Fizioterapie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Recuperarea si intretinerea mobilitatii, ameliorarea durerilor si imbunatatirea fortei si tonusului muscular pot fi obtinute cu ajutorul procedurilor de fizioterapie. In Cluj, poti beneficia de aceasta modalitate de tratament la unul dintre cabinetele si centrele specializate, dotate cu instrumente de calitate si personal calificat. Se poate face recuperarea prin fizioterapie in probleme ortopedice, reumatism, afectiuni neurologice, oncologice, urogenitale si chiar dermatologice.

Unde poti face fizioterapie în Cluj?

Atunci cand este realizata corect, fizioterapia in Cluj poate aduce ameliorari semnificative ale durerilor si poate contribui substanțial la recuperarea in urma unor probleme medicale care afecteaza mobilitatea si viata de zi cu zi a persoanelor. Pentru servicii de calitate, se poate alege unul dintre centrele medicale din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Sedinta Fizioterapie
Rating
Website
Kinetomed
Clinica-Verificata
30-40 Ron
 • O sedinta de fizioterapie are un pret cuprins intre 30 si 40 Ron
 • Profesionisti bine pregatiti si cu experienta
 • Dotari de ultima generatie
 • Rezolvarea unor probleme medicale severe
 • Atmosfera primitoare
 • Aglomeratie dupa-amiaza
Kinetik Artherapy
25-40 Ron
 • O sedinta de fizioterapie are un pret cuprins intre 25 si 40 Ron
 • Profesionalismul, devotamentul si atentia personalului
 • Comunicarea excelenta
 • Problemele medicale rezolvate eficient si rapid
 • Atmosfera pozitiva
RevoKinetic
25 Ron
 • O sedinta de fizioterapie are un pret de 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate bune chiar dupa primele proceduri
 • Profesionalismul si amabilitatea personalului
 • Raportul bun calitate-pret
Kineto For Life
30-40 Ron
 • O sedinta de fizioterapie are un pret cuprins intre 30 si 40 Ron
 • Eficienta procedurilor
 • Personal caracterizat de profesionalism, rabdare si amabilitate
 • Rezultate bune in lucrul cu bebelusi si copii
Atleticmed
30-50 Ron
 • O sedinta de fizioterapie are un pret cuprins intre 30 si 50 Ron
 • Ambient placut si curat
 • Echipa profesionista, bine pregatita si amabila
 • Proceduri incununate de succes
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde poti beneficia de fizioterapie in Cluj

Clinicile care ofera proceduri de fizioterapie in Cluj, incluse in clasamentul de mai jos, si-au dovedit in timp prestigiul si calitatea serviciilor, confirmate de pacientii multumiti de prestatia fizioterapeutilor la care au apelat.

1. Kinetomed Arena

Centrul Kinetomed Arena din Cluj, specializat in kinetoterapie, fizioterapie si recuperare medicala a fost infiintat inca din 2009, ca rod al colaborarii kinetoterapeutilor Claudiu Man si Mugurel Trif. Serviciile oferite s-au dezvoltat in timp, iar echipa a fost completata cu alti kinetoterapeuti, maseuri, antrenori personali, specializati pe recuperarea si antrenarea corecta a sportivilor si a iubitorilor de miscare care au suferit diverse accidente.

Un abonament cu 10 sedinte incluse la acest centru are un tarif de 850 lei. Pentru o sedinta de fizioterapie la domiciliul sau biroul pacientului, acesta va plati, in functie de procedura: 40 lei pentru terapie laser, 40 de lei pentru magnetoterapie si electroterapie si 30 lei pentru ultrasunet.

Pacientii au avut experiente deosebite la aceasta clinica, pe care le-au consemnat in recenzii si recomandari. Ei amintesc despre spatiul primitor, aparatura de calitate, de ultima generatie, personalul calificat si amabil. Nu in ultimul rand, se mentioneaza probleme complicate de mobilitate rezolvate prin terapiile administrate la Kinetomed. Exista si pareri mai putin favorabile, legate in special de faptul ca dupa-amiaza, dupa iesirea de la serviciu a multor persoane, spatiul se aglomereaza, iar personalul nu mai acorda fiecarui pacient atentia si serviciile pentru care a platit.

Vezi parerile pacientilor despre Kinetomed Arena
Vezi Pareri

2. Kinetik Artherapy

Pacientii din Cluj cu afectiuni ale aparatului locomotor pot beneficia de recuperare medicala prin intermediul unor proceduri de kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic la clinica Kinetik Artherapy. Centrul dispune de colaborari cu medici din diferite specializari precum: reumatologie, ortopedie, neurologie, traumatologie, maxilo-faciala si pediatrie.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie variaza in functie de procedura folosita: electroterapie – 30 lei, laser si ultrasunete – 25 lei. Daca se lucreaza cu aparatura ATM, la preturile mentionate se mai adauga 10 lei pe sedinta. Pentru abonamente cu 10 sedinte, pacientul va plati 275 sau 350 lei pentru electroterapie (simpla sau ATM),  225  sau 300 lei pentru laser si ultrasunete (simpla sau ATM).

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru serviciile clinicii din Cluj. Sunt remarcate profesionalismul, devotamentul si atentia personalului, comunicarea excelenta, atmosfera primitoare. De asemenea, se amintesc problemele medicale care au fost rezolvate eficient si rapid prin procedurile administrate aici.

3. RevoKinetic

Clinica Revo Kinetic din Cluj ofera o gama diversificata de servicii si proceduri, printre care si fizioterapie, care pot fi administrate separat sau combinat, in functie de nevoile pacientului si recomandarile medicului. Pentru terapia durerii si alte probleme legate de functionarea aparatului locomotor, exista recuperare medicală, masaj, reflexoterapie, fizioterapie si antrenament personal executate la cea mai inalta calitate.

15 minute de fizioterapie, prin oricare dintre metode (electroterapie, ultrasunete, laser sau termoterapie) il costa pe pacient 25 lei. Pentru abonamentul la fizioterapie se va achita 150 lei pentru 6 sedinte si 250 lei pentru 10 sedinte.

Pacientii clinicii recomanda Revo Kinetic pentru calitatea serviciilor, pentru rezultatele foarte bune ale procedurilor chiar dupa prima sedinta, pentru profesionalismul si amabilitatea personalului. Raportul bun calitate-pret este inca un avantaj al acestei clinici.

4. Kineto For Life

Se poate face fizioterapie la Clinica Kineto For Life din Cluj, printre alte proceduri precum recuperare medicala si postoperatorie, reeducare posturala, kinetoterapie pediatrica, metoda Quantum Reflex Integration, terapiile Vojta, Tecar, Schroth si drenaj limfatic. Echipa de terapeuti colaboreaza cu medici specialisti, care, in urma unui diagnostic precis, recomanda cele mai adecvate proceduri.

O sedinta de fizioterapie la aceasta clinica are un pret cuprins intre 30 si 40 lei, iar pentru un abonament de 10 sedinte, pacientul va plati 300 lei.

Clientii centrului sunt multumiti de procedurile administrate aici, iar recenziile lor consemneaza eficienta tratamentelor in ameliorarea durerilor, probleme de mobilitate si recuperare. Personalul este recomandat pentru profesionalism, rabdare si amabilitate. Terapeutii lucreaza inclusiv cu bebelusi si copii, iar parintii acestora sunt incantati de rezultate.

5. Atleticmed

Locuitorii din Cluj pot beneficia de fizioterapie la centrul Atleticmed, dotat cu aparatura ultra performanta, in care activeaza o echipa o echipa dinamica cu specialisti in continua formare. Terapeutii clinicii ofera o abordare individualizata pentru fiecare pacient.

Sedintele de electroterapie, terapie cu ultrasunete sau cu laser au un pret de 30 de lei. Pentru electrostimulare Kotz se achita un tarif de 50 lei.

Clientii centrului Atleticmed recomanda serviciile oferite aici pentru ambientul placut si curat, echipa profesionista, bine pregatita si amabila, si pentru succesul procedurilor.

Concluzii

Experientele pacientilor care au beneficiat de fizioterapie in Cluj recomanda orasul din inima Transilvaniei pentru calitatea ireprosabila a serviciilor, personalul calificat si deosebit de amabil, orientat catre nevoile fiecarei persoane. Alegerea unei clinici de top din acest oras pentru realizarea procedurilor garanteaza rezultate deosebite in materie de recuperare si ameliorarea durerilor.