Fizioterapie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile de spate, lombare, cervicale, articulare si osoase sunt experimentate de un numar tot mai mare de persoane, din cauza stilului sedentar de viata sau chiar din cauza unor conditii medicale, situatie in care procedurile de fizioterapie in Calarasi pot fi de un real ajutor. Daca si tu te confrunti cu astfel de situatii, iar medicul de familie ti-a sugerat sa urmezi un program de recuperare in care sa fie incluse procedurile de fizioterapie, iti propunem sa parcurgi articolul pana la final. 

Stim ca in Calarasi nu exista atat de multe optiuni spre care sa iti indrepti atentia, tocmai de aceea vrem sa iti prezentam o institutie medicala din orasul tau pe care o poti lua in considerare pentru a efectua programul de recuperare in prezenta unui personal profesionist. Citeste mai departe si afla toate informatiile pe care trebuie sa le stii.

Cat costa o sedinta de fizioterapie in Calarasi?

Din fericire, pretul pentru o sedinta de fizioterapie in Calarasi este accesibil, astfel incat fiecare pacient sa aiba posibilitatea de a-si efectua programul de recuperare medicala fara sa cheltuiasca sume exorbitante de bani. Daca esti curios, totusi, care este costul aplicat de regula pentru aceasta procedura terapeutica, arunca o privire la tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Clinica Ana Top
Clinica-Verificata
15-50 Ron
  • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 15-50 Ron
  • Tratamente si proceduri fizioterapeutice eficiente
  • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
  • Act medical corect
  • Echipa profesionista de terapeuti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de o sedinta de fizioterapie in Calarasi?

Desi nu ai la dispozitie foarte multe optiuni de clinici de fizioterapie in Calarasi, vrem sa iti prezentam mai jos una dintre variantele pe care te incurajam sa o iei in considerare, pentru a beneficia de servicii calitative in preajma unui personal priceput si implicat. Afla care sunt dotarile acestei institutii medicale, dar si cum este privita de ceilalti pacienti care i-au pasit pragul:

Clinica Ana Top

Clinica Ana Top din Calarasi are ca specialitate principala recuperarea medicala, care este realizata prin intermediul procedurilor eficiente de fizioterapie. Echipa medicala are o experienta de peste 15 ani in domeniu si acorda tuturor pacientilor proceduri personalizate conform patologiilor de care sufera, pentru o reabilitare in conditii sigure si sub atenta supraveghere a medicilor profesionisti. Aparaturile care sunt folosite in cadrul sedintelor sunt de ultima generatie, cu ajutorul acestora fiind posibila efectuarea: laserterapiei, terapiei cu ultrasunete, electroterapiei si magnetoterapiei. Specialistii ofera si servicii medicale la domiciliu, pentru pacientii care nu se pot deplasa.

Tariful aplicat pentru o sedinta de fizioterapie porneste de la 15 lei si ajunge la 50 lei, in functie de procedurile efectuate.

Tratamentele si procedurile puse in aplicare sunt eficiente si adaptate in functie de patologiile pacientilor. Aparaturile si echipamentele pe care clinica le are in dotare sunt performante si moderne, asigurand un act medical corect, iar echipa de specialisti da dovada de implicare, pasiune si o buna pregatire in domeniu. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Ana Top
Vezi Pareri

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici de fizioterapie in Calarasi pentru tratarea anumitor afectiuni sau probleme locomotorii, institutia medicala prezentata mai sus ti-ar putea fi de un real ajutor. Solicita ajutorul unui personal medical calificat si vindeca-te in mod corespunzator, beneficiind de un plan personalizat de recuperare.