Meniu

Fizioterapie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa gasesti o clinica specializata in fizioterapie in Galati? Procedurile fizioterapeutice sunt recomandate mai ales in procesul de recuperare medicala, pentru o reabilitare adecvata si eficienta. Acestea sunt folosite si pentru ameliorarea durerilor articulare si musculare, care provin din cauza unei afectiuni. Daca si tu te afli intr-una dintre aceste doua situatii, ai sansa sa beneficiezi de ajutorul unui specialist chiar in orasul tau, in cadrul unor cabinete de specialitate. 

Daca locuiesti in Galati si esti in cautarea unor cabinete de fizioterapie, nu-ti face griji. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta trei optiuni la care sa apelezi cu incredere, datorita echipamentelor moderne folosite, dar si datorita experientei vaste a terapeutilor profesionisti. Acestia au capatat experienta vasta in urma cursurilor de specialitate, dar si in urma studiilor universitare, avand competenta de a aplica proceduri cu un grad ridicat de eficienta.

Cat costa o sedinta de fizioterapie in Galati?

La fel ca orice procedura medicala si terapeutica, pretul pentru o sedinta de fizioterapie in Galati este influentat de pregatirea terapeutilor, dar si de performanta echipamentelor folosite. De asemenea, exista si cabinete care se afla in parteneriat cu agentii de asigurari de sanatate, care pot pune la dispozitia pacientilor aceste servicii in mod gratuit. Consulta-te cu tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Programare Online
Terra Clinique
1 Clinica-Verificata
25 Ron
 • Pretul pentru o procedura de Fizioterapie porneste de la 25 Ron
 • Cel mai mare centru de balneofizioterapie si recuperare medicala din regiune
 • Numeroase cabinete medicale
 • Baza de recuperare pentru toate varstele
 • Proceduri diverse de fizioterapie
 • Personal profesionist si bine instruit
 • Servicii decontate de CAS
 • Conditii foarte bune de cazare pentru pacientii din alte judete
 • Salinoterapie
 • Planuri personalizate de tratament
Kineto la Tine
2 Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret procedura Fizioterapie 50 Ron
 • Personal calificat
 • Servicii la domiciliu
 • Gama variata de proceduri
 • Experienta in domeniu
 • Diverse pachete
 • Program flexibil
ReumaDiagnostic
3
25 Ron
 • Pretul pentru o procedura de Fizioterapie porneste de la 25 Ron
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Echipa profesionista si bine pregatita de terapeuti
 • Rating de cinci stele
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
Kinetoladomi
30 Ron
 • Pretul pentru o procedura de Fizioterapie porneste de la 30 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa implicata si bine pregatita de terapeuti
 • Aparaturi performante
 • Atmosfera primitoare
Giralmed
25 Ron
 • Pretul pentru o procedura de Fizioterapie porneste de la 25 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipa profesionista de terapeuti
 • Echipamente si aparaturi de o performanta inalta
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in fizioterapie in Galati

Daca medicul specialist ti-a recomandat sa faci proceduri fizioterapeutice in Galati pentru o recuperare eficienta dupa interventia chirurgicala si pentru tratarea eficienta a unor probleme de sanatate, iti poti indrepta atentia catre clinicile si cabinetele amintite mai jos. Acestea sunt echipate in mod corespunzator, iar personalul are o buna pregatire, obtinandu-se de fiecare data rezultatele dorite. Iata ce ar trebui sa stii despre fiecare unitate medicala in parte:

1. Terra Clinique

In Galati, numeroase proceduri moderne de fizioterapie sunt puse la dispozitie la Terra Clinique, cel mai mare centru regional de balneofizioterapie si recuperare medicala din zona. Activitatile de fizioterapie din baza de recuperare cuprind terapii bazate pe: curent de frecventa inalta, medie sau joasa, terapie Tecar, terapie cu ultrasunete, terapie cu camp magnetic, laserterapie, crioultrasunet, laser de inalta intensitate HIL si aplicatii parafina. Procedurile pot fi solicitate atat de pacientii din Galati, cat si de cei din toata tara, acestia din urma beneficiind de locuri de cazare in regim hotelier (4 stele) cu pensiune completa. Serviciile de recuperare medicala pot fi decontate prin CNAS, pe baza biletului de trimitere. Un alt plus pentru pacienti il constituie si salina din complexul de recuperare medicala Terra Clinique, utila pacientilor cu afectiuni respiratorii. Pe langa serviciile de fizioterapie, centrul mai include si: kinetoterapie, o sala de interventii de cataracta, un centru de estetica si numeroase cabinete cu specialitati medicale diverse.

Pretul unei proceduri de fizioterapie porneste de la 25 de lei. 

Galatenii sunt impresionati de conditiile excelente pe care le-au descoperit la Terra Clinique, spunand ca in aceasta locatie moderna se prezinta solutii terapeutice pentru orice problema si ca aparatura medicala si de recuperare este de ultima generatie. Numeroase aprecieri primesc si fizioterapeutii, kinetoterapeutii si medicii care isi desfasoara activitatea aici, pentru profesionalism, buna comunicare si energia pozitiva pe care o transmit. In aceste conditii, oamenii spun cu recunostinta ca primesc cea mai buna ingrijire pentru a se recupera si a se mentine sanatosi.

Vezi parerile pacientilor despre Terra Clinique
Vezi Pareri

2. Kineto la Tine

Persoanele care isi doresc sa beneficieze de un program personalizat de fizioterapie in orasul Galati, pot oricand opta pentru serviciile la domiciliu oferite de Kineto la Tine. Modul in care centrul isi desfasoara activitatea le permite pacientilor sa se bucure de un tratament terapeutic, in confortul propriei locuinte. Din echipa face parte Lorin Ignat, fiziokinetoterapeut care a acumulat pe parcursul carierei sale 8 ani de experienta in domeiu. Mai mult decat atat, acesta este membru al Colegiului Fizioterapeutilor din Galati. A absolvit mai multe cursuri in scopul de a-si perfectiona tehnicile de lucru si pentru a putea oferi un tratament de recuperare cat mai eficient. Totul incepe cu o evaluare pentru a determina care sunt procedurile cele mai potrivite de fizioterapie pentru pacientul in cauza. Exista si situatii in care fizioterapia este utilizata impreuna cu alte tratamente terapeutice, de tip kinetoterapie sau masaj limfatic, pentru a obtine rezultatele dorite. Din fericire, exista numeroase pachete de servicii din care oamenii pot alege. 

Costul fizioterapiei la domiciliu este de 50 de lei. 

Activitatea centrului Kineto La Tine iese in evidenta prin profesionalismul, amabilitatea si implicarea de care dovada personalul medical de aici. Efectuarea portofoliului impresionant de servicii este posibila datorita echipamentului modern ce se afla in dotarea centrului. Preturile sunt si ele vazute ca fiind accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Kineto la Tine
Vezi Pareri

2. ReumaDiagnostic

ReumaDiagnostic este un centru supraspecializat in patologiile musculoscheletale in cadrul caruia pacientii pot beneficia si de proceduri de fizioterapie la standarde superioare in orasul Galati. Centrul medical are o abordare moderna a patologiilor musculoscheletale, prioritizand sanatatea pacientului si oferindu-i ocazia de a se vindeca intr-un mediu sigur si specializat. Echipa medicala este formata din specialisti cu o buna pregatire in domeniu, specialisti care au competenta de a stabili un diagnostic precis pentru pacientii cu diverse afectiuni, dar si de a indica un plan eficient de sedinte de terapie. Din cadrul personalului profesionist fac parte si: dr. Alexandru Stavrica, medic specialist recuperare medicala, dr. Florentin Dimofte, medic primar ortopedie si traumatologie, dr. Radu Chindea, medic specialist ortopedie – traumatologie, dr. Aura Bors, medic primar recuperare medicala si dr. Mihaela Sarbu, medic primar reumatologie. Pe langa un personal bine pregatit in tratarea eficienta a patologiilor musculoscheletale, se remarca si dotarile clinicii, care sunt la standarde superioare si de o eficienta maxima in efectuarea unor proceduri eficiente. 

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie porneste de la 25 lei si poate ajunge la 75 lei.

ReumaDiagnostic are un rating de cinci stele, multumita recenziilor pozitive lasate de pacienti. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea o echipa medicala de exceptie, formata din terapeuti profesionisti, cu o buna pregatire in tratarea problemelor de sanatate. In plus, echipamentele si aparaturile care stau la dispozitia acestora sunt de ultima generatie, contribuind la obtinerea unui act medical ireprosabil.

3. Kinetoladomi

Clinica de fizioterapie din Galati, Kinetoladomi, este o varianta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o procedura eficienta de recuperare, sub atenta supraveghere a medicului specialist. Echipa de fiziokinetoterapeuti este compusa din: Paul Andrei Onac, care este specializat in recuperare AVC, licentiat in kinetoterapie si motricitate speciala cu master in kinetoterapie la domiciliu si Florin Marin, licentiat in kinetoterapie si motricitate speciala cu master in kinetoterapie la domiciliu. Acestia au o buna pregatire si in aplicarea procedurilor fizioterapeutice, avand rezultate remarcabile in cadrul fizioterapiei cu ultrasulete si curenti TENS, EMS. Printre bolile care pot fi tratate cu ajutorul acestor sedinte se numara si: boli reumastismale, sechele posttraumatice, boli interne si boli neurologice

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie porneste de la 20 lei si poate ajunge la 70 lei.

Centrul de recuperare medicala beneficiaza de un rating maxim, datorita faptului ca procedurile terapeutice care sunt puse in aplicare sunt ireprosabile. Echipa de fiziokinetoterapeuti este profesionista, experimentat, dand dovada de o buna pregatire in actul medical, obtinand rezultate excelente. La priceperea acesteia se adauga si aparaturile performante care se afla in dotarile clinicii si care contribuie semnificativ la evitarea erorilor sau a greselilor in actul medical. 

4. Giralmed

Giralmed este o clinica specializata in acupunctura din Galati, in cadrul careia se efectueaza si proceduri de fizioterapie la standarde superioare. Personalul este compus dintr-o echipa profesionista de terapeuti, care s-a format in cadrul cursurilor de specialitate, dar si in mediul universitar. Astfel, terapeutii au competenta de a efectua proceduri eficiente, dar si de a recomanda un anumit numar de sedinte in functie de afectiunile de care pacientul sufera. De asemenea, echipamentele si aparaturile folosite sunt la standarde superioare, astfel incat rezultatele obtinute sa fie ireprosabile. Pe langa cele doua terapii, Giralmed mai ofera pacientilor si posibilitatea de a opta pentru sedinte de presoterapie.

Pretul unei sedinte de fizioterapie porneste de la 20 lei si poate ajunge la 75 lei.

Clinica este puternic apreciata pentru serviciile pe care le pune la dispozitie, datorita rezultatelor excelente obtinute. Echipa de terapeuti da dovada de profesionalism si o buna pregatire, avand competenta de a recomanda proceduri si terapii pentru o vindecare eficienta a problemelor de sanatate. De asemenea, echipamentele si aparaturile utilizate sunt la o performanta inalta, ceea ce inseamna ca rezultatele obtinute sunt excelente. 

Concluzii

Clinicile de fizioterapie din Galati care au fost amintite anterior in articol sunt optiuni pe care le poti lua in considerare pentru a beneficia de ajutorul unor specialisti. Pe langa vasta pregatire a acestora, cabinetele sunt dotate cu aparaturi si echipamente la standarde superioare, pentru a sprijini efectuarea unor proceduri ireprosabile.