Meniu

Fizioterapie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care medicul ti-a recomandat efectuarea unor tratamente de fizioterapie in sector 6, te vei bucura sa afli ca centrele si clinicile din aceasta zona iti pun la dispozitie o gama variata de servicii de recuperare medicala. Fizioterapia reprezinta un element important din procesul de vindecare, asa ca nu trebuie trecuta cu vederea. 

Clinicile din sectorul 6 sunt dotate cu aparatura moderna, iar echipele medicale din cadrul lor sunt alcatuite din fizioterapeuti cu experienta in domeniu, care fac tot posibilul sa-ti ofere planul de tratament de care ai nevoie. Numarul de sedinte de care un pacient are nevoie pentru a se vindeca difera in functie de afectiunea cu care se confrunta si de aceea, el trebuie sa discute cu un specialist.

Cat costa serviciile de fizioterapie in sector 6? 

Tarifele practicate de centrele de recuperare medicala in care se pune accent pe importanta fizioterapiei in sectorul 6 variaza, in functie de tratamentul ales, de numarul de sedinte si de durata acestora. Exista persoane care aleg sa faca o singura sedinta, doar pentru a vedea cum se desfasoara aceasta. Pentru a vedea preturile, urmatorul tabel iti sta la dispozitie:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Postural Kinetic
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 80 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Diverse pachete si abonamente
Bio Oxygen Clinique
25 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 25 Ron
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
 • Diverse pachete
 • Preturi accesibile
 • Reduceri la abonamente
Florin Serdaru
160 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 160 Ron
 • Aparatura moderna
 • Atmosfera placuta
 • Gama variata de servicii
 • Diverse pachete
 • Tratament personalizat
Centrul PoeMedica
20 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 20 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Colaborare CAS
 • Curatenie
Mirunamed
80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 80 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
 • Gama variata de servicii
 • Acces facil pentru persoanele cu dizabilitati
 • Experienta in domeniu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de fizioterapie in sectorul 6 

In scopul de a crea o lista cat mai utila pentru cei ce se afla in cautarea de servicii de fizioterapie in sectorul 6, topul de mai jos include scurte descrieri in legatura cu modul in care centrele respective isi desfasoara activitatea. Astfel, parcurgand randurile urmatoare, nu vei afla doar detalii despre portofoliul de servicii, ci si despre aparatura din dotare si compozitia personalului: 

1. Postural Kinetic Therapy 

La centrul medical de recuperare medicala Postural Kinetic Therapy se efectueaza o gama variata de servicii, de la kinetoterapie pediatrica sau la domiciliu, la recuperare sportiva si fizioterapie, toate in sector 6. Fondatorul centrului este kinetoterapeutul Denis Vicovan. Pacientii pot opta pentru sedinte simple sau pentru un abonament de fizioterapie combinata, in care sunt incluse terapia Tecar, shockwave, electroterapia, terapia prin laser, ultrasunete etc. In plus, centrul pune la dispozitia pacientilor un pachet de recuperare boost, alcatuit din 12 sedinte: o evaluare posturala, 4 sedinte de fizioterapie, 2 sedinte de masaj terapeutic si 5 sedinte de fizioterapie. 

Preturile sedintelor de fizioterapie incep de la 80 de lei, pentru terapia Tecar individualizata sau de la 150 de lei, pentru o sedinta de tip shockwave. 

Aspectul care descrie cel mai bine activitatea centrului medical Postural Kinetic Therapy este profesionalismul. Personalul este amabil si specializat, lucru care contribuie la experienta placuta de care mai multi oameni au avut parte. Aceste detalii, alaturi de calitatea tratamentelor efectuate la centru, reprezinta motivele pentru care oamenii continua sa apeleze la specialistii de aici. 

Vezi parerile pacientilor despre Postural Kinetic Therapy 
Vezi Pareri

2. Bio Oxygen Clinique  

Serviciile de oxigenoterapie hiperbara, kinetoterapie si fizioterapie din sector 6, de la Bio Oxygen Clinique, se adreseaza tuturor celor interesati de beneficiile unui astfel de tratament, indiferent ca motivul este performanta sportiva, recuperarea medicala sau starea de bine si relaxare. Cu privire la gama de servicii de fizioterapie, oamenii pot opta pentru electroterapie, ultrasunet si laser. De asemenea, cei care aleg serviciile clinicii pot opta si pentru diverse pachete care imbina tehnicile de kinetoterapie cu procedurile de fizioterapie si alte servicii, in scopul de a oferi un tratament complet celui care are nevoie de el. Pachetele se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. Programul dedicat micilor pacienti se desfasoara intre orele 12 si 16. 

Tarifele pentru sedintele de fizioterapie, indiferent ca este vorba de electroterapie, ultrasunet sau laser, pornesc de la 40 de lei. Pentru copiii sub 16 ani, pretul unei sedinte este de 25 de lei. 

Dupa mai multe sedinte de fizioterapie la Bio Oxygen Clinique, persoanele care au beneficiat de servicii au ajuns la concluzia ca experienta merita: personalul este rabdator, profesionist si ofera fiecarui pacient atentia de care are nevoie. Clinica este foarte curata, intrucat igienizarea se efectueaza dupa fiecare sedinta, ceea ce contribuie la crearea unor conditii optime de confort. 

3. Florin Serdaru 

La cabinetul lui Florin Serdaru din sectorul 6 al Bucurestiului se efectueaza o gama variata de tratamente de recuperare medicala, inclusiv sedinte de fizioterapie. In general, acestea dureaza cate 30 de minute. Pacientii pot opta si pentru tratamentul de tip reflexoterapie cu laser lumina rece si electrostimulare. Pe parcursul carierei sale, Florin Serdaru a colaborat cu mai multe centre de reumatologie din capitala, tocmai pentru a-si perfectiona tehnicile de lucru. Prin consultarea pacientului, specialistul isi poate da seama care este problema de care sufera si ce fel de tratament este mai potrivit. Astfel, fiecare pacient beneficiaza de o abordare unica. 

Pretul unei sedinte de fizioterapie cu aplicare pe o zona este de 160 de lei. 

Florin Serdaru este apreciat pentru atitudinea calma si totodata ferma pe care o are, fata de problemele pacientilor. Profesionalismul, seriozitatea si dorinta sincera de a ajuta sunt motivele pentru care oamenii apeleaza la serviciile sale, indiferent ca este vorba de persoane obisnuite sau publice. Comunicarea este constanta, tocmai pentru a nu exista neintelegeri. 

4. Centrul PoeMedica

In cadrul Centrului PoeMedica isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici profesionisti, pregatiti sa ofere servicii de calitate, in ceea ce priveste fizioterapia si nu numai in sector 6. Cei doi fondatori ai centrului sunt Dr. Daniela Poenaru, medic primar in recuperare medicala si Dr. Mircea Octavian Poenaru, medic primar in obstetrica ginecologie. Tot de partea de recuperare medicala se mai ocupa si medicul specialist Dr. Simona Neagoie. Cu privire la serviciile efectuate, acestea sunt terapia cu unde de soc extracorporeale, terapia prin pulsatili de mare voltaj, taping etc. Exista servicii decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, iar acestea sunt consultatiile de recuperare medicala si tratamentele de fizioterapie. 

Preturile sedintelor de fizioterapie incep de la 20 de lei. Pentru terapia cu unde de soc, pretul este de 150 de lei. 

Cei care aleg serviciile PoeMedica au parte de un grad ridicat de profesionalism inca din momentul in care pasesc in centru si interactioneaza cu personalul de la receptie. Echipa de fizioterapeuti este formata din oameni comunicativi, amabili si deschisi la minte, dupa cum au observat mai multi pacienti. In plus, centrul are un caracter modern, este curat si ingrijit. 

5. Mirunamed 

Lista se incheie cu Mirunamed, un cabinet medical la care se efectueaza servicii complexe de recuperare medicala, inclusiv proceduri de kinetoterapie, kinetoprofilaxie si fizioterapie in sector 6. Aceste servicii sunt adresate atat adultilor, cat si copiilor sau sugarilor. Din echipa fac parte fizioterapeuti precum Bogdan Paraschiv si Isabelle Baltic, iar cabinetul colaboreaza si cu specialisti din cadrul altor centre de recuperare medicala, precum Denis Vicovan de la Postural Kinetic Therapy. Alti colaboratori pe partea de recuperare medicala sunt Dr. Diana Popescu, medic specialist si Dr. Rodica Buld, medic primar. Procedurile complexe sunt realizate prin intermediul aparaturii de ultima generatie din dotarea cabinetului. De asemenea, cabinetul pune la dispozitia pacientilor diverse abonamente, in care sunt incluse mai multe sedinte de fizioterapie, iar scopul lor este de a facilita procesul de vindecare, indiferent de afectiune. 

Pretul unei sedinte de fizioterapie incepe de la 80 de lei, pentru terapia Tecar si 150 de lei pentru cea de tip shockwave. 

Echipa Mirunamed este formata din oameni profesionisti si prietenosi, care fac tot posibilul sa le ofere pacientilor solutii eficiente pentru afectiunile de care sufera. Exista persoane care lucreaza de ani de zile cu specialistii de aici, tocmai pentru ca tratamentele pe care le efectueaza dau rezultate. In plus, cabinetul asigura acces facil persoanelor cu dizabilitati. 

Concluzii 

In cele din urma, daca iti doresti sa beneficiezi de o sedinta de fizioterapie in capitala, sector 6, centrele, clinicile si cabinetele prezentate in randurile anterioare iti stau la dispozitie. Tot ce trebuie sa faci pentru a primi tratamentul de care ai nevoie este sa te programezi la o consultatie cu un medic de specialitate, care iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a te recupera!