Meniu

Fizioterapie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Prin exercitii, tehnici manuale si non-chirurgicale de fizioterapie in Focsani poti atenua sau elimina anumite dureri si afectiuni fizice i iti poti imbunatati viata in azul unor boli cronice sau degenerative. Cum ajungi, insa, sa beneficiezi de cele mai bune servicii de acest tip?

Raspunsul la aceasta intrebare il vei obtine din acest articol, pentru ca iti vom prezenta cele mai bune locatii din muncipiu, cu servicii de fizioterapie. Este vorba despre cabinete de recuperare medicala infiintate, in principal, de terapeuti cu experienta, care s-au dedicat unei misiuni nobile: aceea de a-si ajuta semenii sa se recupereze si sa se poata bucura de o viata normala.

Cat costa procedurile de fizioterapie in Focsani?

Procedurile de fizioterapie din Focsani au diverse tarife, iar intr-o sedinta pot fi cuprinse una sau mai multe astfel de activitati. Afla din acest tabel cat costa o sedinta de fizioterapie, in cadrul celor mai apreciate locatii din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Kinetic Hope
Clinica-Verificata
90-110 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 90-110 Ron
 • Fizioterapie, kinetoterapie, masaj
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Recuperare la domiciliu pentru pacientii care nu se pot deplasa la cabinet
 • Echipamente moderne
 • Terapeut cu experienta
 • Bun raport calitate-pret
Kineto Gold
90-130 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 90-130 Ron
 • Servicii de fizioterapie si kinetoterapie
 • Profesionisti cu experienta
 • Mediu placut si relaxant
 • Diverse proceduri de fizioterapie
 • Echipamente si accesorii de recuperare moderne
Royal Fizio
70-150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 70-150 Ron
 • Numeroase servicii de recuperare
 • Specialisti cu o pregatire solida si cu experienta
 • Echipamente moderne
 • Diverse proceduri de fizioterapie
 • Recuperare cervicala si lombara
 • Servicii pentru gravide si nou-nascuti
 • Terapia durerii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor de fizioterapie din Focsani

In continuare, vei afla care sunt cele trei unitati din Focsani in care sunt puse la dispozitie servicii profesioniste si diverse, in materie de fizioterapie.

1. Kinetic Hope

Kinetic Hope este un nume cunoscut in randul persoanelor care au avut, la un moment dat, nevoie de servicii de fizioterapie in Focsani. Aici isi desfasoara activitatea fizioterapeutul Iuliana-Bianca David, care efectueaza numeroase proceduri de fizioterapie, precum si sedinte de kinetoterapie cu copii si adulti cu diverse probleme si afectiuni. Cabinetul este dotat cu echipamente moderne si utile in orice proces de recuperare. In cazul persoanelor imobilizate la pat sau al pacientilor cu dizabilitati locomotorii, serviciile pot fi oferite si la domiciliu. 

Sedintele de fizioterapie costa intre 90 si 110 de lei, in functie de procedurile pe care le includ.

Cabinetul de kinetoterapie si recuperare medicala Kinetic Hope este foarte apreciat de persoanele care i-au trecut pragul si au beneficiat de diverse servicii. Nota maxima primita din recenziile online arata cat de ridicat este nivelul de satisfactie in randul pacientilor, fiind amintite aspecte precum: personal priceput si amabil, locatie primitoare, varietatea procedurilor, un bun raport intre calitatea serviciilor si preturi.

Vezi parerile pacientilor despre Kinetic Hope
Vezi Pareri

2. Kineto Gold

Poti lua in considerare si cabinetul de recuperare Kineto Gold din Focsani pentru servicii de fizioterapie. In acest centru de recuperare medicala isi desfasoara activitatea o echipa de profesionisti cu experienta. In cadrul centrului sunt oferite si servicii de kinetoterapie, masaj si este pusa la dispozitie si Terapia Tecar, utilizata in special in reabilitarea musculara, a tendoanelor sau in patologiile osteoarticulare. De asemenea, in cadrul clinicii se efectueaza magnetoterapie si terapia prin unde de soc (cunoscuta ca terapia Shockwave). 

Pretul unei sedinte de fizioterapie este cuprins intre 90 si 130 de lei.

Profesionalismul, rabdarea, atentia si „mainile de aur” ale specialistilor de la Kineto Gold sunt laudate de focsaneni. Pacientii spun ca s-au simtit foarte bine in timpul procedurilor si ca au remarcat imbunatatiri chiar de la prima sedinta. Mediul placut si dotarile din cabinet au contribuit de asemenea la eficienta tratamentelor si la o stare de relaxare.

3. Royal Fizio

Pentru numeroase proceduri de fizioterapie te poti adresa si cabinetului de recuperare medicala Royal Fizio, care are in portofoliul de servicii si kinetoterapie, masaj terapeutic, terapie manuala. Procedurile fizio care se efectueaza aici sunt diverse: laserterapie, crioterapie, parafina, ultrasunet, curenti, Solux. In clinica isi desfasoara activitatea un fizioterapeut foarte bine pregatit, este vorba despre Andreea Postolache, absolventa a Colegiului Medical UMF „Gr. T. Popa” din Iasi, specializarea Balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala. Ulterior, a urmat un master in kinetoterapie, recuperare si reeducare motrica si s-a specializat in numeroase terapii (fasciala, manuala, Dry Needling, recuperare cervicala).

Costul sedintei de fizioterapie poate sa varieze intre 70 si 150 de lei, in functie de proceduri.

Serviciile oferite de Royal Fizio sunt considerate de calitate superioara. Multi locuitori din judetul Vrancea au beneficiat de tratamentele si procedurile efectuate de specialistii de aici, iar majoritatea au declarat ca rezultatele au aparut de la primele sedinte.

Concluziile noastre

Pentru pacientii care au nevoie de recuperare, serviciile de fizioterapie din Focsani sunt o sansa la o viata fara dureri si fara neplaceri. Oricare dintre cele trei locatii prezentate in acest articol sunt o alegere inspirata, daca ai nevoie de un specialist care sa te ajute sa scapi de dureri si sa-ti imbunatatesti functionarea generala a corpului.