Meniu

Fizioterapie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda eficienta de recuperare medicala, constand intr-o serie de proceduri de terapie folosind elemente si forte din natura, fizioterapia in Zalau este disponibila in cadrul unor clinici specializate de top din oras, dotate cu echipamente moderne si personal specializat. Procedurile de fizioterapie se adreseaza persoanelor care sufera de urmari ale unor traume sau diverse afectiuni care cauzeaza dureri cronice si deficiente de mobilitate.

Daca nu stii unde sa mergi in Zalau pentru a beneficia de un tratament eficient cu ajutorul unor aparate de ultima generatie, acest articol iti va oferi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Cat costa fizioterapia in Zalau?

Ai vrea sa stii la ce sa te astepti in materie de costuri pentru fizioterapie in Zalau, mai ales ca esti constient/-a ca ar putea implica o perioada extinsa de timp pentru recuperarea medicala si un numar mare de sesiuni de tratament. Dar, asa cum probabil ai aflat, sub denumirea de fizioterapie se regasesc proceduri mai simple sau mai complexe, cu preturi diferite. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor care ofera serviciile de care ai nevoie si intervalul in care se situeaza tarifele pentru o sedinta de terapie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Criss Fiziomass
Clinica-Verificata
50-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 50-100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si experienta terapeutului
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Motivatie constanta in recuperare
 • Eficienta procedurilor de tratament
Lasergo
35-125 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 35-125 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diversitate de proceduri
 • Rezultate bune ale recuperarii medicale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la fizioterapie in Zalau?

In functie de problema de sanatate pe care o acuzi, te poate ajuta sau nu una dintre clinicile cu servicii de fizioterapie din Zalau incluse in clasamentul de mai sus. Cu siguranta ai in minte un anumit tip de procedura, ti-a fost recomandata sau vrei sa mergi la consultatie pentru cele mai bune indicatii de tratament fizioterapeutic. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, oferta de proceduri, dotarile de care dispun centrele de recuperare medicala din top, competentele personalului si opiniile pacientilor care le-au calcat pragul si au lasat ulterior recenzii si recomandari la fiecare dintre ele.

1. Criss Fiziomass

Criss Fiziomass este un centru medical de recuperare din Zalau, specializat in fizioterapie, kinetoterapie, drenaj limfatic, masaj medical si tehnici de terapie Yumeiho. Aici activeaza un fizioterapeut cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu si gradul 3 ca terapeut Yumeiho. Procedurile de fizioterapie realizate cu scopul de a restabili vitalitatea si mobilitatea corporala a pacientilor, terapia Tecar si Super Inductive System, constau in utilizarea curentului electric sub diferite forme, cu echipamente de ultima generatie. 

Pentru o sedinta de fizioterapie la Criss Fiziomass poti plati intre 50 si 100 de lei.

Pacientii se declara multumiti de prestatiile acestui centru de recuperare medicala, apreciind serviciile de calitate, profesionalismul si experienta fizioterapeutului, amabilitatea si empatia, motivatia pe care o insufla pacientilor si eficienta procedurilor de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Criss Fiziomass
Vezi Pareri

2. Lasergo

Centrul Lasergo Med din Zalau este o clinica in structura careia se regasesc cabinete de medicina de familie, recuperare medicala, facilități de fizioterapie si kinetoterapie. Serviciile includ consultatii medicale de specialitate la medici specialisti si medici primari, investigatii si analize medicale complexe, tratamente si monitorizare medicala a pacientilor. Pentru fizioterapie, centrul dispune de un aparat ultraperformant pentru terapia Mls, cea mai avansata tehnologie laser, pentru tratarea durerilor, inflamatiilor, edemelor si repararea leziunilor superficiale printr-o metoda neinvaziva si nedureroasa. Se mai pot efectua proceduri de electroterapie, magnetoterapie si galvaniterapie. 

Pretul procedurilor de tratament variaza de la 35 de lei la 125 de lei pentru o sedinta de terapie.

Pacientii sunt multumiti de acest centru modern, cu servicii de calitate, aparatura de ultima generatie, diversitate de proceduri, personal profesionist si amabil si de rezultatele bune ale recuperarii medicale.

Concluzii

Cand ai nevoie de proceduri moderne de recuperare medicala in judetul Salaj, iti stau la dispozitie centre medicale de top, cu servicii de fizioterapie, in Zalau. Pacientii care doresc ameliorarea durerilor, imbunatatirea mobilitatii corporale pierdute si cresterea calitatii vietii se pot adresa in cadrul acestora pentru sedinte de electroterapie, laserterapie, magnetoterapie, galvanoterapie, Tecar si terapia Mls. Vor beneficia de o consultatie de specialitate, de experienta unor fizioterapeuti bine pregatiti si dedicati profesiei, precum si de performantele unor aparate noi, adevarate inovatii in domeniu.

Avand la dispozitie informatiile din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea sa iei o decizie inspirata in alegerea centrului medical din Zalau in care sa faci fizioterapie cu cele mai bune rezultate, alegand conditiile de tratament si procedurile pe care ti le-a indicat medicul, in functie de diagnosticul stabilit.