servicii de recuperare si sanatate: kinetoterapie pentru adulti si copii, gimnastica medicala, reflexoterapie, dry-needling, Velashape, nutritie.

O sedinta de fizioterapie poate avea un pret cuprins intre 50 si 100 de lei, in functie de tipul procedurii.  

Se spune despre aceasta locatie ca este una de „tamaduire trupeasca si sufleteasca”, bucurestenii fiind foarte multumiti de serviciile de care au beneficiat aici. Rezultatele bune obtinute in urma unor tratamente si proceduri, personalul foarte bine instruit, interesul pentru fiecare pacient, aparatele de ultima generatie, preturile avantajoase si locatia accesibila sunt lucrurile pe care clientii le-au apreciat cel mai mult la Best Kinetotherapy.

3. Fiziolife Estetique

Expertii de la Fiziolife Estetique din sectorul 2 pretuiesc sanatatea si frumusetea, oferind servicii de estetica, dar si de recuperare medicala si fizioterapie. Din 2020, centrul se afla si in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB). Serviciile de fizioterapie sunt bazate pe terapii moderne: ultrasonoterapie, electroterapie, magnetoterapie, ultracrioterapie, terapia TECAR. Aparatura utilizata pentru aceste proceduri este de ultima generatie.

Pretul unei sedinte de fizioterapie este cuprins intre 30 si 90 de lei.

Datorita profesionistilor de la acest centru multi bucuresteni si-au recapatat sanatatea si au scapat de dureri. Sportivi sau persoane care stau mult timp pe scaun si nu desfasoara  activitate fizica au descoperit aici ajutorul de care aveau nevoie pentru a se simti din nou bine in persoana specialistilor care i-au tratat cu toata implicarea si seriozitatea. Clientii mai spun si ca raportul calitate-pret este foarte avantajos aici.

4. Kineto MedicalWay

O alta clinica buna din sectorul 2 cu servicii de fizioterapie este Kineto MedicalWay, care a adus o abordare moderna in recuperare, ce se aliniaza la standardele vest europene. Fiecare terapie este personalizata in functie de nevoile fiecarui pacient, astfel incat recuperarea sa se faca eficient,  intr-un timp cat mai scurt. In aceasta clinica isi desfasoara activitatea Stefan Cosmin Babasanda, fizio-kinetoterapeut cu experienta, acreditat si pentru terapia Schroth. Serviciile de fizioterapie oferite aici sunt: laser, ultrasunet, benzi kinesiologice, Peha si electroterapie.

Costul unei sedinte de fizioterapie este cuprins intre 30 si 70 de lei.

Activitatea de recuperare din aceasta clinica este laudata de bucuresteni. Acestia spun ca au ajuns din diverse motive la Kineto MedicalWay, fie pentru ei, fie pentru bebelusi si copii, si ca au fost tratati cu profesionalism, atentie, empatie si rabdare de catre terapeutul Stefan Babasanda. In plus, oamenii spun ca aparatura din clinica este noua si ca locatia este amenajata modern.

5. Koly Medical

Koly Medical este o alta clinica de top din Capitala cu servicii de fizioterapie in sectorul 2. In aceasta locatie sunt profesionisti care te pot ajuta cu servicii de: recuperare medicala, fizioterapie si kinetoterapie la standarde inalte de calitate. Sunt doi medici ce supervizeaza activitatea de aici si care ofera consultatii si planuri de tratament: dr. Nicolae Pavelescu – medic primar balneologie si recuperare medicala, si dr. Dana Ionescu – medic primar recuperare, medicina fizica si balneologie. Serviciile de fizioterapie oferite aici sunt urmatoarele: crioterapie, electroterapie, laser, ultrasunete. Pachetul de fizioterapie se stabileste in functie de diagnosticul fiecarui pacient. 

Sedinta de fizioterapie costa intre 33 si 40 de lei, in functie de procedura. Se pot achizitiona si pachete cu 10 sedinte, la pretul de 300 de lei sau de 360 de lei.

Atat persoanele care au avut nevoie de recuperare, cat si cele care au vrut sa previna problemele cauzate de sedentarism au gasit aici ajutorul potrivit. Majoritatea bucurestenilor care si-au impartasit opiniile in legatura cu aceasta locatie au vorbit la superlativ despre ea, subliniind in special ca rezultatele au aparut rapid si ca personalul este atent si implicat.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de diverse proceduri de fizioterapie in sector 2 din Bucuresti, poti beneficia de serviciile a cinci clinici dotate cu aparatura performanta in domeniu si de priceperea si expertiza a unor terapeuti bine cotati.

Procedurile de fizioterapie sunt esentiale in tratamentul si recuperarea dupa numeroase afectiuni medicale si traumatisme. Alege sa efectuezi tratamente moderne si eficiente la clinicile pe care le-ai descoperit in acest articol!