Meniu

Fizioterapie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedurile de fizioterapie din Constanta sunt recomandate in diverse situatii: recuperarea dupa o interventie chirurgicala sau accidentare, in durerile cronice, in bolile neurologice, in afectiunile musculo-scheletale sau in imbunatatirea mobilitatii si a posturii. In acest oras sunt medici cu experienta in recuperare, medicina fizica si balneologie, care colaboreaza cu echipe de fiziokinetoterapeuti cu experienta.

In acest articol vei descoperi care sunt clinicile din Constanta in care vei primi tot ajutorul de care ai nevoie pentru a te recupera si a ajunge la forma fizica dorita, indiferent de problemele de sanatate prin care treci. 

Cat costa sedinta de fizioterapie in Constanta?

Tarifele sedintelor de fizioterapie din clinicile din Constanta variaza in functie de: experienta si pregatirea medicului, instruirea fizioterapeutilor, conditiile din clinica si de multi alti factori. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea care sunt tarifele pentru o sedinta de fizioterapie efectuata in acest municipiu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Programare Online
Kinetic MT
1 Clinica-Verificata
30-60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 30-60 Ron
 • Masaj Deep Tissue
 • Echipa cu experienta
 • Aparate performante
 • Tratamente personalizate
 • Mediu placut si relaxant
Equilibrium
2
40-50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 40-50 Ron
 • Clinica moderna situata intr-o zona linistita a orasului Constanta
 • Personal bine pregatit si cu experienta
 • Dotari ultramoderne
 • Scheme personalizate de tratament
 • Numeroase servicii de recuperare medicala
Dr. Andreea Lupu
3
30-60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 30-60 Ron
 • Medic cu experienta in reabilitare medicala
 • Medic profesionist
 • Echipa de terapeuti bine instruiti
 • Tratamente individualizate
 • Diverse proceduri de fizioterapie
 • Recuperare bebelusi si copii
Fiziozone
50-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 50-100 Ron
 • Medici specializati in ortopedie-traumatologie si recuperare medicala
 • Echipa numeroasa de terapeuti
 • Proceduri diverse de fizioterapie
 • Centru modern de recuperare
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

4 clinici moderne cu servicii de fizioterapie in Constanta

Fiecare pacient care are nevoie de fizioterapie in Constanta isi doreste ca experienta sa fie una placuta si cu rezultate bune. Aceste conditii sunt indeplinite in cazul clinicilor bine cotate, care au dotari de ultima generatie si personal foarte bine pregatit. Iata unde poti gasi aceste conditii propice pentru o recuperare eficienta si rapida!

1. Kinetic MT

Kinetic Manual Therapy este un centru de kinetoterapie si fizioterapie din Constanta, in care isi desfasoara activitatea patru terapeuti cu experienta. In acest cabinet se realizeaza evaluari musculo-scheletale, terapie manuala, kinetoterapie, fizioterapie, masaj Deep Tissue si amino- neuro frecvente. Procedurile de fizioterapie vizeaza atat eliminarea inflamatiilor musculare si articulare, cat si relaxarea musculara, calmarea durerii si eliminarea contracturilor. Terapeutii folosesc echipamente moderne si performante in terapiile de recuperare: Deep Oscillation, Desmotec, terapia Tecar, Genesy 300 si Genesy 600.

Pretul sedintei de fizioterapie este de 30-60 de lei.

Tratamentele personalizate de recuperare de care au beneficiat aici i-au ajutat pe multi constanteni sa obtina rezultatele dorite: eliminarea durerilor, recuperare, imbunatatirea flexibilitatii si mobilitatii. Constantenii spun ca echipa la Kinetic MT este una tanara, dar bine pregatita si ca vine cu solutii pentru fiecare caz. In plus, specialistii sunt grijulii, atenti si primitori, lucruri care contribuie la o atmosfera placuta si calda.

Vezi parerile pacientilor despre Kinetic MT
Vezi Pareri

2. Equilibrum

Equilibrium Constanta este un centru de recuperare medicala ce vine in intampinarea nevoilor pacientilor cu solutii personalizate. Centrul dispune de personal inalt calificat si de dotari ultramoderne, utile in diagnosticarea, evaluarea si tratarea persoanelor cu boli cronice sau accidente si refacerea performantelor fizice si psihologice ale fiecarui pacient, fiind prevenite complicatiile secundare. Procedurile incluse in schemele complexe de tratament sunt: fizioterapie, kinetoterapie, termoterapie, masaj terapeutic. La Equilibrium sunt doi medici specializati in recuperare, medicina fizica si balneologie: dr. Ramona-Mihaela Zainea – medic specialist si dr. Daniela Profir – medic primar.

Pretul unei sedinte de fizioterapie este de 40-50 de lei.

Rezultatele pe care unii pacienti le-au obtinut in aceasta clinica de recuperare ii determina sa le recomande si altora aceasta locatie. Ei spun ca personalul lucreaza cu atentie, implicare si ca are o energie  pozitiva. Sunt constanteni care spun ca se simt ca acasa in aceasta locatie, avand in vedere atmosfera placuta si productiva, dar sunt si persoane care spun ca noua locatie este destul de mica si de inghesuita.

3. Dr. Andreea Lupu

Dr. Andreea Lupu este medic specialist recuperare, medicina fizica si balneologie in Constanta, iar in clinica pe care o conduce ofera si servicii de fizioterapie si kinetoterapie. Dr. Lupu isi ofera ajutorul in recuperarea posttraumatica, in recuperarea afectiunilor reumatismale, in cele inflamatorii, in afectiunile abarticulare, neurologice, dar si in recuperarea bebelusilor si copiilor cu afectiuni ortopedice, deviatii ale coloanei sau sechele posttraumatice. Procedurile de fizioterapie includ: electroterapie, termoterapie, masaj, hidroterapie si kinetoterapie, iar sedintele sunt efectuate de fizioterapueti si kinetoterapeuti bine pregatiti.

Tariful pentru o sedinta de fizioterapie este de 30-60 de lei.

Abordarea pro-pacient si pregatirea profesionala inalta sunt atu-uri ale acestui cabinet pe care constantenii le apreciaza. Pentru a intari cele spuse, in privinta serviciilor de calitate superioara, pacientii au postat experientele lor, spunand ca tratamentele prescrise de doamna doctor au fost eficiente si ca terapeutii s-au comportat exemplar in procesul de recuperare.

4. Fiziozone

In privinta procedurilor de fizioterapie din Constanta, Fiziozone este un nume cu rezonanta. Aceasta clinica de recuperare este dotata cu echipamente medicale de ultima generatie. Pachetele de fizioterapie sunt personalizate in functie de fisa de tratament a fiecarui pacient, iar fizioterapeutii au o experienta vasta. Noua medici specializati in ortopedie-traumatologie si recuperare medicala activeaza in aceasta locatie, iar numarul fizioterapeutilor, al kinetoterapeutilor si al asistentilor este si el unul generos. pentru a satisface toate necesitatile de recuperare din intreg judetul Constanta.

Pretul sedintelor de fizioterapie variaza intre 50-100 de lei, in functie de procedurile incluse. Se pot achizitiona pachete de proceduri, la oferte promotionale, pentru ca pretul pers sedinta sa fie mai avantajos.

Echipa de terapeuti si medici de la acest centru de recuperare este foarte apreciata in randul pacientilor. Acestia spun ca sunt intampinati mereu cu zambetul pe buze si ca procedurile se desfasoara intr-o atmosfera placuta, din care nu lipsesc incurajarile si optimismul. De asemenea, sunt apreciate oferta de servicii numeroase si moderne, dar si faptul ca aceasta clinica este moderna si bine dotata.

Concluziile noastre

In privinta serviciilor de fizioterapie, Constanta ocupa un loc de cinste in tara. In acest oras sunt numeroase clinici bine cotate, in care sunt medici specializati in recuperare si ortopedie-traumatologie ce intocmesc planuri de tratament adaptate necesitatilor fiecarei persoane. 

In aceste clinici, pe care le-am prezentat in articol, sunt conditii moderne, echipamente de ultima generatie, iar fizioterapeutii si kinetoterapeutii sunt bine instruiti si orientati catre dezvoltarea permanenta in acest domeniu provocator, in care apar tot timpul noi abordari si noi tehnici.