Meniu

Fizioterapie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista o multime de afectiuni si probleme de sanatate care necesita aplicarea unor proceduri de fizioterapie in Targu Mures pentru o tratare eficienta. Fizioterapia este, in multe situatii, recomandata de catre medicii specialisti pentru pacientii care se confrunta cu diverse boli osteoarticulare, musculare sau care se afla intr-o perioada de recuperare dupa o interventie chirurgicala complicata. Prin aceasta metoda, se imbunatatesc mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor, ceea ce este de ajutor pentru o vindecare completa.

Targu Mures este un oras in cadrul caruia ai ocazia sa gasesti o multime de clinici si centre de recuperare medicala, unde poti beneficia de proceduri fizioterapeutice, care sa amelioreze starea de sanatate intr-un timp scurt. Iata care sunt acestea si descopera prin intermediul descrierilor si prezentarilor de mai jos cat de bine dotate sunt.

Care este pretul unei sedinte de fizioterapie in Targu Mures?

Daca esti din Targu Mures si nu stii care sunt preturile practicate in oras pentru o sedinta de fizioterapie, ai ajuns in locul potrivit. Inainte de a te consulta cu tabelul nostru cu preturi, trebuie sa stii ca acestea sunt stabilite in functie de performanta aparaturilor, de experienta personalului, motiv pentru care nu vei intalni acelasi tarif la doua institutii medicale diferite. Documenteaza-te in mod corespunzator si afla cat trebuie sa platesti pentru o sedinta la fiecare clinica in parte, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Fizionova
Clinica-Verificata
25-75 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 25-75 Ron
 • Personal medical amabil, serios, implicat si bine pregatit
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
 • Tratamente personalizate
 • Grija fata de pacienti
Szsasz Rehab Center
30-80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 30-80 Ron
 • Rating de cinci stele
 • Echipa priceputa si bine pregatita de terapeuti si medici
 • Medic primar in medicina fizica si recuperare
 • Aparatura moderne si performanta
 • Proceduri ireprosabile
OKF Medical Center
20-70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-70 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipa profesionista de terapeuti si medici
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
Kinetica
20-80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-80 Ron
 • Curatenie
 • Plan personalizat de recuperare
 • Proceduri fizioterapeutice eficiente
 • Abordari moderne
 • Aparatura performanta si moderna
Rheum Care
30-80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 30-80 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipa medicala profesionista
 • Act medical ireprosabil
 • Tratamente si solutii personalizate
 • Proceduri eficiente de fizioterapie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in fizioterapie in Targu Mures

Vrei sa mergi la un specialist in fizioterapie in Targu Mures si ai nevoie de recomandari de clinici de incredere, pentru a te bucura de o experienta reusita? Iti venim in ajutor cu topul celor cinci institutii medicale de mai jos, pentru a-ti usuca munca de cautare si pentru a-ti oferi unele dintre cele mai bune variante la care poti apela cu incredere in orasul tau:

1. Fizionova

Fizionova este un centru de reabilitare care activeaza in domeniul ortopediei – tramatologiei si care ofera servicii de fizioterapie in Targu Mures la standarde inalte, pentru obtinerea unor rezultate ireprosabile. Centrul indeplineste tot circuitul de recuperare, in care sunt cuprinse urmatoarele etape: diagnosticarea corecta, realizata de un personal competent, identificarea unui plan eficient si personalizat de tratament sau de proceduri fizioterapeutice si consilierea pentru prevenirea respectivelor afectiuni pe viitor. Aparatura folosita este ultramoderna, in cadrul sau fiind incluse si: bazin de hidroterapie, sala de kinetoterapie, sala de forta si teren exterior, pentru desfasurarea tuturor activitatilor indicate de specialisti. Echipa este compusa din medici si terapeuti competenti in desfasurarea tuturor investigatiilor si procedurilor necesare vindecarii optime a pacientului.

Pretul aplicat pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 25 lei si poate ajunge la 75 lei.

Centrul de reabilitare este bine vazut de catre pacienti, fiind locul in care acestia au fost tratati cu amabilitate, seriozitate si cu implicare din partea cadrelor medicale. Echipa este formata din doctori si terapeuti cu o buna pregatire in procedurile de recuperare medicala, iar aparatura pe care o au la dispozitie este de ultima generatie. In plus, atmosfera din cabinet si modul de desfasurare a tratamentelor sunt placute si adaptate in functie de nevoile fiecarui pacient.

Vezi parerile pacientilor despre Fizionova
Vezi Pareri

2. Dr. Szász Rehab Center

Dr. Szász Rehab Center a fost infiintat in anul 2014 de catre Ioan Szasz, medic primar in medicina fizica si recuperare, fiind un centru in care pacientii pot beneficia de proceduri fizioterapeutice in Targu Mures la standarde superioare. Din cadrul echipei de medici specialisti fac parte si: dr. Ildiko Fazakas si dr. Mihaela Susca, alaturi de personalul de kinetoterapeuti si fizioterapeuti care ajuta pacientii in procesul de vindecare. Aparatura folosita este moderna, fiind compusa din 54 aparate specifice, sase sali de kinetoterapie si doua sali pentru persoanele cu dizabilitati, acces pentru persoanele cu dizabilitati etc. De asemenea, centrul de recuperare se afla in relatii contractuale cu CAS Mures, ceea ce inseamna ca unele servicii medicale sunt decontate. In cadrul departamentului de fizioterapie, pacientii pot beneficia de mecanoterapie, ultrasonoterapie, drenaj limfatic, masaj medical, fototerapie, hidroterapie, termoterapie, magnetoterapie, inhaloterapie si electroterapie, pentru tratarea afectiunilor care apar la nivelul aparatului locomotor. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 30 lei si ajunge la 80 lei, in functie de procedurile aplicate.

Rating-ul clinicii este de cinci stele, multumita serviciilor de calitate de care au beneficiat. Echipa este formata din terapeuti si medici de incredere, care desfasoara o activitate ireprosabila, adaptata in functie de nevoile pacientilor. Acestia sunt amabili, priceputi si bine pregatiti, avand la dispozitie o aparatura moderna si performanta, care sa le fie de un real ajutor in practicarea unor proceduri ireprosabile. 

3. OKF Medical Center

OKF Medical Center a fost infiintat in 2021 si este specializat in recuperarea medicala prin proceduri fizioterapeutice si kinetoterapeutice in Targu Mures, la o calitate superioara si in prezenta unei echipe medicale de exceptie. Tehnicile, tehnologiile si aparaturile care se afla in dotarile centrului medical sunt moderne, performante si capabile sa duca la indeplinirea unui act medical ireprosabil. Echipa de specialisti are o experienta vasta, formata in anii de studii, in practica de specialitate, dar si in cursurile din formare, aceasta fiind compusa din: dr. Bogdan Voicu, medic primar ortoped traumatolog, doctor în ştiinţe medicale, dr. Solyom Arpad, medic primar ortopedie – traumatologie si echipa de fiziokinetoterapeuti: Diana Sandru, Daiana Oroian, Roxana Munteanu, Alina Varga, Alexandra Tantos. In cadrul procedurilor fizioterapeutice sunt incluse urmatoarele: Winback Tecar, electroterapie cu linia Chattanooga, electrostimulare cu linia Compex – Wireless, terapie laser Lightforce, radiofrecventa, terapie Shockwave si criosauna. 

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 20 lei si poate ajunge la 70 lei; variaza in functie de tipul procedurii efectuat.

Centrul de recuperare a primit un rating ridicat, datorita procedurilor calitative puse in aplicare pentru pacientii cu diverse probleme ale aparatului locomotor. Activitatea echipei de terapeuti si medici este ireprosabila, acestia dand dovada de o buna pregatire si implicare in actul medical. Echipamentele si aparaturile folosite sunt de ultima generatie, iar atmosfera din cabinet este una placuta.

4. Kinetica

Kinetica este un centru de recuperare medicala si sportiva din Targu Mures, in pacientii pot opta cu incredere pentru procedurile de fizioterapie sub atenta supraveghere a cadrelor medicale. Acesta a fost fondat de fratii gemeni Oroian, Liviu si Ovidiu, si a fost inaugurat in toamna anului 2011, avand ca scop principal prevenirea si tratarea cu succes a tuturor deficientelor aparatului locomotor. Echipa medicala este formata dintr-un doctor si sapte terapeuti, care au competenta de asigura o serie de servicii la standarde superioare, cum ar fi: fizioterapie, kinetoterapie, kinetoterapie pediatrica, masaj si recuperare la domiciliu. In cadrul departamentului de fizioterapie se desfasoara electroterapia, cu ajutorul curentilor de tip diadinamic, interfential, ultrasunete, laser, T-care, SIS (Super Inductive System). Aparaturile folosite sunt la o performanta ridicata, asigurand un act medical de calitate.

Pretul stabilit pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 20 lei si ajunge la 80 lei.

Clinica de recuperare medicala a obtinut un rating maxim, datorita feedback-ului pozitiv primit de la pacienti. Echipa medicala ofera servicii de calitate si un tratament personalizat in functie de necesitatile fiecarui pacient, dand dovada de profesionalism, implicare si o buna pricepere in cadrul procedurilor fizioterapeutice. Aparaturile sunt, de asemenea, de o calitate superioara, iar abordarile sunt moderne pentru o eficienta ridicata.

5. Fundatia Rheum Care

Fundatia Rheum Care este o clinica de fizioterapie din Targu Mures, care se adreseaza tuturor pacientilor cu afectiuni ale aparatului locomotor. Institutia medicala a fost infiintata in anul 1993 si, inca de la inceput, si-a dedicat activitatea vindecarii pacientilor intr-un mediu specializat si in prezenta unei echipe de medici si terapeuti cu o buna pregatire in domeniu. Pe langa consultatiile medicale, specialistii au competenta de a realiza proceduri fiziokinetoterapeutice, servicii medicale la domiciliu si activitati fizice care au scopul de a preveni dezvoltarea unor afectiuni severe. In ceea ce priveste departamentul de fizioterapie, pacientii pot opta pentru: tratamente electroterapeutice, termoterapeutice si hidroterapeutice, pentru o tratare eficienta. Echipa este compusa din medicii specialisti in balneofizioterapie si recuperare medicala: dr. Gabriela Crisan, medic specialist balneofizioterapie si recuperare medicala, dr. Varga Margit Szekely, dr. Erzsebet Antal si dr. Alina Verzea, medic specialist neurolog.

Pretul aplicat pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 30 lei si poate ajunge la 80 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, ceea ce inseamna ca multi dintre pacientii care i-au pasit pragul sunt multumiti de serviciile si procedurile practicate. Echipa de medici este orientata catre solutii personalizate pentru pacientii cu diverse probleme, iar aparatura care se afla la dispozitia acesteia este de o calitate superioara, contribuind la un act medical ireprosabil. 

Concluzii

Esti din Targu Mures si vrei sa beneficiezi de proceduri eficiente de fizioterapie? Atunci institutiile medicale prezentate anterior in articol iti vor fi de un real ajutor pentru tratarea afectiunilor osteoarticulare si musculare care nu iti dau pace in ultima vreme. Alege sa mergi la o echipa de medici si terapeuti cu experienta in recuperare medicala, pentru a fi tratat intr-un cadru specializat.