Meniu

Fizioterapie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile musculoscheletale sau problemele de sanatate care afecteaza buna functionare a corpului pot fi ameliorate prin sedinte de fizioterapie in Targoviste sub atenta supraveghere a cadrelor medicale experimentate. Terapia face parte din categoria tratamentelor medicale noninvazive care se concentreaza pe folosirea unui set de proceduri capabile sa restabileasca mobilitatea si flexibilitatea, reducand semnificativ durerea si inflamatia din corp. In cadrul seturilor de proceduri intra si: exercitiile manuale si fizice, terapia prin masaj, stimularea electrica si alte tehnici specializate, care sunt aplicate in functie de problemele de sanatate ale pacientului. 

Daca si tu te numeri printre acesti pacienti si vrei sa apelezi la ajutorul unei clinici de specialitate din Targoviste pentru aplicarea procedurilor adecvate, ia in considerare topul celor trei clinici pe care ti l-am pregatit in cele ce urmeaza si afla care sunt dotarile fiecareia. Nu amana sedintele terapeutice, mai ales daca sunt recomandate de medicul specialist, si beneficiaza de un plan eficient de tratament, atent elaborat de terapeuti cu experienta.

Cat costa o sedinta de fizioterapie din Targoviste?

Pretul pentru o sedinta la o clinica de fizioterapie din Targoviste poate suferi modificari in cazul in care vrei sa aplici pentru un abonament, situatia in care exista sansa sa beneficiezi chiar de o reducere. Cu toate acestea, iti prezentam in tabelul de mai jos tarifele aplicate la cele trei institutii medicale din orasul tau, pentru a afla care este bugetul orientativ pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Kineticart
Clinica-Verificata
25 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 25 Ron
 • Colectiv amabil, implicat si bine pregatit
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Proceduri fizioterapeutice eficiente
 • Rating ridicat
Clinica Lorentina
20 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 20 Ron
 • Rating ridicat
 • Terapeuti si maseuri profesionisti
 • Proceduri fizioterapeutice calitative
 • Echipamente de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare si amenajare placuta
Clinica Valleriana
15 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 15 Ron
 • Medic in reabilitare medicala
 • Programe personalizate de fizioterapie
 • Echipamente si dotari moderne
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in fizioterapie in Targoviste

Fizioterapeutii din Targoviste lucreaza cu pacientii pentru a identifica cauza problemei lor de sanatate si pentru a dezvolta un plan personalizat de tratament care sa se potriveasca nevoilor lor specifice. Indiferent de afectiunea sau problema medicala cu care te confrunti, fizioterapia poate fi solutia pentru un corp sanatos. Parcurge textul de mai jos si afla care sunt clinicile pe care ti le recomandam, dar si ce impact au serviciile acestora asupra pacientilor:

1. Kineticart

Kineticart este o institutie medicala din Targoviste populara in randul pacientilor care au nevoie sa beneficieze de proceduri fizioterapeutice pentru o recuperare medicala adecvata, in prezenta unui personal capabil si competent. Colectivul este bine pregatit in desfasurarea acestor proceduri, avand o evolutie profesionala impresionanta, datorita studiilor de specialitate urmate si datorita anilor de practica. Clinica este echipata in mod corespunzator, cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, astfel incat fiecare serviciu medical sa fie realizat in conditii sigure si la o performanta inalta. Pe langa procedurile de fizioterapie, pacientii pot beneficia de tratamente complete de masaj, kinetoterapie, salinoterapie, drenaj limfatic si reflexoterapie. Programele de proceduri sunt stabilite de specialisti, in functie de problemele de sanatate ale pacientului.

Tariful aplicat pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 25 lei si ajunge la 90 lei.

Kineticart este apreciat in randul pacientilor, datorita varietatii serviciilor puse in aplicare, dar si datorita eficientei lor. Tratamentele, procedurile si serviciile medicale sunt ireprosabile, fiind personalizate in functie de necesitatile pacientului, iar colectivul este amabil, atent la detalii, implicat in activitatea desfasurata si bine pregatit in domeniul recuperarii medicale. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, asigurand efectuarea unor proceduri de calitate. 

Vezi parerile pacientilor despre Kineticart
Vezi Pareri

2. Clinica Lorentina

Clinica Lorentina are ca obiectiv tratarea eficienta a pacientilor care au nevoie de proceduri eficiente de recuperare medicala, printre care se numara si procedurile de fizioterapie practicate in Targoviste. Institutia medicala, fondata in 2005, isi dedica activitatea sedintelor de fizioterapie si kinetoterapie, prioritizand sanatatea si bunastarea pacientilor. Colectivul este format deopotriva din maseuri: George Paraschiva, Alexandra Rapasu, Emi Novac, Dragos Tatarus si kinetoterapeuti cu experienta: Ionut Dascalu, Ecaterina Olteanu, Robert Ilie, Elena Filip, Mihaela Piriianu, Manda Silvestru, Mihaela Alexandrescu, Gabriel Vintila, avand competenta de a efectua un act medical corect. Pe langa tehnicile eficiente folosite, kinetoterapeutii si maseurii au la dispozitie si aparaturi de ultima generatie, capabile sa efectueze urmatoarele proceduri: terapie cu laser, cu ultrasunete, unde scurte, magnetoterapie, curenti de fizioterapie (TENS, Trabert, diadinamici, galvanici, interferentiali, stimulari musculare, parafina).

Pretul stabilit pentru o procedura de fizioterapie este de 20 lei.

Centrul de recuperare este bine cotat, obtinand un feedback pozitiv din partea pacientilor care au beneficiat de procedurile de recuperare desfasurate in cadrul sau. Maseurii si kinetoterapeutii sunt experimentati si profesionisti, asigurand aplicarea unor proceduri la standarde superioare. Actul medical este ireprosabil si datorita echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii. In plus, atmosfera este primitoare, iar amenajarea placuta, contribuind la crearea unui mediu confortabil.

3. Clinica Valleriana

Centrul medical multidisciplinar Valleriana din Targoviste este o varianta spre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa te programezi pentru efectuarea unor proceduri fizioterapeutice, ca modalitate eficienta de recuperare medicala. Personalul de terapeuti si maseuri din cadrul departamentului de recuperare medicala este coordonat de dr. Aura Spanu, un medic experimentat si bine pregatit in domeniu. Printre serviciile si procedurile care sunt desfasurate se numara si: electroterapie, ultrasonoterapie, laserterapie, magnetoterapie, terapie Shockwave, cu unde ultrascurte, crioultrasunete, Tecar, terapie cu aerosoli, diverse tipuri de masaj. Echipamentele si aparaturile care se afla in dotarile cabinetului sunt de ultima generatie, permitand efectuarea unui act medical de calitate.

Tariful aplicat pentru o procedura de fizioterapie incepe de la 15 lei si ajunge la 60 lei in functie de servicii aplicate.

Clinica Valleriana este apreciata de pacienti si populara in randul acestora, datorita faptului ca pune la dispozitia lor o gama variata de servicii. In ceea ce priveste departamentul de recuperare medicala, in cadrul sau se desfasoara o multime de proceduri fizioterapeutice, care sunt atent personalizate in functie de afectiunile pacientului. Aparaturile folosite sunt de ultima generatie, atmosfera este primitoare, iar personalul da dovada de profesionalism. Din pacate, au fost relatate nemultumiri cu privire la atitudinea nepotrivita a personalului de la receptie, dar si cu privire la decalarea programarilor. 

Concluzii

Procedurile fizioterapeutice puse in aplicare la clinicile din Targoviste indeplinesc toate conditiile necesare cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie. Echipele de terapeuti iti vor oferi tot sprijinul necesar pentru a invinge cu succes problemele de care suferi prin aceste metode noninvazive.