Meniu

Fizioterapie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru tratarea sau recuperarea dupa o afectiune a aparatului locomotor, poti sa apelezi la servicii de fizioterapie in Satu Mare, unde sunt situate mai multe clinici specializate in recuperare medicala. Fizioterapia este o ramura medicala ce reuneste diverse tehnici si  proceduri ca electrostimularea, drenajul limfatic si terapia cu laser, cu scopul de a trata sau ameliora simptomele a numeroase afectiuni. 

Procedurile de fizioterapie sunt benefice in cazul persoanelor care au fost diagnosticate cu afectiuni neurologice, afectiuni respiratorii sau afectiuni ale sistemului musculo-scheletic. Scolioza, cifoza, sinuzita si sindromul de tunel carpian sunt cateva dintre cele mai frecvente boli in cazul carora poate fi necesara fizioterapia. Satu Mare gazduieste numeroase clinici si centre cu experienta in acest domeniu, despre care vei afla mai multe in continuare. 

Cat costa o sedinta de fizioterapie in Satu Mare?

Costul unei sedinte de fizioterapie variaza de la o clinica la alta in Satu Mare, in functie de mai multe aspecte: locatie, durata sedintei, experienta terapeutului si aparatura folosita in clinica respectiva. Tabelul de mai jos surprinde numele celor mai apreciate cabinete de fizioterapie si pretul sau intervalul de pret pentru o sedinta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
VeraMed Therapy
Clinica-Verificata
25 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate de la primele sedinte
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate
 • Ambianta placuta
Ktirat Medica
27 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 27 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Pasiune pentru meserie si implicare
 • Atitudine pozitiva
 • Curatenie
 • Planuri terapeutice personalizate
Kineto Masaj Reflexo
30 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 30 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionisti
 • Seriozitate
 • Atentie deosebita la curatenia din cabinet
Kinetic Center
30 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 30 Ron
 • Servicii de calitate
 • Terapeuti profesionisti
 • Amabilitate
 • Rezultate rapide
 • Aparatura de top
Dr. Coica
40 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 40 Ron
 • Servicii de calitate
 • Colectiv profesionist
 • Amabilitate
 • Echipamente moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Fizioterapie in Satu Mare: ce clinica sa alegi?


Atunci cand trebuie sa alegi o clinica de recuperare medicala din Satu Mare pentru sedintele de fizioterapie, este indicat sa iei in calcul aspecte ca experienta personalului, dotarile din clinica si feedback-ul altor persoane care i-au ales serviciile. In acest fel, iti va fi mai usor sa identifici un cabinet compatibil cu nevoile tale in ceea ce priveste calitatea serviciului si costul sedintelor. 

Iata care sunt clinicile de top la capitolul fizioterapie in Satu Mare:

1. VeraMed Therapy

In Satu Mare, vei gasi fizioterapeuti cu experienta in cadrul cabinetului de recuperare medicala VeraMed Therapy, unde fizioterapia, kinetoterapia si masajul medical sunt principalele arii de interes. Programele terapeutice sunt concepute individual pentru fiecare pacient, care este sprijinit pe toata durata procesului de recuperare. Tratamentele incep cu o evaluare complexa a starii de sanatate, in urma careia se dezvolta un protocol de tratament pentru patologia existenta. 

Pentru o sedinta de fizioterapie, pacientul va plati intre 25 si 85 lei, in functie de numarul procedurilor.

Specialistii de la VeraMed Therapy se ocupa de fiecare pacient in parte cu atentie, motiv pentru care sunt apreciati de cei care au trecut pragul cabinetului si au beneficiat de servicii de recuperare. In mediul online, cativa pacienti si-au impartasit experienta avuta la acest cabinet, spunand ca au sesizat imbunatatiri dupa fiecare sedinta. Cat despre personal, este bine pregatit si amabil, desfasurandu-si activitatea intr-o ambianta placuta. 

Vezi parerile pacientilor despre VeraMed Therapy
Vezi Pareri

2. Ktirat Medica

Ktirat Medica din Satu Mare este un centru care pune accent pe tratamentul prin miscare, asigurand diverse proceduri de fizioterapie, kinetoterapie si masaj. Pacientii de orice varsta beneficiaza de proceduri personalizate menite sa reduca durerea, sa refaca mobilitatea si sa corecteze deficientele de crestere. Terapiile sunt complexe, iar experienta personalului si folosirea tehnologiilor moderne asigura rezultate pe masura asteptarilor. 

Conform listei de preturi, pretul unei sedinte de fizioterapie porneste de la 27 lei.

Terapeutii de la Ktirat Medica sunt profesionisti, pasionati de meserie si implicati. Pacientii se declara multumiti de calitatea serviciilor si spun ca personalul are mereu o atitudine pozitiva. Cabinetul este curat si dotat cu tehnologii moderne, iar planurile terapeutice sunt adaptate nevoilor individuale. 

3. Kineto Masaj Reflexo

Kineto Masaj Reflexo este unul dintre cele mai populare cabinete de fizioterapie din orasul Satu Mare, unde poti merge inclusiv pentru kinetoterapie, masaj, remodelare corporala si terapie craniosacrala. Din echipa fac parte terapeuti cu experienta, unul dintre ei fiind de origine italiana. Scopul acestora este de a ii ajuta pe oameni sa isi recapete mobilitatea si sa aiba parte de o recuperare postoperatorie sau posttraumatica rapida. 

Tariful pentru sedinta de fizioterapie porneste de la 30 lei. 

Numerosi pacienti recomanda cu incredere acest cabinet, sustinand ca au beneficiat de servicii de calitate ireprosabila. Prin intermediul recenziilor in online, pacientii au mentionat ca la Kineto Masaj Reflexo au intalnit profesionisti care i-au ajutat sa se recupereze si care dau dovada de seriozitate. Un alt aspect pozitiv este accentul pus pe curatenie si igiena in cabinet. 

4. Kinetic Center

Foarte multe persoane din Satu Mare merg periodic la sedinte de fizioterapie la Kinetic Center. Lista de servicii a acestui centru este complexa si se concentreaza pe recuperare medicala, fiind disponibile proceduri de fizioterapie, kinetoterapie si masaj. La infiintarea societatii, in anul 2006, lista de servicii era mai restransa si cuprindea numai servicii de sauna si masaj. Trei ani mai tarziu, centrul si-a extins activitatea, fiind in prezent unul dintre cele mai cautate cabinete de recuperare medicala din oras. 

Procedurile de fizioterapie au un tarif care incepe de la suma de 30 lei. 

Despre Kinetic Center, pacientii spun ca este un cabinet cu atmosfera placuta, unde au reusit sa isi imbunatateasca starea de sanatate dupa cateva sedinte de terapie personalizata. Terapeutii sunt profesionisti si amabili, iar serviciile pe care le ofera sunt de calitate. De asemenea, cabinetul este dotat cu aparatura de top.

5. Dr. Coica

Clasamentul celor mai bune clinici de fizioterapie situate in Satu Mare este completat de Dr. Coica. Aceasta se remarca prin faptul ca reuneste intr-o singura locatie servicii de remodelare corporala si proceduri de recuperare medicala. Fiziokinetoterapia si masajul terapeutic sunt principalele directii abordate in sfera recuperarii de catre specialistii din aceasta clinica, iar pacientii beneficiaza de tratamente moderne si tehnica medicala avansata. In dotarea clinicii se regasesc echipamente cu apropare FDA, care au consitutit obiectul a numeoase studii clinice. 

Pretul unei sedinte de fizioterapie porneste de la 40 lei.

In ceea ce priveste feedback-ul pacientilor, acesta e in mare parte pozitiv. Colectivul este profesionist, amabil si foloseste echipamente moderne. Amabilitatea este o alta trasatura a personalului de la clinica Dr. Coica.

Concluzii

Pentru a preveni o operatie, pentru a te recupera mai rapid dupa o interventie sau pentru a ameliora simptomele unei afectiuni, poti sa te adresezi terapeutilor care ofera servicii de fizioterapie si kinetoterapie in Satu Mare. Optiunile sunt numeroase, iar procedurile se adreseaza inclusiv persoanelor care petrec mult timp la birou si au un stil de viata sedentar.