Meniu

Fizioterapie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Principala procedura care este recomandata in procesul de recuperare medicala este chiar fizioterapia. In Craiova, ai la dispozitie o multime de institutii medicale orientate catre metode alternative, cum ar fi si fizioterapia, eficienta in ameliorarea durerilor osteoarticulare si musculare, dar si in recuperarea dupa o anumita interventie chirurgicala. Tine cont de sfatul medicului inainte de a incepe o astfel de procedura si apeleaza la ajutorul unei clinici de specialitate, pentru a beneficia de medici si terapeuti cu experienta.

Daca esti din Craiova si te-ai hotarat sa faci fizioterapie in orasul tau la recomandarea medicului specialist, nu-ti face nicio grija. Mai jos, iti prezentam o multime de variante pe care le poti lua in considerare si care iti vor fi de un real ajutor in tratarea afectiunilor de care suferi. Exista o multime de situatii in care terapiile se dovedesc a fi extrem de eficiente, mai ales daca sunt folosite in completarea metodelor medicale.

Care este pretul pentru o sedinta de fizioterapie in Craiova?

Tariful aplicat pentru o sedinta de fizioterapie in Craiova poate fi influentat de o serie de factori, cum ar fi aparatura folosita si nivelul sau de performanta, experienta cadrelor medicale si eficienta rezultatelor obtinute. Tocmai din acest motiv, pentru a sti ce buget sa pregatesti pentru o astfel de procedura, iti afisam in tabelul de mai jos preturile practicate in orasul tau pentru o sedinta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Kineto-Plus
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 80 Ron
 • Curatenie
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Terapeuti profesionisti
 • Atmosfera placuta si prietenoasa
 • Servicii de calitate
Fiziokinet
80 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 80 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici si terapeuti profesionisti
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine pozitiva
 • Experienta vasta in domeniul fizioterapiei
Health&Hapiness
30 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 30 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Fiziokinetoterapeut cu experienta
 • Rezultate excelente
 • Proceduri eficiente
 • Atmosfera primitoare
KinetoMed BIS
40 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 40 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Proceduri terapeutice eficiente
 • Rezultate excelente
 • Echipa profesionista de terapeuti
 • Rating ridicat
Policlinica Elga
70 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 70 Ron
 • Terapeuti profesionisti si experimentati
 • Tratament personalizat
 • Diagnostic corect
 • Proceduri eficiente
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in fizioterapie in Craiova

Scapa de durerile resimtite in corp din cauza interventiilor chirurgicale sau din cauza afectiunilor si aplica pentru un abonament de sedinte de fizioterapie in Craiova, in urma caruia te vei simti excelent. Clinicile mentionate mai jos sunt dotate cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, iar medicii din cadrul lor au o experienta vasta in acest domeniu terapeutic, oferindu-ti rezultate excelente chiar dupa primele sedinte. Iata care sunt institutiile medicale pe care ti le prezentam, dar si ce au acestea de oferit:

1. Kineto-Plus

Kineto-Plus este o clinica de recuperare, in cadrul careia se desfasoara fizioterapie sub atenta supraveghere a medicilor specialisti din Craiova. Cu o activitate de peste 8 ani in acest domeniu, clinica a inregistrat un numar ridicat de pacienti multumiti, datorita serviciilor calitative. Echipa medicala este formata din Adrian Dumitrache, kinetoterapeut principal si dr. Taina Avramescu, medic specialist in reabilitare medicala. Multumita cursurilor de specialitate pe care le-au urmat, dar si a stagiilor de practica in diverse unitati medicale de renume, cele doua cadre medicale prezentate anterior au competenta de a stabili un diagnostic clar si corect, dar si de a indica un tratament sau un plan adecvat de recuperare. In departamentul de fizioterapie, pacientii pot beneficia de urmatoarele servicii: terapie Tecar, terapie Shockwave, ultrasunete, laser terapie si electroterapie. Toate acestea sunt efectuate cu ajutorul unor aparaturi de ultima generatie, capabile sa genereze rezultatele mult asteptate intr-un timp scurt.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie este de 80 lei.

Clinica Kineto-Plus beneficiaza de un rating maxim, in ciuda numarului ridicat de recenzii postate in mediul online. Echipa de medici si terapeuti da dovada de profesionalism, implicare si o buna pregatire in tratarea pacientului, indiferent cat de severe sunt problemele sale de sanatate. Dotarile, aparaturile si echipamentele folosite sunt la standarde superioare, reusind sa genereze efecte benefice chiar de la primele sedinte. Multi dintre pacienti au marturisit si ca atmosfera este placuta, primitoare si prietenoasa, ceea ce le ofera o stare de confort.

Vezi parerile pacientilor despre Kineto-Plus
Vezi Pareri

2. Fiziokinet

Fiziokinet este o clinica de recuperare medicala in cadrul careia se aplica si procedura de fizioterapie in Craiova. Aceasta este activa in peisajul medical din anul 2015 si ofera servicii de recuperare pentru toti pacientii care se confrunta cu afectiuni ortopedice, reumatologice, neurologice, ale tesutului de colagen. Metodele terapeutice care sunt folosite de specialisti pentru tratarea eficienta a problemelor amintite anterior, pe langa procedurile fizioterapeutice, sunt: electroterapie, terapie Shockwave, laser de inalta intensitate, electrostimulare, terapie cu ultrasunete, hidrokinetoterapie, kinesiotaping, kinetoterapie, masaj terapeutic, terapie Tecar, terapie manuala, reeducare posturala, crioterapie si presoterapie. Clinica este dotata cu aparaturi de ultima generatie, care sunt capabile sa ofere pacientilor sedinte de calitate, pentru tratarea eficienta a afectiunilor.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie este de 80 lei.

Clinica de recuperare medicala a primit doar recenzii pozitive, multumita rezultatelor excelente pe care pacientii le-au dobandit in urma procedurilor terapeutice. Echipa de medici si terapeuti da dovada de profesionalism, implicare si dedicare, avand o experienta vasta in domeniu. La dispozitia sa se afla o aparatura de ultima generatie, eficienta in generarea rezultatelor dorite. Pe langa toate acestea, atmosfera din interiorul cabinetului este primitoare, terapeutii avand intotdeauna o atitudine pozitiva.

3. Health & Hapiness

Health & Hapiness este un centru de recuperare medicala situat in Craiova, in cadrul caruia se desfasoara proceduri fizioterapeutice si kinetoterapeutice (reabilitare, gimnastica medicala si de intretinere, kinetoterapie pre si postnatala). Principalul sau scop este sa ofere pacientilor posibilitatea de a obtine un diagnostic si un tratament eficient, care sa le amelioreze starea de sanatate. Aparatura si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, din gama BTL si Chinesport. In cadrul departamentului de fizioterapie sunt incluse urmatoarele proceduri, care sunt realizate ireprosabil prin intermediul aparaturilor performante: electroterapie (diadinamici, TENS, interferentiali, electrostimulare, galvanici, Trabert), magnetoterapie, laseroterapie si terapie cu ultrasunete. Specialistul in fiziokinetoterapie este Alexandru Palada, cu o experienta vasta in procedurile de recuperare medicala.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie, care poate consta in ultrasunet, magnetoterapie, laseroterapie sau electroterapie este de 30 lei, iar pretul aplicat pentru 3 proceduri este de 50 lei. 

Centrul de recuperare medicala a primit o multime de recenzii pozitive, beneficiind de un rating de cinci stele, multumita serviciilor de calitate superioara. In cadrul departamentului de fizioterapie isi desfasoara activitatea specialistul Alexandru Palada, care a fost laudat pentru profesionalismul, experienta vasta si empatia de care a dat dovada in interactiunea cu pacientul. Rezultatele obtinute in urma procedurilor sunt excelente, multumita aparaturii de ultima generatie, iar atmosfera este primitoare.

4. KinetoMed BIS

KinetoMed BIS este o clinica din Craiova specializata in proceduri de recuperare medicala, printre care se numara si fizioterapia, efectuata de medicii specialisti sau de terapeutii cu experienta. Pe langa fizioterapie, clinica mai pune la dispozitia celor interesati si: consultatii de specialitate, kinetoterapie si masaj terapeutic. Toate aceste proceduri si sedinte terapeutice sunt puse in aplicare in functie de necesitatile pacientului, pentru vindecarea afectiunilor de care sufera. Cadrele medicale au experienta necesara de a descoperi un diagnostic corect, dar si de a stabili un plan eficient de tratament. Aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia pacientilor si medicilor sunt de ultima generatie, contribuind semnificativ la generarea unor efecte benefice si de ameliorare pe termen lung.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie este de 40 lei.

Centrul de recuperare este optiunea la care multi dintre craioveni apeleaza pentru efectuarea tuturor procedurilor terapeutice necesare, conform recomandarilor medicale. In departamentul de fizioterapie isi desfasoara activitatea o echipa profesionista de terapeuti, care da dovada de amabilitate, bun simt, empatie, grija fata de pacient si implicare, astfel incat rezultatele obtinute sa fie la standarde superioare. Nici dotarile cabinetului nu sunt mai prejos, acestea fiind de o performanta inalta pentru efectuarea unor proceduri eficiente.

5. Policlinica Elga

Policlinica Elga isi desfasoara activitatea medicala inca din anul 1997, asigurand o gama larga de servicii terapeutice pentru pacienti, cum ar fi procedurile de fizioterapie in Craiova. Institutia medicala este acreditata si certificata, avand la dispozitie peste 40 de cadre medicale de renume, cu o experienta vasta in domeniul in care activeaza. De asemenea, exista si un parteneriat intre aceasta si casa de asigurari de sanatate, ceea ce inseamna ca unele servicii medicale sunt decontate. Departamentul de fizioterapie este coordonat de asist. univ. dr. Ana-Maria Bumbea, medic primar in reabilitare medicala si medic specialist in reumatologie alaturi de dr. Larisa Madalina Baloi, medic specialist in reabilitare medicala, competente in stabilirea unui diagnostic concret in urma consultatiei de specialitate, dar si in indicarea unui tratament corespunzator. Printre procedurile fizioterapeutice care sunt puse la dispozitia pacientului se numara si: unde scurte, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, terapie cu parafina, laserterapie.

Pretul pentru o procedura de fizioterapie este de 70 lei.

Policlinica este apreciata de pacienti, datorita procedurilor eficiente de care acestia beneficiaza. Echipa de terapeuti este amabila, implicata in actul medical, capabila sa indrume pacientul catre un plan eficient de proceduri si competenta in stabilirea unui tratament personalizat. In plus, echipamentele si aparatura sunt de o performanta inalta. Cu toate acestea, exista si nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor. 

Concluzii

Cu alte cuvinte, experientele predominante ale pacientilor care au optat pentru sedintele de fizioterapie in Craiova sunt, de cele mai multe ori, placute, motiv pentru care iti recomandam sa iei in considerare institutiile medicale amintite anterior. Pe langa dotarile superioare ale departamentelor de fizioterapie, se remarca si experienta vasta a medicilor specialisti, care aplica planuri personalizate de proceduri pentru tratarea adecvata a tuturor pacientilor.