Meniu

Fizioterapie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o recuperare medicala in parametri optimi, multe cadre medicale recomanda sedintele de fizioterapie, o terapie noninvaziva de vindecare si recapatare a mobilitatii corpului. In orasul Iasi, fizioterapia se dezvolta tot mai mult, fiind o optiune potrivita pentru cei care sufera de diverse afectiuni osteoarticulare, reumatice si musculare. Din fericire, exista numeroase clinici si centre specializate, care dispun de personal calificat si de echipamente moderne pentru a oferi pacientilor cele mai bune servicii.

Cu alte cuvinte, daca vrei sa gasesti o clinica de incredere in Iasi pentru astfel de proceduri, ai ocazia de a gasi o multime de optiuni disponibile. Oferind o gama larga de tratamente, fizioterapia este deseori recomandata pentru persoanele care doresc sa isi imbunatateasca starea fizica si sa reduca durerea resimtita in corp. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare institutie medicala in parte.

Cat costa o sedinta de fizioterapie in Iasi?

Clinicile specializate in fizioterapie in Iasi stabilesc preturi diferite, in functie de calitatea dotarilor pe care le au, dar si in functie de experienta cadrelor medicale sub supravegherea carora se realizeaza aceste tratamente. In cele ce urmeaza, ti-am pregatit un tabel cu tarifele practicate in orasul tau, dar si cu clinicile spre care iti poti indrepta atentia cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Topkineto
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 100 Ron
 • Curatenie
 • Dotari de performanta inalta
 • Cadre medicale implicate si profesioniste
 • Ambianta placuta
 • Atitudine pozitiva
Centrul KineticFIT
20 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 20 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista si implicata
 • Act medical ireprosabil
 • Tratamente eficiente
 • Atmofera placuta
Clinica Kinego
100 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 100 Ron
 • Echipamente si dotari de ultima generatie
 • Tratamente si proceduri eficiente
 • Cadre medicale specializate
 • Atmosfera primitoare
 • Rating ridicat
Centrul Kinetera
80 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 80 Ron
 • Rating maxim
 • Echipamente moderne
 • Echipa medicala de exceptie
 • Mediu primitor
 • Amenajare placuta
IMC Hospital
25 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 25 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal implicat si profesionist
 • Proceduri si tehnici eficiente
 • Atmosfera placuta
 • Rating de cinci stele
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in fizioterapie in Iasi

Vrei sa beneficiezi de ajutorul unui medic specializat in fizioterapie in Iasi? Atunci citeste mai departe si descopera institutiile medicale pe care ti le recomandam si care sunt cel mai bine cotate in orasul tau. Iata care sunt dotarile acestora, care sunt parerile celorlalti pacienti care le-au frecventat si cat de experimentate sunt echipele medicale din cadrul acestora:

1. Topkineto

Topkineto este o clinica medicala specializata in recuperare medicala prin proceduri de fizioterapie si kinetoterapie, care a fost infiintata in anul 2012 in Iasi. Cadrele medicale au o experienta de peste 17 ani in domeniul recuperarii medicale si au capacitatea de a obtine rezultate excelente in cadrul procedurilor si tratamentelor puse in aplicare. De asemenea, se pune accent pe relatia de comunicare dintre pacient si terapeut, astfel incat rezultatele obtinute sa aiba efecte pozitive pe termen lung. Specialistii care fac parte din echipa clinicii sunt: Alexandru Lefter (kinetoterapeut, fondator si manager), Catalina Dima (fiziokinetoterapeut licentiat), Dan Andrei Ciubotariu (kinetoterapeut), Daniel Balinisteanu (fiziokinetoterapeut) si Raluca Radis (fiziokinetoterapeut licentiat). Echipamentele folosite pentru procedurile de recuperare si aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt de ultima generatie, pentru obtinerea unui act medical ireprosabil, indiferent cat de severe sunt afectiunile pacientului. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de fizioterapie este de 100 lei per sedinta.

Clinica a obtinut un rating maxim, fiecare pacient in parte fiind multumit de serviciile de care a beneficiat. Echipamentele si aparaturile clinicii sunt de o performanta inalta, fiind folosite pentru efectuarea unor proceduri la standarde superioare. De asemenea, s-a remarcat si implicarea cadrelor medicale, care si-au dat silinta pentru obtinerea unui act medical ireprosabil. Ambianta este placuta, iar atitudinea personalului este pozitiva si optimista.

Vezi parerile pacientilor despre Topkineto  
Vezi Pareri

2. Centrul KineticFIT

Centrul KineticFIT este o clinica de fizioterapie din Iasi, care ofera o gama larga de servicii pentru pacientii care sufera de diverse afectiuni fizice. Printre serviciile oferite se numara terapia manuala, kinetoterapia, electroterapia, ultrasunetele terapeutice sau terapia cu laser. Toate aceste tratamente sunt realizate de catre personalul calificat al clinicii, care dispune de echipamente moderne si tehnologii avansate in domeniu. Personalul calificat, echipamentele moderne si serviciile personalizate fac din KineticFit o optiune excelenta pentru locuitorii din Iasi care vor sa beneficieze de proceduri de reabilitare medicala la standarde superioare. In cadrul departamentului de fizioterapie, se desfasoara urmatoarele servicii: electroterapie, laserterapie, terapie Tecar, terapie cu ultrasunete si terapie cu Vacuum. Din cadrul echipei medicale se remarca activitatea dr. Ecaterina Istov, medic primar recuperare, medicina fizica si balneologie si specialistului in fizioterapie si fondatorului, Alexandru Baciu. De asemenea, echipa de fizioterapeuti se remarca: Bianca Olaru, Adina Hoanta, Alexandra Puiu, Alexandru Cristian, Andreea Ciobanu, Gabriel Mihai, Marian Albert.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie porneste de la 20 lei si poate ajunge la 22, in functie de procedura aleasa.

Echipa de specialisti de la centrul KineticFIT da dovada de profesionalism, implicare si atentie in desfasurarea unui act medical ireprosabil. Dotarile, tehnologiile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie si, multumita lor, se efectueaza proceduri si tratamente la standarde superioare. Interiorul cabinetului este amenajat cu bun gust, iar atmofera este placuta, multi dintre pacienti mentionand ca se simt confortabil in timpul sedintelor.

3. Clinica Kinego

Clinica Kinego din Iasi este specializata in procedurile de recuperare medicala, printre care se amintesc si cele de fizioterapie, cu o eficienta crescuta in vindecarea afectiunilor si in recapatarea mobilitatii corporale. Clinica dispune de personal calificat si experimentat in domeniul fizioterapiei, utilizandu-se tehnici si echipamente moderne pentru a oferi pacientilor cele mai bune servicii. Din dotarile institutiei medicale, din cadrul departamentului de fizioterapie, se remarca o aparatura completa de fizioterapie care ofera servicii de electroterapie (diadinamice, TENS, curenti interferentiali, galvanizare), ultrasunet, laser, magnetoterapie, unde scurte, terapie SIS – Super Inductive System) etc. De asemenea, pacientii au ocazia de a beneficia si de o sala moderna si intima de fitness, dotata cu aparatura Ketller de inalta performanta care se concentreaza pe masa musculara si tesutul adipos prin tehnici speciale de gimnastica de slabit si Pilates. De asemenea, clinica ofera si servicii decontate prin intermediul biletului de trimitere eliberat de medicul de familie.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie este 100 lei, fara bilet de trimitere.

Colectivul din cadrul centrului de fizioterapie este tanar, dinamic, implicat, atent la detalii si la necesitatile pacientului, oferind un act medical de calitate. Acesta are la dispozitie echipamente si aparaturi de o performanta inalta, cu ajutorul carora realizeaza procedurile terapeutice, oferind acuratete in rezultatele obtinute. De asemenea, clinica are o atmosfera primitoare, multi dintre pacienti marturisind ca se simt confortabil in prezenta cadrelor specializate.

4. Centrul Kinetera

Centrul Kinetera este specializat in procedurile de recuperare medicala, printre care se numara si cele de fizioterapie in Iasi, la standarde superioare. Datorita bunei pregatiri a cadrelor medicale, procedurile sunt personalizate pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de complexa este afectiunea de care sufera. Echipa de medici este formata din specialisti cu o buna pregatire in efectuarea procedurilor fizioterapeutice, cu scopul de a vindeca sau ameliora starea de sanatate a pacientilor. Echipamentele si aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt de o performanta inalta, multumita carora se pot efectua proceduri ireprosabile. Pe langa fizioterapie, pacientii mai pot opta si pentru: consultatii medicale, kinetoterapie adulti si copii, masaj terapeutic, terapie Tecar.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie este de 80 lei.

Centrul medical are un rating maxim, pacientii declarandu-se a fi multumiti de serviciile medicale si de procedurile de care au beneficiat. Aparaturile, tehnologiile si echipamentele sunt moderne, de o performanta inalta, iar echipa medicala este compusa din specialisti cu experienta in diagnosticarea si tratarea eficienta a pacientilor cu probleme de sanatate. Mediul este placut, primitor, placut amenajat si viu colorat.

5. IMC Hospital

IMC Hospital din Iasi este un centru de excelenta in medicina, specializat in recuperare medicala (recuperare robotica, fizioterapie, kinetoterapie, balneoterapie, recuperare neuromotorie, recuperare cardiovasculara, recuperare respiratorie etc.) Procedurile si serviciile medicale sunt personalizate in functie de necesitatile pacientilor de catre cadrele medicale cu experienta si competenta in acest domeniu. Printre acestea se remarca si: Bogdan Buzau (balneofiziokinetoterapeut licentiat si specialist in recuperare medicala), Ionut Danila (balneofiziokinetoterapeut licentiat si specialist in recuperate medicala), Madalina Diaconu (balneofiziokinetoterapeut), Lucian Andrei Berciu (balneofiziokinetoterapeut), Sorin Hutanu (fiziokinetoterapeut). De asemenea, aparaturile si echipamentele din cadrul clinicii sunt moderne si performante, obtinand rezultatele dorite intr-un numar redus de sedinte. Cei care opteaza pentru un abonament de 10 proceduri fizioterapeutice, vor beneficia de gratuitate la ultima. 

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie porneste de la 25 lei si poate ajunge la 70, in functie de procedura aleasa.

Clinica de recuperare medicala din Iasi a primit un rating de cinci stele, multumita serviciilor si procedurilor de calitate pe care le pun la dispozitia pacientilor. Echipamentele si dotarile sunt de o performanta inalta, oferind o eficienta ridicata in timpul procedurilor, iar personalul se dovedeste a fi apt in aplicarea unor tehnici eficiente, cu efect de imbunatatire a starii de sanatate pe termen lung.

Concluzii

Daca vrei sa beneficiezi de proceduri fizioterapeutice in Iasi la standarde superioare, iti poti indrepta atentia catre clinicile si cabinetele medicale amintite anterior, unde vei putea solicita ajutorul unui personal specializat si profesionist. In plus, aparaturile care se afla in dotarile acestor institutii medicale sunt eficiente in indeplinirea unui act medical reusit.