Meniu

Fizioterapie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat si tie medicul specialist sedintele de fizioterapie in Timisoara? Daca raspunsul este da, atunci nu iti face griji cu privire la identificarea clinicii sau cabinetului medical potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un top cinci al celor mai apreciate si frecventate institutii medicale din orasul tau. Echipamentele si aparaturile pe care acestea le au in dotare sunt de ultima generatie, fiind eficiente in efectuarea unor sedinte la standarde superioare, in cadrul carora se obtin rezultatele mult asteptate.

Alege sa beneficiezi si tu de un tratament de calitate in Timisoara, pus in aplicare sub atenta supraveghere a medicului specialist si bucura-te de rezultatele dorite experimentate intr-un numar redus de sedinte. Discuta si tu cu medicul specialist si afla care este tratamentul potrivit pentru afectiunile tale, dar si cate sedinte iti sunt necesare pentru a invinge cu succes problema de sanatate pe care o experimentezi.

Cat costa o sedinta de fizioterapie in Timisoara?

Pretul aplicat pentru o sedinta de fizioterapie in Timisoara este diferit de la o clinica la alta, in functie de aparatura folosita, dar si de experienta medicilor specialisti. Consulta-te cu tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele practicate in orasul tau pentru sedintele de fizioterapie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Cardio Kinetic
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 90 Ron
 • Curatenie
 • Fizioterapeuti experimentati, implicati si bine pregatiti
 • Dotari superioare
 • Atmosfera placuta si prietenoasa
 • Confort ridicat
Genki Medical
100 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 100 Ron
 • Echipa medicala profesionista si bine pregatita
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera prietenoasa
 • Proceduri eficiente
Kineto Klinik
80 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 80 Ron
 • Rating ridicat
 • Proceduri ireprosabile
 • Medici si fiziokinetoterapeuti implicati, amabili si profesionisti
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Atmosfera primitoare
Reha Clinic
80 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 80 Ron
 • Atmosfera placuta
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Echipa profesionista de medici si terapeuti
 • Proceduri eficiente
Clinica Samomed
90 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 90 Ron
 • Planuri personalizate de tratament
 • Personal de incredere, amabil si profesionist
 • Echipamente de ultima generatie
 • Servicii calitative
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in fizioterapie in Timisoara 

Daca esti in cautarea unei clinici de fizioterapie in Timisoara pentru a beneficia de ajutorul unui medic specialist, iti prezentam in cele ce urmeaza o lista cu cinci clinici de incredere pe care sa te poti baza. Echipa de medici da dovada de profesionalism si o buna pregatire in acest domeniu terapeutic, iar echipamentele si aparaturile utilizate sunt, de cele mai multe ori, de o performanta inalta pentru obtinerea rezultatelor dorite. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte, dar si care sunt opiniile celorlalti pacienti care le-au frecventat:

1. Cardio Kinetic

Cardio Kinetic este o clinica specializata in fizioterapie in Timisoara care si-a inceput activitatea in anul 2012 si care este orientata catre ameliorarea starii de sanatate a pacientilor. Principalul scop al echipei medicale este sa aplice proceduri eficiente de recuperare medicala – kinetoterapie si fizioterapie, prin intermediul carora pacientul se poate bucura de cele mai bune rezultate. Printre serviciile pe care acestia le ofera se numara si: reabilitare medicala, recuperare ortopedica, sportiva, cardiaca, neurologica, tratarea durerilor de spate, drenaj limfatic, terapie Trigger Points, kinesio taping, dry needling, plantograma etc. Fizioterapeutii pe care ii vei cunoaste din cadrul echipei medicale sunt: Radu Butu, Silvia Ionescu, Bianca – Cristina Lacreteanu si Eveline – Elinor Poenar. Aparaturile si echipamentele care se afla in cadrul clinicii sunt de ultima generatie, fiind eficiente in efectuarea unor proceduri si tratamente la standarde superioare.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie este 90 lei.

Cardio Kinetic a obtinut peste o suta de recenzii pozitive care au asigurat rating-ul maxim al clinicii. Echipa de fizioterapeuti este experimentata, implicata, bine pregatita, amabila si orientata catre cele mai bune solutii, iar aparatura aflata in dotarile clinicii este de ultima generatie, contribuind semnificativ la desfasurarea unui act medical exemplar. Atmosfera era placuta, prietenoasa si primitoare, fiecare pacient marturisind ca se simte confortabil in prezenta specialistilor.

Vezi parerile pacientilor despre Cardio Kinetic
Vezi Pareri

2. Genki Medical Center

Genki Medical Center este o clinica moderna axata pe medicina fizica, recuperarea medicala si pe abordarile holistice, printre care se numara si fizioterapia in Timisoara, o forma de terapie prin care se trateaza afectiuni posttraumatice, neurologice si ortopedice. Echipa din cadrul clinicii este specializata in practicarea unei serii generoase de proceduri din spectrul fizioterapiei, cum ar fi: electroterapia, terapia cu laser de inalta frecventa, terapia cu ultrasunete, magnetoterapia, baile galvanice. Din cadrul echipei medicale merita mentionati si: dr. Lavinia Kasa, medic specialist recuperare, medicina fizica si balneologie, dr. Otilia Tomulescu, medic primar, recuperare medicala fizica si balneologie, iar din echipa de fizioterapeuti se remarca activitatea urmatorilor: Asterios Kyriakos, Mina Bataraga si Simona Muresan. Centrul medical este dotat si cu cele mai moderne aparaturi, prin intermediul carora medicii si terapeutii pot realiza un act medical ireprosabil.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie este de 100 lei.

Eficienta procedurilor, profesionalismul si buna pregatire a cadrelor medicale, dar si dotarile superioare ale clinicii sunt principalele motive pentru care pacientii iau in considerare Genki Medical Center pentru procesul de recuperare medicala. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie folosite in departamentul de fizioterapie, pacientii se bucura de rezultate impresionante chiar si dupa un numar redus de sedinte. In plus, atmosfera este prietenoasa.

3. Kineto Klinik

Kineto Klinik este o institutie medicala specializata in abordarile terapeutice de vindecare a problemelor de sanatate, printre care se numara si sedintele eficiente de fizioterapie in Timisoara. Pacientii au sansa de a beneficia de un proces de recuperare medicala la standarde superioare, prin intermediul urmatoarelor servicii: fizioterapie, kinetoterapie, masaj, terapie hiperbara, terapie cu ventuze, kinesio tape, terapie fasciala si elongatii. Echipa medicala este multidisciplinara, avand competenta de a stabili un diagnostic precis in urma unei consultatii de specialitate, dar si de a indica tratamente personalizate pentru necesitatile fiecarui pacient. Echipamentele si aparaturile performante care se afla in dotatile clinicii au capacitatea de a obtine rezultate precise in urma investigatiilor, dar si in urma procedurilor medicale aplicate. Din cadrul echipei de specialisti care activeaza in departamentul de fizioterapie fac parte si: Cristina Novakovits, Anca Bodnaruc, Valentina Mecea, competenta in fiziokinetoterapie.

Pretul pentru o sesiune de fizioterapie este de 80 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, multumita serviciilor si procedurilor ireprosabile care sunt puse la dispozitia pacientilor. Echipa de medici si fiziokinetoterapeuti da dovada de implicare, amabilitate, profesionalism si o buna pregatire, motiv pentru care rezultatele obtinute sunt, de cele mai multe ori, excelente. De asemenea, nici aparaturile si echipamentele nu sunt mai prejos, acestea fiind moderne si performante. 

4. Reha Clinic

Reha Clinic este un centru specializat in procedurile de recuperare medicala prin fizioterapie si kinetoterapie in Timisoara. Pacientii au posibilitatea de a trata eficient durerile de spate, discopatia cervicala toracala, hernie de disc, scolioza, cifoza, hiperlordoza in prezenta unui personal de incredere. Medicii din cadrul departamentului de fizioterapie au competenta de a efectua urmatoarele proceduri la standarde superioare, multumita bunei pregatiri in acest domeniu terapeutic: terapia Tecar, electroterapie, magnetoterapie, prin intermediul unei aparaturi de ultima generatie cu ultrasunete, laser, unde soc (SWT), Vibrostim, Accustim, Repex, Spirotiger. Echipa medicala are competenta de a diagnostica precis pacientul, indiferent de complexitatea bolii pe care o are, oferind totodata si un tratament personalizat, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele dorite. 

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie la Reha Clinic este de 80 lei.

Clinica a obtinut un rating de cinci stele, multumita serviciilor calitative pe care le pune la dispozitia tuturor pacientilor. Aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt moderne si performante, avand capacitatea sa conduca la proceduri realizate la standarde superioare si cu efecte de lunga durata. Medicii si specialistii dau dovada de amabilitate, profesionalism si atentie la detalii, asigurand o interactiune fructuoasa cu pacientul in scopul vindecarii si reabilitarii acestuia. 

5. Clinica Samomed

Clinica Samomed este specializata in recuperarea medicala, masaj si tehnici terapeutice, printre care se numara si fizioterapia, amplasata in Timisoara. Personalul din cadrul clinicii este experimentat in abordarile holistice, avand competenta de a efectua urmatoarele servicii la o calitate superioara: masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj facial, reflexoterapie, kinetoterapie, terapie cu ventuze, masaj anticelulitic, masaj cu bebe din bambus, masaj cervical, recuperare medicala cu ajutorul bicicletei Motomed Viva 2, gimnastica medicala. Dotarile clinicii, atat in ceea ce priveste efectuarea masajului, cat si in practicile fizioterapeutice, sunt performante si moderne, oferind rezultatele dorite chiar si dupa un numar redus de sedinte. Din cadrul echipei medicale fac parte si: Cristian Daniel Vezeteu, administrator si maseur profesionist, Iulian Ciobotaru, medic primar medicina fizica si recuperare si Monica Vezeteu, specialist in masaj si gimnastica medicala.

Tariful aplicat pentru o sedinte fizioterapeutica este 90 lei.

Rating-ul maxim denota implicarea cadrelor medicale si dotarile superioare ale clinicii Samomed. Echipa de medici si specialisti este formata dintr-un personal de incredere, amabil, atent la necesitatile pacientului si orientat de fiecare data catre cele mai eficiente solutii. Echipamentele folosite sunt la standarde superioare, fiind eficiente in obtinerea rezultatelor dorite. Toti pacientii care au apelat la serviciile acestei institutii medicale s-au declarat a fi multumiti de serviciile si procedurile de care au beneficiat. 

Concluzii

Daca durerile musculare sau articulare nu inceteaza , iar medicul specialist iti recomanda sa iei in considerare clinicile de fizioterapie in Timisoara, poti lua in considerare institutiile medicale amintite anterior. Pe langa faptul ca sunt echipate cu aparaturi moderne si performante, in cadrul acestora isi desfasoara activitatea un personal medical profesionist si bine pregatit care iti va sta la dispozitie cu unele dintre cele mai eficiente solutii pentru a te vindeca in mod corespunzator.