Meniu

Fizioterapie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sedintele de fizioterapie in Slatina sunt recomandate de catre medicul specialist intr-o multime de situatii: ca recuperare dupa un accident vascular cerebral, infarct miocardic sau ca metoda de vindecare pentru pacientii care se confrunta cu diverse afectiuni musculare, articulare sau osoase. Daca ti-a recomandat si tie medicul sa pui in aplicare cateva sedinte de fizioterapie pentru a-ti recapata mobilitatea corporala, dar si pentru a-ti recapata forta musculara, atunci va trebui sa gasesti un centru medical de incredere, pentru desfasurarea tuturor sedintelor de terapie. 

Daca ti se pare epuizant sa gasesti de unul singur o clinica in Slatina in care sa ai incredere si care sa iti puna la dispozitie echipe medicale bine pregatite, atunci te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt variantele pe care ti le recomandam. 

Cat costa o sedinta de fizioterapie in Slatina?

Pretul stabilit pentru o sedinta de fizioterapie in Slatina difera de la o institutie medicala la alta, in functie de aparaturile folosite, dar si in functie de pregatirea cadrelor medicale. De cele mai multe ori, preturile tind sa scada in cazul in care pacientul opteaza pentru un abonament cu un anumit numar de sedinte. Afla care sunt tarifele practicate in orasul tau, conform tabelului pe care ti l-am pregatit mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Pentamed
Clinica-Verificata
20-90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-90 Ron
 • Rating ridicat
 • Specialisti, medici si terapeuti profesionisti
 • Aparatura si echipamente de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare si relaxanta
 • Mediu confortabil de desfasurare a sedintelor
Katta Ortopedic
20-70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-70 Ron
 • Servicii calitative
 • Proceduri eficiente si personalizate
 • Dotari moderne si performante
 • Atmosfera placuta si prietenoasa
 • Echipa medicala profesionista
Lisimed
20-80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-80 Ron
 • Proceduri fizioterapeutice eficiente
 • Echipa profesionista si experimentata de medici
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in fizioterapie in Slatina

Daca si tu esti in cautarea unui cabinet de fizioterapie din Slatina unde sa poti pune in aplicare proceduri eficiente de recuperare, atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti prezentam un top trei al celor mai frecventate si apreciate clinici din orasul tau. Iata ce ar trebui sa stii despre fiecare in parte:

1. Pentamed

Pentamed este un centru de recuperare medicala din Slatina, in cadrul caruia pacientii pot opta pentru proceduri fizioterapeutice puse in aplicare de un personal priceput si bine pregatit. Echipa de medici, asistenti si kinetoterapeuti in domeniul recuperarii si cabinetele modern, echipate cu aparaturi si echipamente de ultima generatie ofera pacientilor servicii medicale de o calitate superioara, contribuind semnificativ la procesul de vindecare. Printre serviciile de care poti beneficia in departamentul de fizioterapie se numara si: terapie Shockwave, laser de inalta putere Hil, terapie prin radiofrecventa Tecar, drenaj limfatic Lymphastim, terapie cu ultrasunete, magnetoterapie si electroterapie.

Pretul aplicat pentru o sedinta de fizioterapie porneste de la 20 lei si ajunge la 90 lei, in functie de procedurile selectate.

Rating-ul clinicii este ridicat, dovada fiind recenziile pozitive postate de pacienti in mediul online. Echipa de specialisti, terapeuti si medici da dovada de o buna pregatire, profesionalism si pricepere, avand, de asemenea, o experienta vasta in folosirea aparaturilor si echipamentelor performante de fizioterapie. Atmosfera este primitoare si relaxanta, iar mediul de desfasurare a sedintelor este confortabil.

Vezi parerile pacientilor despre Pentamed
Vezi Pareri

2. Katta Ortopedic

Katta Ortopedic este o clinica de recuperare medicala din Slatina, specializata in fizioterapie, care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de proceduri de calitate intr-un cadru specializat. In cadrul departamentului de ortopedie si traumatologie isi desfasoara activitatea o echipa medicala profesionista si experimentata, care este capabila sa puna in aplicare proceduri terapeutice cu scopul de a trata afectiuni ca: luxatii, fracturi, osteoporoza etc. Cabinetul este echipat in mod adecvat cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, care sa poata sustine desfasurarea procedurilor terapeutice la standarde ridicate. 

Pretul aplicat pentru o procedura de fizioterapie incepe de la 20 lei si ajunge la 70 lei.

Clinica este apreciata pentru serviciile si procedurile eficiente pe care le pune la dispozitia pacientului. Echipa de terapeuti este experimentata, acorda un nivel ridicat de atentie fiecarui pacient in parte si se asigura ca actul medical desfasurat este corect. In plus, dotarile cabinetelor sunt moderne si performante, iar atmosfera este placuta si prietenoasa.

3. Lisimed

Lisimed este o policlinica din Slatina, in cadrul careia se afla si departamentul de reabilitare medicala, unde sunt incluse procedurile de fizioterapie la standarde superioare. Echipa de medici fizioterapeuti este formata din Elena Stefan si Ecaterina Iovu, cu o buna pregatire in desfasurarea procedurilor de terapie, dar si cu pricepere in personalizarea acestora in functie de afectiunile pacientilor. Din gama de servicii de fizioterapie sunt incluse si: electroterapie (curenti diadinamici, curent Trabert, stimulare nervoasa transcutanata), curent continuu (galvanic), curenti de frecventa medie (interferentiali), terapie cu ultrasunete, magnetoterapie si laserterapie. Toate acestea sunt puse in aplicare prin intermediul aparaturilor de ultima generatie, cum ar fi: aparat BTL 5620 puls electroterapie, BTL 5710 Sonoultrasunete, BTL 5920, terapia de inalta frecventa, Megapulse 265, laserterapia etc.

Pretul pentru o procedura de fizioterapie incepe de la 20 lei si ajunge la 80 lei, in functie de procedura aleasa.

Policlinica a intrat in atentia pacientilor multumita serviciilor de calitate, dar si datorita procedurilor fizioterapeutice eficiente. Echipa de medici are o buna pregatire in domeniul fizioterapiei, dand dovada de profesionalism, implicare si atentie la detalii. De asemenea, aparaturile folosite sunt de ultima generatie, contribuind semnificativ la desfasurarea unui act medical corect. 

Concluzii

Vrei sa beneficiezi de o sedinta de fizioterapie in Slatina intr-un cadru specializat, beneficiind de sprijinul unui personal medical dedicat activitatii pe care o desfasoara? Atunci poti lua in considerare centrele de recuperare amintite anterior, unde vei avea parte de un tratament personalizat.