Meniu

Fizioterapie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Recuperarea dupa o interventie chirurgicala, problemele de mobilitate, leziunile sportive si durerile de spate sunt principalele motive pentru care multi pacienti se prezinta la sedinte de fizioterapie in sector 4. Printr-o combinatie de exercitii fizice, terapie manuala si prin folosirea unor echipamente medicale moderne, fizioterapia este o practica utila in gestionarea mai multor afectiuni. 

Cateva dintre tehnicile folosite in cadrul sedintelor de fizioterapie sunt masajul medical, stimularea electrica, terapia manuala si terapia cu ultrasunete. Durerile musculare, artrita si numeroase boli care afecteaza muschii si articulatiile pot fi gestionate si tratate prin fizioterapie, care este domeniul de specializare al mai multor cabinete si clinici din Capitala, sectorul 4.

Care este pretul unei sedinte de fizioterapie in sector 4 la cele mai bune clinici?

Indiferent de motivul pentru care ti s-a recomandat sa mergi la fizioterapie, trebuie sa alegi un cabinet cu experienta, in sectorul 4 fiind prezente mai multe astfel de clinici. Pretul variaza de la o clinica la alta, in functie de dutata sedintei, de tipul de tratament, de echipamentele folosite si chiar de experienta fizioterapeutului. Iata care sunt preturile aproximative pentru o sedinta in cadrul celor mai cunoscute cabinete de fizioterapie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Terapie Miscare
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pretul unei sedinte de Fizioterapie porneste de la 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Explicatii detaliate
 • Profesionalism, implicare si empatie
 • Comunicare eficienta
 • Locatie convenabila
Osteokineto
40 Ron
 • Pretul unei sedinte de Fizioterapie porneste de la 40 Ron
 • Servicii complexe, calitative si personalizate
 • Profesionalism si rabdare
 • Empatie si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Aparatura de ultima generatie
 • Cabinet modern si elegant
Movkinetic
50 Ron
 • Pretul unei sedinte de Fizioterapie porneste de la 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Terapeuti pasionati de meserie, implicati si dedicati
 • Sprijin fizic si moral
 • Atmosfera placuta
 • Aparatura de ultima generatie
Kineto Help
45 Ron
 • Pretul unei sedinte de Fizioterapie porneste de la 45 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, dedicare si rabdare
 • Rezultate foarte bune
 • Amabilitate
 • Cabinet curat, spatios si primitor
 • Atmosfera relaxanta
Centrul Preoteasa
30 Ron
 • Pretul unei sedinte de Fizioterapie porneste de la 30 Ron
 • Tratamente de calitate
 • Diversitate de servicii medicale de recuperare
 • Preturi foarte bune
 • Profesionalism
 • Sprijin in recuperare
 • Nu este acordata suficienta atentie pacientilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici si cabinete de fizioterapie din sector 4

Inainte sa alegi o clinica de fizioterapie din Capitala, sectorul 4, este indicat sa afli cat mai multe informatii despre activitatea ei. Calificarile specialistilor, experienta acestora, varietatea de servicii si raportul calitate-pret sunt cateva aspecte de interes pe care trebuie sa le verifici inainte de a face o programare.

Mai jos, regasesti un clasament in care sunt prezentate cele mai bune clinici de fizioterapie din aceasta zona a Capitalei. Cu ajutorul clasamentului, poti gasi mai rapid o clinica unde se ofera servicii de calitate, de care multi pacienti s-au declarat multumiti:

1. Terapie pentru Miscare

Terapie pentru Miscare este un centru de fizioterapie preferat de numerosi pacienti din sectorul 4, care apeleaza periodic la procedurile de recuperare medicala disponibile in cadrul acestui centru. Lista de servicii cuprinde nu numai fizioterapie, ci si kinetoterapie, crioterapie si alte proceduri de recuperare a mobilitatii si de gestionare a unor probleme medicale. La acest cabinet, pacientii beneficiaza de o abordare care mizeaza pe explicarea mecanismelor ce stau in spatele afectiunii si conceperea unui plan de tratament pentru gestionarea problemei. 

Pretul unei sedinte de fizioterapie porneste de la 50 lei.

Persoanele care au ales acest centru se declara impresionate de cunostintele vaste ale personalului, de explicatiile si informatiile pe care le-au primit de-a lungul sedintelor si de rezultatele obtinute. Intreaga echipa este laudata pentru profesionalism, implicare, atentie, empatie si pentru indrumarea pe care o ofera pacientilor. Personalul este orientat catre rezultate si comunica eficient. Serviciile sunt de inalta calitate si terapiile sunt diversificate. De asemenea, locatia centrului este convenabila. 

Vezi parerile pacientilor despre Terapie pentru Miscare
Vezi Pareri

2. Osteokineto

Pentru sedinte de fizioterapie, poti sa iti faci programare la Osteokineto, cabinet specializat din sectorul 4. Acest cabinet ofera servicii in sfera medicala inca din anul 2007, avand ca domeniu de activitate kinetoterapia, fizioterapia si terapiile manuale. Personalul acestui cabinet are o experienta vasta in domeniu, care a fost consolidata prin participarea la numeroase cursuri de specializare dupa absolvirea facultatii. Acesta se afla intr-o perfectionare continua, lucru dovedit de participarea constanta la conferinte si congrese din din domeniul de activitate. Fiecare pacient beneficiaza de o abordare personalizata si de terapii moderne.  

Pentru o sedinta de fizioterapie, pretul porneste de la 40 lei.

Feedback-ul din partea pacientilor este foarte bun, acestia spunand ca serviciile sunt complexe, calitative si personalizate. Personalul este caracterizat ca fiind profesionist, dedicat, amabil, empatic si rabdator. Este apreciata abordarea medicala in care se pune accent pe nevoile pacientului, care este incurajat constant si beneficiaza de rezultate inca de la primele sedinte. La Osteokineto se foloseste aparatura de ultima generatie. Cabinetul este modern, elegant si curat, iar atmosfera este relaxanta. 

3. MovKinetic

In sectorul 4, poti gasi o echipa cu experienta in domeniul fizioterapiei si la clinica MovKinetic. Personalul care isi desfasoara activitatea la aceasta clinica este certificat pentru efectuarea unor terapii complexe, ca urmare a participarii la numeroase cursuri de specializare din strainatate. Echipa MovKinetic este specializata in traumatologie sportiva si foloseste aparatura si tehnologii medicale de ultima ora. Terapeutii sunt implicati in obiectivele pacientilor si lucreaza inclusiv cu sportivi de performanta. Tratamentele sunt personalizate in conformitate cu nevoile fiecarei persoane si se trateaza o gama larga de afectiuni cu ajutorul sistemelor de recuperare high-tech din dotarea clinicii. 

Tariful variaza in functie de tehnicile folosite si de nevoile fiecarui pacient, incepand de la 50 lei.

Persoanele care au ales acest centru spun ca au avut o experienta buna si ca se foloseste aparatura de ultima generatie. Pe website-ul clinicii sunt disponibile testimoniale de la sportivi de performanta care au vizitat clinica MovKinetic, unde sustin ca au intalnit o echipa de profesionisti, pasionati de meserie, implicati si dedicati. Atmosfera din cabinet este una placuta, iar pacientii au parte de sprijin fizic si moral din partea terapeutilor. Durerile se amelioreaza inca de la primele sedinte.

4. Kineto Help

O alta optiune foarte buna pe care trebuie sa o iei in calcul daca stai in sectorul 4 al Bucurestiului si ti s-a recomandat sa faci fizioterapie este Kineto Help. Din lista de servicii fac parte proceduri de fizioterapie, kinetoterapie, masaj si gimnastica medicala. Scopul programelor personalizate de recuperare este de a ameliora durerile si disconfortul fizic, precum si de a reduce stresul. Kineto Help a integrat in activitatea sa noutatile din sfera medico-terapeutica si are in dotare aparatura de ultima generatie. 

Pretul unei sedinte porneste de la 45 lei si se pot achizitiona diverse abonamente, 

Persoanele care au apelat la serviciile de la Kineto Help declara ca au avut o experienta placuta si ca au scapat de durere. Atmosfera este relaxanta, iar cabinetul este curat, spatios si primitor. Cat despre personal, acesta e caracterizat de profesionalism, dedicare, rabdare si amabilitate. Rezultatele sunt foarte bune, motiv pentru care pacientii isi exprima recunostinta fata de terapeutii pe care i-au intalnit aici. 

5. Centrul Preoteasa

Centrul Preoteasa din sectorul 4 ofera o gama larga de servicii medicale, printre care si fizioterapia. Specializat in recuperare medicala, acest centru aduce la un loc mai multe tratamente: terapii estetice, fizioterapie, kinetoterapie, masaj, termoterapie. Pacientii pot beneficia de tratamente personalizate si inclusiv de consiliere nutritionala in raport cu afectiunile de care sufera. Activitatea este coordonata de catre Dan Anca, care este absolventa a UMF Carol Davila Bucuresti si a cursurilor de nutritie ale Asociatiei Internationale Masterclass. 

Pretul unei sedinte porneste de la 30 lei, fiind disponibile mai multe tipuri de abonamente. 

Majoritatea parerilor despre acest centru de recuperare medicala sunt pozitive, pacientii spunand ca au beneficiat de servicii de calitate si ca au fost ajutati sa se recupereze mai repede dupa anumite interventii. In comparatie cu alte cabinete, preturile sunt foarte bune. Cu toate acestea, exista si pacienti care spun ca terapeutul nu le acorda suficienta atentie. 

Concluzii

Toate aceste detalii iti pot fi de folos in identificarea unei clinici de fizioterapie din sectorul 4, compatibila cu nevoile si asteptarile tale. Pretul este orientativ, deoarece se stabileste in functie de tehnicile folosite, de particularitatile pacientului si de numarul de sedinte necesare.