Meniu

Fizioterapie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ramura a medicinei de recuperare care se ocupa cu aplicarea unor tratamente fizice prin masaj, actiunea apei, a curentilor electrici si magnetici, a laserului, fizioterapia in Pitesti este disponibila in cadrul unor clinici de specialitate din oras, prevazute cu aparatura de ultima generatie si personal calificat. Efectuate de obicei pe baza recomandarilor medicale, procedurile de fizioterapie vizeaza recuperarea mobilitatii in urma unor afectiuni si traume ale aparatului locomotor sau ale sistemului nervos, ameliorarea durerilor si a inflamatiilor si imbunatatirea mobilitatii.

Daca nu stii unde sa mergi in Pitesti pentru sedinte eficiente de fizioterapie eficiente, articolul de fata iti poate servi drept ghid de orientare pe o piata dezvoltata a serviciilor medicale, asa cum este cea din judetul Arges.

Cat costa o sedinta de fizioterapie in Pitesti?

Clinicile de recuperare medicala dispun de o varietate de tratamente, ceea ce inseamna ca pretul unei sedinte de fizioterapie in Pitesti poate sa varieze in functie de terapia aleasa si de performantele aparaturii utilizate. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicala in care poti accesa procedurile si intervalul de preturi practicat de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Dr. Bujoreanu
Clinica-Verificata
30-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 30-100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Echipa medicala competenta
 • Proceduri de tratament eficiente
Kineto Clinic
40-120 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 40-120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Locatie centrala
 • Parcare proprie
 • Rezultate bune ale tratamentelor
 • Personal amabil si deschis catre pacienti
Centrul Colina
35-150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 35-150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Centru modern
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici excelenti
 • Personal profesionist si amabil
 • Sustinere morala
 • Recuperare rapida
Clinica Forte Vita
50-150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 50-150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Orientare catre binele si confortul pacientilor
 • Aparatura moderna
 • Medici profesionisti si empatici
 • Personal amabil
 • Preturi ridicate
Reuma Clinic
35-120 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 35-120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si empatic
 • Terapeuti si asistenti amabili si competenti
 • Proceduri eficiente de tratament
 • Receptia raspunde greu la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face fizioterapie in Pitesti

Este normal sa vrei sa stii mai multe detalii despre clinicile incluse in clasament, la care ai putea sa mergi pentru fizioterapie in Pitesti, in fond este vorba despre sanatatea ta si vrei sa beneficiezi de cele mai bune servicii si de o recuperare cat mai rapida, in conditii optime. Nu iti ramane decat sa parcurgi pana la capat sectiunea urmatoare a articolului, pentru a afla informatii relevante despre standardele de lucru, despre dotarile cu aparatura, despre competentele personalului si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul si au ales sa isi impartaseasca experienta in cadrul recenziilor.

1. Dr. Bujoreanu

La Centrul Medical de Neurologie si Reabilitare Medicala Dr. Bujoreanu, pacientii cu probleme ale aparatului locomotor si ale sistemului nervos pot accesa servicii de acupunctura, terapia Tecar, masaj terapeutic si fizioterapie. Procedurile de fizioterapie includ tratamente cu curenti galvanici, curenti diadinamici, curenti interferentiali, TENS, laser si ultrasunete. Cabinetul specializat dispine de un aparat performant, marca Chatanooga. Echipa centrului este alcatuita din trei specialisti, dr. Elena Geanina Bujoreanu, medic specialist in recuperare, medicina fizica si balneologie, fondatorul clinicii, si doua asistente medicale specializate, Denisa Dumitrascu si Maria Cristea. In urma consultatiei la medic, pacientii primesc recomandare catre cele mai adecvate tratamente de recuperare medicala, personalizate in functie de problemele fiecaruia.

Pentru o sedinta de fizioterapie, preturile sunt cuprinse in intervalul 30-100 de lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile acestui centru, pe care le considera de calitate si au numai cuvinte de lauda despre prestatiile personalului, apreciind ca medicul este un profesionist desavarsit, ca intreaga echipa este competenta, iar procedurile de tratament au dus la disparitia durerilor si la recuperarea multora dintre persoanele care au apelat la terapiile clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Bujoreanu
Vezi Pareri

2. Kineto Clinic

Centrul de Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie Kineto Clinic a fost infiintat in februarie 2018 si se adreseaza pacientilor din toate categoriile de varsta din Pitesti, cu o gama larga de proceduri si servicii pentru prevenirea, diagnosticarea tratarea unor afectiuni, dar si pentru intretinerea corporala si reeducarea posturala. Poti beneficia aici de tratamente de fizioterapie, masaj terapeutic, kinetoterapie, nutritie, recuperare medicala si ortopedie-traumatologie. La fizioterapie se poate efectua, la recomandarea medicului specialist din incinta clinicii, terapie combinata, magnetoterapie si terapie prin noua tehnologie Laser MLS.

O sedinta de fizioterapie se poate accesa la un pret cuprins intre 40 si 120 de lei.

Centrul este cotat cu 5 stele din 5 in recenziile pacientilor. Acestia mentioneaza ca au avut aici o experienta placuta, servicii extraordinare, intr-o locatie centrala prevazuta cu parcare proprie. Sunt mentionate tratamentele cu rezultate foarte bune, amabilitatea personalului si deschiderea fata de pacienti.

3. Centrul Colina Primaverii

Centrul Medical Colina Primaverii se recomanda pacientilor din Pitesti pentru serviciile sale de calitate in recuperarea medicala, medici bine pregatiti, specializati in medicina de reabilitare, reumatologie, ortopedie si pneumologie, precum si prin dotarile moderne, intre care si salile moderne de fizioterapie si kinetoterapie, prevazute cu echipamentele cele mai noi si mai performante pentru recuperarea in urma afectiunilor si traumatismelor musculoscheletale, ale sistemului nervos si ale aparatului respirator. Programele de tratament se adreseaza tututor categoriilor de varsta si sunt prescrise de catre medicii centrului, in functie de problema de sanatate acuzata. Echipa clinicii este alcatuita din sase medici, patru kineteterapeuti, 10 asistenti medicali si un instructor de yoga. La fizioterapie poti face proceduri electrice, ultrasunete, laser, terapie cu caldura (parafina), bai galvanice, Biotron, terapia cu unde de soc.

O sedinta de tratament poate avea la aceasta clinica un pret in intervalul 35-150 de lei.

Pacientii considera ca au beneficiat aici de servicii de calitate, intr-un centru modern, dotat cu aparatura de ultima generatie, de medici excelenti, de personal amabil si profesionist, de sustinere morala si de recuperare rapida.

4. Clinica Forte Vita

La Clinica Forte Vita din Pitesti sunt disponibile consultatii si proceduri de tratament in medicina de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie, masaj si balneologie. Poti merge aici la o consultatie de specialitate la unul dintre medicii de la cabinetul de recuperare, dr. Izabela Anduta, medic specialist, sau dr. Elena Stanciulescu, medic specialist in recuperare medicala si balneofizioterapie. Serviciile de sanatate oferite de brandul Forte Vita includ un lant de farmacii cu o traditie de peste 25 de ani si, din anul 2022, o clinica moderna, cu 30 de specialitati, dotari cu echipament de ultima generatie si un colectiv alcatuit din peste 60 de medici, care stau la dispozitia argesenilor pentru consultatii si investigatii.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru procedurile de fizioterapie vei plati intre 50 si 150 de lei pentru o sedinta.

Gradul de multumire pentru experienta inregistrata la Clinica Forte Vita este unul foarte ridicat. Pacientii declara ca serviciile sunt de calitate, orientate catre binele si confortul pacientilor, ca aparatura este moderna, medicii profesionisti si empatici si intregul personal este amabil. Sunt si pacienti nemultumiti de preturile ridicate practicate de clinica.

5. Reuma Clinic

Reuma Clinic by Dr. Popescu Simona este o clinica in care pacientii din Arges pot accesa consultatii de reumatologie si recuperare medicala, prin kinetoterapie, fizioterapie – terapia Vojta, electroterapie, laserterapie, terapia cu unde scurte, terapia cu unde de soc, infiltratii intraarticulare cu acid hialuronic si PRP (plasma bogata in plachete), masaj terapeutic. In anul 2016, cabinetul individual privat al dr. Simona Popescu, medic primar reumatolog, medic specialist in recuperare medicala, isi diversifica serviciile si se muta intr-un spatiu modern, vizavi de Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti. Vei gasi in acest centru medical o echipa alcatuita din medicul amintit, kinetoterapeutul Ciprian Popescu, un asistent medical specializat in recuperare medicala si un asistent generalist.

Tarifele pentru sedintele de fizioterapie variaza de la 35 de lei la 120 de lei.

Serviciile de calitate ale Clinicii Reuma sunt apreciate de pacientii din Pitesti care au experimentat aici proceduri de recuperare medicala. Ca puncte forte ale centrului medical, sunt amintite profesionalismul si empatia medicului, amabilitatea si competentele terapeutului si ale asistentilor, procedurile eficiente de tratament. Potrivit recenziilor, exista probleme legate de serviciul de receptie, care raspunde foarte greu la numarul de telefon afisat.

Concluzii

Pentru proceduri eficiente de fizioterapie in Pitesti, poti apela cu incredere la una dintre clinicile cu servicii de recuperare medicala din oras. Vei gasi aici aparatura de ultima generatie pentru tratamente cu ajutorul curentilor electrici, undelor scurte, laserului, undelor de soc si alte terapii destinate recuperarii functionalitatii aparatului locomotor sau ameliorarii durerilor acute si cronice. Terapia adecvata va fi stabilita in urma consultatiei la unul dintre medicii specializati in recuperare, medicina fizica si balneologie sau in alte ramuri medicale in care se regasesc afectiuni in urma carora este nevoie de reabilitarea functiilor organismului pacientilor.

Cu ajutorul informatiilor din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea sa alegi in cunostinta de cauza centrul medical din Pitesti la care sa suni pentru o consultatie si sedinte de fizioterapie.