Meniu

Fizioterapie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicul specializat in recuperare medicala ti-a recomandat sa pui in aplicare un anumit numar de sedinte de fizioterapie in Bucuresti Sectorul 3? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta cinci clinici din capitala catre care iti poti indrepta atentia si unde vei beneficia de servicii de inalta calitate. Fizioterapia este o metoda de tratament aplicata prin intermediul echipamentelor medicale care functioneaza pe baza de electricitate, caldura, lumina, gheata, unde magnetice, unde mecanice. Multumita acestei forme de terapie, pacientii pot beneficia de un efect antialgic, antiinflamator, decontracturant si miorelaxant, stimuland circulatia sangelui si a metabolismului celular etc. De cele mai multe ori, fizioterapia este recomandata de medici reumatologi, ortopezi, specializati in medicina sportiva si traumatologie, neurologie, recuperare, medicina fizica si balneologie. Rezultatele obtinute sunt vizibile inca de la primele sedinte, spre bucuria pacientilor, avand ca scop tratarea si eliminarea cauzelor durerii pe termen lung. 

Daca si tu ai domiciliul in Sectorul 3 si esti in cautarea unui centru de fizioterapie din zona la care sa apelezi cu incredere, articolul de mai jos iti va fi de un real ajutor pentru a descoperi unitatea medicala potrivita. Citeste mai jos si afla care sunt cele cinci optiuni pe care ti le prezentam.

Cat costa o sedinta de fizioterapie in Bucuresti, Sectorul 3?

La fel ca in cazul oricarei forme de terapie, si pretul unei sedinte de fizioterapie din Sectorul 3 variaza in functie de calitatea aparaturilor utilizate, dar si in functie de experienta personalului medical. Pentru a sti concret care sunt preturile practicate si ce buget sa pregatesti, te invitam sa citesti tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Kinomed
Clinica-Verificata
45 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 45 Ron
 • Rating ridicat
 • Buna pregatire
 • Rezultate ireprosabile
 • Aparaturi performante
 • Sedinte personalizate
 • Atmosfera prietenoasa
 • Curatenie impecabila
FizioLife Medica
30 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 30 Ron
 • Experienta vasta
 • Buna pregatire
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Act medical corect
 • Sedinte personalizate
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine pozitiva
Clinica FIZIO
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 60 Ron
 • Interactiune pacient-terapeut excelenta
 • Rezultate rapide
 • Aparaturi performante si moderne
 • Sedinte personalizate
 • Amabilitate si buna pregatire
 • Atentie la detalii
Kinesis Clinic
45 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 45 Ron
 • Experienta placuta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Buna pregatire
 • Implicare si atentie la detalii
 • Interactiune terapeut-pacient excelenta
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Rezultate ireprosabile
 • Curatenie impecabila
Petre Bogdan
20 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 20 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Echipamente moderne
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate remarcabile
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 centre specializate in fizioterapie in Bucuresti, Sectorul 3

Ai luat hotararea de a incepe o serie de sedinte de fizioterapie in Sectorul 3, dar nu stii exact care sunt unitatile medicale catre care iti poti indrepta atentia? Atunci iti recomandam sa citesti cu atentie randurile de mai jos, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta cu lux de amanunte informatii despre fiecare centru din capitala catre care iti poti indrepta atentia cu incredere. Pe langa detaliile pe care o sa le afli despre personalul medical, vei putea afla si care este impresia celorlalti pacienti care au frecventat aceste centre:

1. Kinomed

Kinomed este o unitate medicala specializata in ortopedie, kinetoterapie si recuperare medicala unde poti beneficia de sedinte de fizioterapie in Sectorul 3 la standarde ridicate de calitate. Echipa de medici specializati in recuperare medicala este formata din dr. Clara Ursescu, dr. Milena Toncea si dr. Adriana Haisan care asigura un act medical ireprosabil pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de severe sunt afectiunile si durerile cu care acesta se confrunta. Printre serviciile de care poti beneficia in departamentul de fizioterapie se numara si: electroterapie, terapie laser cu ultrasunete, electrostimulare, CareTherapy, crioterapie si Shochwave. Rezultatele obtinute sunt intotdeauna remarcabile, multumita aparaturilor de o performanta inalta pe care medicii le au la dispozitie pentru efectuarea procedurilor de terapie. 

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 45 lei si poate ajunge la 250 lei. 

Clinica ortopedica din capitala are un rating ridicat, dovada stand in cele peste doua sute de recenzii publicate in mediul online, toate acestea fiind pozitive in unanimitate. Echipa de medici si terapeuti da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand tuturor rezultate ireprosabile. Multumita aparaturilor performante, efectele sedintelor terapeutice se resimt rapid, pacientii avand posibilitatea de a trata diferite tipuri de dureri pe termen lung. De asemenea, atmosfera este prietenoasa, iar curatenia impecabila. 

Vezi parerile pacientilor despre Kinomed
Vezi Pareri

2. Fiziolife Medica

O alta optiune catre care iti poti indrepta atentia este Fiziolife Medica din Bucuresti, Sectorul 3, catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de sedinte de fizioterapie sub atenta a supraveghere a terapeutilor profesionisti. Echipa este formata din dr. Ana Maria Florescu, fiziokinetoterapeut, Adrian Iliescu, fizioterapeut si Georgiana Stama, fizioterapeut. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: electroterapie, ultrasunete, laser, terapie TECAR si terapia cu unde soc, Shockwave. Datorita faptului ca aparaturile care se afla in cadrul acestei clinici sunt de o calitate superioara si o performanta inalta, rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise si rapide, ceea ce inseamna ca pacientii se pot bucura de o recuperare medicala eficienta. Terapeutii sunt pregatiti in institutii universitare de prestigiu, urmand multiple cursuri de perfectionare si workshop-uri pentru a dobandi abilitati eficiente de tratare a pacientilor.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie este de 30 lei. 

Nici aceasta unitate medicala nu este mai prejos, avand in vedere numarul ridicat de recenzii pozitive postate in mediul online. Terapeutii au experienta vasta in domeniu si o buna pregatire in institutii universitare de prestigiu, acestia avand la dispozitie aparaturi de inalta performanta. Cu alte cuvinte, actul medical desfasurat este unul corect si personalizat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. De asemenea, atmosfera este intotdeauna primitoare, medicii si terapeutii avand intotdeauna o atitudine pozitiva. 

3. Clinica FIZIO

A treia clinica din Sectorul 3 la care iti recomandam sa mergi este Fizio, unde poti beneficia de sedinte de fizioterapie la standarde ridicate de calitate. Datorita aparaturilor moderne si performante care se afla in cadrul unitatii medicale, efectele procedurilor sunt de calmare, eliminare a inflamatiilor articulare si musculare, eliminare a contracturilor, antiedematoase etc. Combinele prin intermediul carora se efectueaza sedintele contin toate formele de curenti de joasa si medie frecventa: vector interferential, galvanic, iontoforeza. Terapeutii Fizio iti vor fi de un real ajutor in procesul de vindecare, oferindu-ti indicatiile necesare pentru ca efectele resimtite in urma sedintelor terapeutice sa fie din ce in ce mai bine simtite. Avand o pregatire vasta in domeniu, fizioterapeutii asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a primi un tratament adecvat sub atenta supraveghere a lor. 

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie porneste de la 60 lei si include trei proceduri (ultrasunete unde scurte si curenti electrici). 

Clinica de recuperare medicala a primit doar recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia declarandu-se multumiti de interactiunea cu medicii si terapeutii. Un plus urias in obtinerea rezultatelor dorite este reprezentat de aparaturile performante si moderne, prin intermediul carora sedintele de terapie sunt efectuate la o calitate superioara. Pentru obtinerea rezultatelor dorite, acestea sunt personalizate in functie de necesitatile pacientilor. De asemenea, personalul da dovada de amabilitate, atentie la detalii si o buna pregatire. 

4. Kinesis Clinic

Continuam topul cu Kinesis Clinic din Sectorul 3, Bucuresti unde poti beneficia de sedinte de fizioterapie la o calitate superioara. Echipa de terapeuti este formata din Alexandra Siia si Daniela Pantilimon, fiziokinetoterapeuti cu o experienta vasta in tratarea pacientilor care se confrunta cu diverse tipuri de durere. In cadrul acestui departament sunt practicate mai multe tipuri de tratamente precum: masaj, hidroterapie, electroterapie si terapie fizica, ceea ce ajuta semnificativ la tratarea durerilor musculare, leziunilor sportive, artritei si problemelor respiratorii. Sedintele fizioterapeutice intra in categoria procedurii de recuperare medicala, datorita rezultatelor ireprosabile obtinute. Unitatea dispune de aparaturi de inalta performanta, ceea ce contribuie semnificativ la obtinerea rezultatelor dorite, indiferent cat de complexa este problema cu care pacientul se confrunta. 

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie este de 45 lei. 

Clinica este apreciata, pacientii mentionand ca s-au bucurat de o experienta placuta in preajma terapeutilor experti. Profesionalismul, amabilitatea, buna pregatire, implicarea si atentia la detalii sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza si lauda atunci cand interactioneaza cu terapeutii. In plus, in aplicarea sedintelor fizioterapeutice se folosesc aparaturi de inalta performanta, astfel incat rezultatele obtinute sa fie intotdeauna ireprosabile. De asemenea, clinica este curata si primitoare. 

5. Petre Bogdan

Petre Bogdan este un fiziokinetoterapeut din Sectorul 3 la care poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de sedinte de fizioterapie in capitala la o calitate superioara. Dupa ce a urmat studiile de specialitate, terapeutul si-a facut practica la Institutul National de Medicina Aeronautica si Spatiala din Bucuresti si in statiunea balneara Baile Felix, perfectionandu-se in continuu prin intermediul cursurilor postuniversitare de formare profesionala, dar si prin intermediul participarii la conferinte si congrese in domeniu. Petre Bogdan este absolventul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, dobandindu-si diploma de licenta in kinetoterapie si motricitate speciala, iar pe cea de master in kinetoterapie in afectiunile locomotorii. Pentru serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: terapie cu laser, ultrasunete, electroterapie (galvanic, interferential, TENS, diadinamic, electrostimulare), termoterapie cu infrarosu, lumina polarizata. De asemenea, terapeutul este specializat si in kinetoterapie, masaj, terapii alternative si nutritie. 

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie este de 20 lei. 

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca fiziokinetoterapeutul asigura un act medical ireprosabil pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de complexa este afectiunea cu care se confrunta. Avand la dispozitie toate echipamentele necesare, acesta reuseste sa asigure sedinte personalizate de fizioterapie, avand ca scop obtinerea unor rezultate remarcabile. In plus, atmosfera din cadrul cabinetului este una primitoare, iar curatenia impecabila. 

Concluzii

Piatra de temelie in procesul de recuperare medicala sta in respectarea si efectuarea cu strictete a tuturor sedintelor de fizioterapie. In Sectorul 3, toti pacientii au posibilitatea de a apela la centre specializate in fizioterapie unde se pot vindeca de dureri articulare si musculare sub atenta a supraveghere a terapeutilor profesionisti. Rezultatele obtinute sunt, de cele mai multe ori, remarcabile, asa ca daca si tie ti-a fost recomandat sa efectuezi proceduri terapeutice, te incurajam sa iei in considerare cele cinci optiuni prezentate anterior in articol.