Meniu

Fizioterapie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sedintele de fizioterapie din Valcea se adreseaza persoanelor care se pregatesc sau se recupereaza dupa o operatie, precum si celor care sufera de dureri cronice sau de o afectiune care le limiteaza mobilitatea. Fizioterapia combina terapia manuala cu exercitiile fizice, cu stimularea electrica, terapia cu laser si cu ultrasunete. 

Daca ai suferit o leziune sportiva, ai dureri de spate sau ai fost diagnosticat cu o boala ortopedica, neurologica sau cu o afectiune a sistemului circulator, te poti adresa unui fizioterapeut pentru a beneficia de un plan de recuperare personalizat. Cateva clinici din Valcea sunt specializate in domeniu si ajuta pacientii sa isi recapete capacitatile fizice afectate de o boala sau un accident. Din acest articol poti afla care sunt cele mai bune optiuni de clinici din orasul tau si care este pretul de pornire pentru o sedinta de fizioterapie.   

Pret de pornire pentru o sedinta de fizioterapie in Valcea

Daca medicul ti-a recomandat sa faci sedinte de fizioterapie si locuiesti in Valcea, probabil te intereseaza costurile pe care le implica un protocol de tratament. Numarul de sedinte difera de la un pacient la altul, deci si costurile finale difera. Pentru a iti face o idee cu privire la preturi, mai jos poti vedea tariful de pornire pentru o sedinta de fizioterapie in cadrul celor mai bune cabinete:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Pedro Med Fizio
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 40 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Planuri de tratament personalizate
 • Cabinet dotat corespunzator
Rapitest
50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 50 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Personal amabil
 • Diversitate de servicii
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete de fizioterapie in Valcea

Eficienta programelor de fizioterapie presupune implicare atat din partea pacientului, cat si a terapeutului, iar in cabinetele specializate din Valcea se pune accent pe o colaborare stransa intre cele doua parti. Pentru a iti atinge obiectivele de recuperare, poti sa alegi intre urmatoarele cabinete:

1. Pedro Med Fizio

Cu scopul de a trata diferite afectiuni ce limiteaza capacitatea de miscare, cabinetul Pedro Med Fizio din Valcea ofera servicii de fizioterapie, kinetoterapie si masaj. Terapiile constituie o metoda de tratament auxiliar pentru mai multe probleme de sanatate si sunt concepute astfel incat sa accelereze procesul de recuperare medicala. Serviciile se adreseaza pacientilor de toate varstele, pentru care se dezvolta programe de recuperare in raport cu obiectivele si nevoile individuale.

Pretul de pornire pentru o sedinta de fizioterapie este de 40 lei.

In mare parte, cei care au ales serviciile acestui cabinet de recuperare medicala se declara multumiti. Personalul este bine pregatit si se ocupa in detaliu de conceperea planurilor de tratament personalizate. Cabinetul este curat si dotat corespunzator pentru desfasurarea adecvata a sedintelor de fizioterapie.

Vezi parerile pacientilor despre Pedro Med Fizio
Vezi Pareri

2. Rapitest

Fizioterapia este una dintre specialitatile cuprinse in lista de servicii a clinicii medicale Rapitest. Pe langa recuperare medicala, se asigura o varietate de servicii in regim de spitalizare continua, spitalizare de zi si ambulator. De asemenea, in clinica exista si un laborator de analize. Cardiologia, nefrologia, ortopedia si neurologia sunt cateva dintre ariile terapeutice disponibile la Rapitest. 

La Rapitest, tariful de pornire pentru o sedinta de fizioterapie este de 50 lei.

Pacientii care si-au exprimat opinia in mediul online despre clinica Rapitest spun ca serviciile sunt de inalta calitate si apreciaza varietatea de specialitati medicale. Curatenia este un aspect pozitiv, iar la capitolul personal se mentioneaza faptul ca medicii sunt bine pregatiti si dau dovada de amabilitate.  In ceea ce priveste punctualitatea, cativa pacienti sustin ca programarile nu se respecta. 

Concluzii

Pentru un plan terapeutic adaptat la nevoile tale de recuperare, poti sa iti faci programare la unui dintre cabinetele de fizioterapie situate in Valcea, in cadrul carora se folosesc tehnologii moderne si profeseaza terapeuti cu experienta.