Meniu

Fizioterapie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Practica medicala care urmareste ameliorarea durerilor, cresterea mobilitatii articulare, reducerea inflamatiilor, imbunatatirea circulatiei si a conditiei fizice in general cu ajutorul unor factori naturali si articiali sau al miscarii si masajului specializat, fizioterapia in sector 5 este disponibila in cadrul unor clinici si centre de recupare medicala de top. Daca nu stii incotro sa mergi in proximitatea ta pentru servicii de fizioterapie, acest articol reprezinta un ghid util cu ajutorul caruia te poti orienta pe piata de servicii de sanatate de acest tip din Capitala.

In sector 5 functioneaza unele dintre cele mai bune centre cu proceduri de fizioterapie din Bucuresti, carora te poti adresa pentru o serie de tratamente care sa iti imbunatateasca mobilitatea si starea de sanatate.

Cat costa o sedinta de fizioterapie in sector 5?

Un tratament de fizioterapie presupune, desigur, mai multe sedinte, eventual proceduri combinate cu diversi factori naturali sau artificiali, pentru a da roade, de aceea este util sa cunosti pretul unei sedinte de fizioterapie in sector 5 sau intervalul de pret pentru diversele terapii din acest grup. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale catre care poti merge pentru rezolvarea problemei tale de sanatate si tarifele practicate de fiecare dintre acestea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Fiziorein
Clinica-Verificata
30-120 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 30-120 Ron
 • Clinica de recuperare moderna
 • Servicii de top
 • Aparatura de ultima generatie
 • Profesionalism ireprosabil
 • Implicare si empatie in abordarea pacientilor
Fiziokineto Clinic
30-80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 30-80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Interior curat si primitor
 • Personal profesionist
 • Proceduri eficiente
 • Aparatura de top
Kineto Ortoclinic
35 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 35 Ron
 • Servicii excelente
 • Personal impecabil pregatit si experimentat
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Proceduri eficiente
 • Aparatura moderna
 • Preturi decente
Clinica WellCare
25-150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 25-150 Ron
 • Clinica situata central
 • Interior placut amenajat
 • Atmosfera primitoare
 • Personal profesionist si amabil
 • Cele mai bune solutii de tratament
Ina Therapy
150 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 150 Ron
 • Cabinet premium
 • Experiente placute
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal profesionist si empatic
 • Rezultate excelente ale procedurilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si centrelor cu servicii de fizioterapie din sector 5

Fiecare persoana are propriile criterii de valorizare si propriile exigente, aspect perfect valabil si pentru procedurile de fizioterapie din sector 5, de aceea ai vrea sa stii mai multe detalii din activitatea centrelor incluse in top, pentru a te putea decide catre care sa te indrepti. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii despre calitatea serviciilor clinicilor din clasament, despre dotarile cu aparatura medicala, despre competentele personalului si despre opiniile pacientilor care au beneficiat de proceduri de tratamente aici.

1. Fiziorein

Centrul Medical Fiziorein Kids din sector 5 se adreseaza locuitorilor Capitalei cu servicii de medicina interna, recuperare medicala prin fizioterapie si kinetoterapie pentru adulti si copii. Serviciile sunt puse la dispozitia pacientilor in doua puncte de lucru, Centrul medical Fiziorein Sirenelor, dedicat problemelor de sanatate ale adultilor, si Centrul medical Fiziorein Ispirescu, pentru copii. Fiziorein a fost infiintat in Bucuresti in anul 2021 si dispune de tratamente de fizioterapie, kinetoterapie, terapie manuala, cupping, masaj de relaxare si masaj terapeutic. Doi medici primari specializati in medicina de recuperare si trei fizio-kinetoterapeuti activeaza in acest centru medical.

Lista de preturi pentru serviciile de fizioterapie este afisata pe site-ul web al clinicii. Pentru o sedinta de fizioterapie vei plati intre 30 si 120 de lei.

Pacientii considera ca Fiziorein Sirenelor este o clinica de recuperarea moderna, cu servicii de top, dotata cu aparatura de ultima generatie. Despre personalul medical sunt scrise in recenzii numai cuvinte de lauda, in care se amintesc profesionalismul ireprosabil, implicarea si empatia cu care sunt abordati pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Fiziorein
Vezi Pareri

2. Fiziokineto Clinic

Fiziokineto Clinic este un centru specializat in recuperare medicala din sector 5, pentru pacientii de toate varstele care se confrunta cu probleme ortopedice, musculare, articulare, reumatologice sau de greutate, carora le propune, prin intermediul unui medic specialist, solutii de tratament prin fizioterapie, kinetoterapie si masaj terapeutic. Procedurile de fizioterapie includ aici terapia cu unde magnetice, cu unde mecanice, crio-termoterapia si terapia cu ajutorul curentilor electrici de diferite tipuri.

Preturile clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru o sedinta de fizioterapie, vei plati o suma intre 30 si 80 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile clinicii, pe care le considera de calitate. Potrivit recenziilor, interiorul centrului este curat si primitor, personalul profesionist, procedurile se desfasoara in cele mai bune conditii, cu aparatura de top si au rezultate bune.

3. Kineto Ortoclinic

Kineto Ortoclinic este un cabinet de recuperare medicala din sector 5 care pune la dispozitia pacientilor servicii de kinetoterapie, fizioterapie si masaj. Efectele antialgice, antiinflamatorii, deontracturante, miorelaxante si antiedomoase se obtin prin utilizarea curentilor de tip diadinamic, interferential, TENS, galvanic si aplicatiei de ultrasunete si laser. Procedurile se realizeaza cu aparatura medicala BTL, recunoscuta la nivel mondial pentru eficacitatea si performanta in tratarea diferitelor tipuri de afectiuni.

Preturile pot fi consultate pe site-ul cabinetului. O sedinta de fizioterapie are pretul de 35 de lei.

Pacientii sunt de parere ca Kineto Ortoclinic este un cabinet cu servicii excelente, personal impecabil pregatit si experimentat, cu amabilitate si empatie fata de pacient, ca procedurile se efectueaza cu aparatura moderna, sunt eficiente si au preturi decente.

4. Clinica WellCare

WellCare este o clinica medicala din sectorul 5 al Capitalei specializata in ortopedie, proceduri de recuperare medicala – fizioterapie, kinetoterapie, masaj, reflexoterapie, drenaj limfatic, si medicina sportiva. Clinica dispune de aparatura necesara pentru diferite tratamente de fizioterapie: terapia Tecar, ESWT Shockwave, laserterapie, ultrasunete, magnetodiaflux si terapia prin curenti. Serviciile se adreseaza pacientilor de toate varstele, de care se ocupa aici medici si terapeuti cu experienta, coordonati de conf. univ. dr. Corina Predescu, medic primar medicina sportiva. 

Poti consulta lista de servicii si preturile aferente pe site-ul web al clinicii. Sedintele de fizioterapie au preturi cuprinse intre 25 si 150 de lei. 

Pacientii sunt incantati de activitatea acestei clinici si de prestatiile ei. Ei considera ca serviciile sunt ireprosabile, personalul este profesionist si amabil, dispus sa ajute, sa ofere explicatii si cele mai bune solutii de tratament. Persoanele care au lasat recenzii scriu ca este un centru placut amenajat, cu o atmosfera primitoare, situat central in Bucuresti.

5. Ina Therapy

Ina Therapy este un cabinet de recuperare medicala din sectorul 5 al Bucurestiului, in care poti accesa servicii de kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic si aplicatie banda Kinesio. Aici poti beneficia de efectele benefice ale fizioterapiei prin electroterapie – Compex, Indiba, Opaf sau Laser, utila in toate tipurile de patologie. Echipa de specialisti a clinicii este formata din trei fizio-kinetoterapeuti, coordonati de dr. Ligia Robanescu, medic primar medicina sportiva, cu specializare ulterioara in recuperare functionala la copii.

Preturile clinicii pot fi vizulizate pe site-ul web. Pentru o sedinta de fizioterapie vei plati suma de 150 de lei. 

Pacientii care au beneficiat de servicii aici spun ca au avut experiente placute, ca este o cabinet premium, cu aparatura de ultima generatie, personal profesionist si empatic si rezultate excelente ale procedurilor.

Concluzii

Orice problema ortopedica sau de mobilitate ai avea, te poti adresa cu incredere clinicilor si cabinetelor medicale cu servicii de fizioterapie din sector 5. Acestea se ridica la inaltimea celor mai exigente cerinte in materie de calitate, atat prin dotarile cu aparatura de ultima generatie, cat si prin competentele personalului alcatuit din medici specialisti in recuperare medicala si fizio-terapeuti cu experienta. Pacientii care au trecut pragul acestor centre recuperare medicala au numeroase aprecieri pozitive legate rezultatele benefice ale procedurilor de tratament.

Cu ajutorul informatiilor din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, ai toate datele necesare pentru o decizie bine argumentata si intemeiata rational in alegerea clinicii din sector 5 catre care sa mergi pentru fizioterapie.