Meniu

Fizioterapie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui centru de fizioterapie din Ploiesti unde sa beneficiezi de proceduri eficiente de recuperare medicala sub atenta observatia a medicilor specialisti? Citeste in continuare articolul de mai jos si descopera care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam, dar si cat de bine cotate sunt. Fizioterapia este un domeniu medical terapeutic care cuprinde o multime de proceduri prin care pacientii se pot vindeca de anumite afectiuni articulare sau musculare si isi pot recapata flexibilitatea corpului.

Multe cadre medicale din Ploiesti recomanda aplicarea unor astfel de proceduri terapeutice tuturor pacientilor care se afla in proces de recuperare dupa o interventie chirurgicala complexa, dar si in cazul unor afectiuni, cum ar fi cele reumatice, pentru ameliorarea durerilor. Daca locuiesti in acest oras si nu stii care sunt clinicile pe care le poti lua in considerare, arunca o privire asupra variantelor pe care le-am selectat cu atentie special pentru tine.

Care este pretul unei sedinte de fizioterapie in Ploiesti?

De regula, costurile aplicate pentru sedintele de fizioterapie in Ploiesti sunt accesibile, astfel incat toata lumea, indiferent de statutul financiar, sa si le poata permite. Din fericire, exista si unitati medicale care vor oferi servicii decontate, prin intermediul contractului incheiat cu CAS. Daca totusi nu poti beneficia de aceasta facilitate, iti prezentam in cele ce urmeaza preturile practicate pentru o sedinta de fizioterapie in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
FizioAktiv
Clinica-Verificata
10 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 10 Ron
 • Proceduri terapeutice ireprosabile
 • Act medical de calitate
 • Curatenie
 • Echipamente de o performanta inalta
 • Terapeuti profesionisti, calmi si amabili
Zen Therapy
50 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 50 Ron
 • Grija fata de pacienti
 • Proceduri ireprosabile
 • Terapeuti profesionisti si experimentati
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera confortabila
Clinica Medliv
20 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 20 Ron
 • Rating ridicat
 • Proceduri eficiente si ireprosabile
 • Terapeuti profesionisti si experimentati
 • Aparaturi moderne si performante
 • Plan eficient de recuperare
FIZIOteam
10 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 10 Ron
 • Proceduri fizioterapeutice eficiente si ireprosabile
 • Echipa profesionista si implicata de terapeuti
 • Act medical ireprosabil
 • Echipamente de o performanta inalta
 • Rating ridicat
AS Medical
20 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 20 Ron
 • Echipa profesionista de terapeuti
 • Amabilitate, implicare si abordare moderna
 • Rating ridicat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in fizioterapie in Ploiesti

Clinicile de fizioterapie din Ploiesti sunt echipate cu aparaturi la standarde europene, iar cadrele medicale au abordari moderne cu privire la aceste proceduri terapeutice, fiind orientate, mai inainte de toate, catre obtinerea unor rezultate benefice pentru pacient. Daca te-ai hotarat sa mergi la o astfel de institutie medicala, nu ezita sa iei in considerare variantele pe care ti le-am pregatit in cele ce urmeaza:

1. FizioAktiv

Recuperarea medicala este principala specializare a clinicii FizioAktiv, in cadrul careia se desfasoara sedinte de fizioterapie in Ploiesti la standarde superioare. Principalul scop al clinicii este sa le ofere pacientilor posibilitatea de a-si vindeca durerile musculare si articulare, prin proceduri care au un grad ridicat de eficienta. Terapeutii care isi desfasoara activitatea la FizioAktiv sunt profesionisti si cu o experienta vasta in domeniu, experienta care a fost dobandita in urma studiilor din mediul universitar si cursurilor de specialitate. Avand cunostinte teoretice si practice solide, acestia au competenta de a stabili planuri personalizate de recuperare prin recomandarea sedintelor fizioterapeutice adecvate pentru afectiunile pacientilor. Pe langa fizioterapie, in cadrul clinicii se pot pune in practica si procedurile de kinetoterapie, masaj, drenaj limfatic, elongatii vertebrale si proceduri corporate (pentru cei care lucreaza de la birou). In plus, aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, fiind de ajutor in efectuarea unor tratamente de calitate.

Tariful aplicat pentru o sedinta de fizioterapie porneste de la 10 lei si poate ajunge la 70 lei, in functie de procedurile recomandate.

Rating-ul maxim este dovada unei activitati medicale si terapeutice ireprosabile. Terapeutii sunt profesionisti, amabili, respectuosi, calmi si rabdatori, iar echipamentele care le stau la dispozitie sunt de ultima generatie, contribuind la un act medical de calitate. Pe langa aceste aspecte, pacientii s-au declarat multumiti si de atmosfera primitoare a unitarii de recuperare medicala.

Vezi parerile pacientilor despre FizioAktiv
Vezi Pareri

2. Zen Therapy

Vrei sa mergi la o clinica de recuperare medicala unde sa poti beneficia de proceduri fizioterapeutice in Ploiesti? Atunci Zen Therapy este exact ce ai nevoie, pentru a obtine rezultatele mult dorite, adresandu-se atat adultilor, cat si copiilor. Pe langa fizioterapie, poti opta si pentru proceduri kinetoterapeutice, biorezonanta, terapie Tecar, masaj terapeutic, proceduri cu ultrasunete etc. Dotarile clinicii sunt de ultima generatie, reusind sa vindece si sa elimine problemele de mobilitate. Echipa de terapeuti este profesionista si competenta in stabilirea unui diagnostic corect, astfel incat pacientul sa beneficieze de un plan eficient de tratament.

Pretul pentru o sedinta de proceduri fizioterapeutice este de 50 lei.

Clinica Zen Therapy a obtinut un rating maxim, multumita procedurilor eficiente de care pacientii au beneficiat. Mediul este primitor si prietenos, pacientii beneficiind de o atmosfera confortabila. Echipa de terapeuti este profesionista, experimentata, amabila, calma, empatica si rabdatoare, oferind un act medical de calitate. De asemenea, aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, fiind eficienta in realizarea unor proceduri ireprosabile.

3. Clinica Medliv

Daca esti in cautarea unei clinici specializate in procedurile de recuperare medicala, cum sunt cele de fizioterapie in Ploiesti poti lua in considerare clinica Medliv. Cadrele medicale formate in mediul universitar si in urma participarii la cursuri de specialitate au competenta de a personaliza programe de recuperare indiferent cat de severa este afectiunea de care pacientul sufera. Prin intermediul acestora, se pot trata disfunctionalitati ale aparatului locomotor, afectiuni neurologice, cardiovasculare, reumatismale, osteoporoza. Serviciile medicale pot fi chiar si decontate prin intermediul biletului de trimitere eliberat de medicul de familie. Tehnica medicala este ultraperformanta, fiind eficienta in efectuarea unor proceduri cu rezultate pe termen lung.

Tariful aplicat pentru sedintele de fizioterapie incepe de la 20 lei si poate ajunge la 70 lei, daca nu poti veni cu biletul de trimitere de la medicul de familie.

Clinica este apreciata pentru procedurile terapeutice eficiente pe care le pune la dispozitia pacientilor. Terapeutii din cadrul clinicii Medliv dau dovada de profesionalism, amabilitate, implicare si de o buna pregatire in sedintele de recuperare, avand la dispozitie un echipament modern pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil. 

4. FIZIOteam

FIZIOteam este o varianta la care poti apela pentru aplicarea procedurilor de fizioterapie in Ploiesti la o calitate superioara. Cabinetul de recuperare medicala este coordonat de kinetoterapeutul principal, Catalin Iarca, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. Acesta se afla in colaborare cu specialisti din Bucuresti si Brasov, care au competenta de a efectua sedinte de electroterapie (tens, microcurent, kots, russian stim, diadinamic, interferential, hvc, h wave), kinetoterapie (reeducare posturala, tratarea cifozelor, reeducare motorie etc.), fizioterapie (cu laser rosu, infrarosu, bioptron, solux, ultrasunet, parafina) si masaj (clasic terapeutic, segmentar si de relaxare). Aparatele si echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt la o calitate superioara si de o performanta inalta, fiind eficiente in efectuarea unui act medical de calitate.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie porneste de la 10 lei si poate ajunge la 100 lei.

Centrul de recuperare medicala Fizioteam a intrat in atentia pacientilor care se confrunta cu diverse afectiuni musculare sau articulare. Departamentul de fizioterapie este compus dintr-un personal bine pregatit, implicat in actul medical si orientat catre obtinerea rezultatelor dorite. De asemenea, aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt de o performanta inalta.

5. AS Medical

AS Medical este un centru multidisciplinar din Ploiesti, unde pacientii au posibilitatea de a opta pentru servicii de recuperare medicala, printre care sunt amintite si procedurile fizioterapeutice. Din fericire, pacientii pot beneficia de servicii decontate prin intermediul contractului incheiat cu CAS PH. Echipa de terapeuti din cadrul acestui cabinet are pregatirea necesara de a efectua, pe langa fizioterapie, si alte proceduri: kinetoterapie, terapie Tecar, elongatie vertebrala, magneto flux, electroterapie, proceduri cu laser de inalta intensitate. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, procedurile efectuate in cadrul clinicii sunt la standarde superioare, pacientii beneficiind de rezultate notabile chiar si din primele sedinte practicate. 

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie porneste de la 20 lei si poate ajunge la 100 lei in functie de procedurile alese.

Activitatea prestata de AS Medical este la standarde superioare, multumita echipei profesioniste de terapeuti care se afla in departamentul de recuperare medicala. Amabilitatea, profesionalismul si implicarea sunt principalele aspecte care le reprezinta activitatea si pentru care pacientii aleg aceasta clinica din Ploiesti. In plus, aparaturile si echipamentele folosite sunt performante. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data, din cauza solicitarilor multiple. 

Concluzii

Daca medicul specialist ti-a recomandat sa apelezi la ajutorul unei clinici de fizioterapie in Ploiesti pentru efectuarea procedurilor necesare, iti recomandam sa iti indrepti atentia catre clinicile amintite anterior. Echipele medicale care isi desfasoara activitatea in cadrul acestora dau dovada de o buna pregatire, iar dotarile folosite sunt la standarde europene, asigurandu-se, astfel, un act medical fara greseala.