Meniu

Fizioterapie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ansamblu de proceduri care folosesc puterea elementelor din natura cu ajutorul unor aparate specializate, in scopul ameliorarii durerilor si recapatarii mobilitatii, fizioterapia in Deva se realizeaza in cadrul unor clinici si cabinete specializate in recuperare medicala. Centrele medicale din orasul resedinta al judetului Hunedoara sunt dotate cu echipamente moderne si personal specializat, astfel incat pacientii sa poata beneficia de cele mai eficiente proceduri de tratament.

Daca nu stii incotro sa mergi in Deva la fizioterapie, acest articol iti va servi drept ghid de orientare pe piata serviciilor medicale, indicandu-ti principalele destinatii pentru sedinte de terapie cu rezultate dovedite.

Cat costa procedurile de fizioterapie in Deva?

De cele mai multe ori, recuperarea medicala necesita timp si efort in urmarirea obiectivelor stabilite impreuna cu medicul curant, iar acest lucru implica anumite costuri si ai vrea sa stii, estimativ, cat te costa fizioterapia in Deva. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care sunt disponibile procedurile de care ai nevoie, cat si intervalele de pret pentru sedintele de tratament.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
New Kinetic
Clinica-Verificata
12 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 12 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal de top
 • Aparatura de ultima generatie
 • Proceduri eficiente de tratament
Silviu Didilescu
50 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 50 Ron
 • Servicii profesionale
 • Locatie cocheta
 • Terapeut bine pregatit si dedicat
 • Amabilitate si empatie
 • Rezultate uimitoare in recuperarea medicala
Szemes Kineto
20 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 20 Ron
 • Servicii de calitate
 • Terapeut profesionist si experimentat
 • Proceduri temeinic realizate
 • Rezultate bune in recuperare
Kinetic Neuro Rehab
20 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 20 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Proceduri diverse de tratament
 • Rezultate favorabile inca de la primele sedinte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la fizioterapie in Deva?

Iti doresti ca recuperarea mobilității sau ameliorarea durerilor sa se produca rapid si eficient, de aceea ai vrea sa ai parte de cele mai bune proceduri de fizioterapie din Deva. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii cu ajutorul carora vei sti care este cea mai potrivita clinica pentru satisfacerea nevoilor si exigentelor tale. Vei afla detalii despre calitatea serviciilor, dotarile cu aparatura ale fiecaruia dintre centrele medicale din top, calificarile personalului si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul si au lasat apoi recenzii si marturii despre experienta avuta aici.

1. New Kinetic

New Kinetic este o clinica de recuperare medicala din Deva, cu servicii de fizioterapie, kinetoterapie, Tecar, masaj terapeutic, sauna, cromoterapie, masaj si bazin de recuperare medicala. Tratamentele se efectueaza dupa un plan terapeutic stabilit in urma unei consultatii la dr. Oana Cristina Pirvu, medic specialist reabilitare medicala. Pentru proceduri, te vei adresa unuia dintre fizioterapeutii bine pregatiti ai centrului: Alexandra Jurca, Roxana Mirea sau Andreea Bubanszki. Fizioterapia la New Kinetic include: terapie Schroth, electroterapie, ultrasunete, laser, Bioptron, unde scurte si terapie tecar.

Preturile variaza intre 12 lei si 100 de lei pentru o sedinta de fizioterapie.

Pacientii care au apelat la recuperare medicala in acest centru considera ca serviciile sunt de calitate, personalul este de top, aparatura de ultima generatie, iar procedurile de tratament sunt eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre New Kinetic
Vezi Pareri

2. Silviu Didilescu

Cabinetul de practica medicala individuala CPI Silviu Didilescu ofera tratamente personalizate de fizioterapie, electroterapie si kinetoterapie pentru pacientii din Deva cu diverse patologii ale aparatului locomotor, posttraumatice, posturale, chirurgical-ortopedice, reumatologice si neurologice. Pentru aplicarea procedurilor de recuperare, este nevoie de un diagnostic sau recomandare de la medicul specialist al fiecarui pacient.

Tarifele cabinetului sunt afisate pe site-ul web. Pentru o sedinta de fizioterapie se plateste suma de 50 de lei.

Pacientii recomanda acest cabinet, in care spun ca au gasit servicii profesionale intr-o locatie cocheta, un terapeut bine pregatit si dedicat, amabil si empatic si rezultate uimitoare in recuperarea medicala.

3. Szemes Kineto

Szemes Kineto este un centru de recuperare medicala din Deva cu servicii complexe de kinetoterapie, fizioterapie si masaj – terapeutic, de relaxare, de tonifiere, reflexogen, anticelulitic si facial. Procedurile de fizioterapie includ electroterapie, termoterapie, laser, ultrasunete si terapie muzicala. Aici activeaza Radu Mihai Szemes, un kinetoterapeut cu o experienta de peste 15 ani in kinetoterapie si masaj, implicat in tratamentul de recuperare a pacientilor afectati de pierderea mobilitatii din cauza unor afectiuni sau traume.

Pentru o sedinta de fizioterapie se percepe o suma care poate sa varieze intre 20 si 100 de lei.

Pacientii au multe cuvinte de lauda pentru prestatiile cabinetului, apreciind ca au beneficiat de servicii de calitate, de un terapeut profesionist si experimentat, proceduri temeinic realizate si de rezultate bune in recuperare.

4. Kinetic Neuro Rehab

Kineto Neuro Rehab este un centru de reabilitare medicala in care pacientii din Deva au acces la servicii de chiropractrica, trigger points, dry needling, kinetoterapie D-Wall, fizioterapie prin electroterapie, laser, ultrasunete, terapia tecar, kinesio taping in afectiunile limfatice, evaluarea posturii, tehnici de corectare a fasciei – iastm, terapie cu ventuze. Vei putea conta aici pe o consultatie de specialitate la dr. Gabriel Koszorus, reputat specialist in terapie fizica si reabilitare functionala in ortopedie si patologia coloanei vertebrale. Procedurile de tratament sunt efectuate de fizioterapeutii Vlad Neicu si Alex Petresc.

Pentru o sedinta de fizioterapie vei plati intre 20 si 100 de lei.

Pacientii sunt multumiti de activitatea acestui centru de recuperare medicala si mentioneaza ca au primit aici servicii de calitate, o maniera profesionista si serioasa de abordare a problemelor medicale, proceduri diverse si eficiente, cu rezultate favorabile inca de la primele sedinte.

Concluzii

Cand ai nevoie de servicii de recuperare medicala eficienta, te poti adresa pentru fizioterapie in Deva unei clinici specializate, cu dotari de ultima generatie si personal profesionist. Centrele medicale prezentate in acest articol si incluse in topul de mai sus pun la dispozitia hunedorenilor proceduri de electroterapie, laserterapie, ultrasunete, unde scurte si tecar, cu rezultate dovedite in reabilitarea neurologica si motorie a sute de pacienti.

Avand la dispozitie informatiile din prezentarea clinicilor de recuperare medicala din Deva, poti sa iei o decizie bine argumentata si intemeiata rational si sa te adresezi centrului care sa iti satisfaca nevoile in functie de problema de sanatate si de exigentele tale specifice in ceea ce priveste calitatea serviciilor de fizioterapie.