Meniu

Gimnastica gravide Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sedintele de gimnastica gravide din Timisoara sunt sustinute de instructori specializati, care cunosc importanta miscarii in sarcina, dar si riscurile si beneficiile acesteia. Pentru a te putea inscrie la aceste sedinte, daca esti insarcinata, trebuie mai intai sa obtii acceptul medicului obstetrician care iti monitorizeaza sarcina. 

Anumite probleme medicale pot face ca exercitiile fizice sa fie mai riscante in timpul sarcinii. De aceea, medicul obstetrician este cel mai in masura sa evalueze starea de sanatate a mamei si fatului, pentru a oferi recomandarile necesare si a elimina riscurile, care pot duce la avort spontan sau la alte complicatii. 

Cat costa o sedinta de gimnastica gravide in Timisoara

Pretul unei sedinte de gimnastica puse la dispozitie in Timisoara pentru gravide poate fi vizualizat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Gimnastica gravide
Rating
Website
Fit Kids Club
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Gimnastica gravide 80 Ron
 • Instructor specializat in yoga pentru gravide
 • Antrenamente pentru copii si adulti
 • Program flexibil
 • Mediu energic si distractiv
 • Facilitati la standarde europene
 • Educatie sportiva
 • Spatiu modern
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face gimnastica pentru gravide in Timisoara?

Exista o locatie in judetul Timis, si anume in Dumbravita, unde femeile insarcinate se pot prezenta pentru a face gimnastica pentru gravide. Afla in continuare mai multe informatii despre acest centru si despre serviciile pe care le ofera, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Fit Kids Club

  Femeile insarcinate din Timisoara, care sunt interesate de gimnastica pentru gravide, pot opta pentru sedintele de yoga desfasurate la Fit Kids Club. Acestea sunt recomandate tuturor gravidutelor, cu conditia sa aiba aprobare de la medicii care le monitorizeaza sarcina. Beneficiile acestor sedinte sunt importante pentru femeile insarcinate: dezvolta puterea de concentrare, maresc flexibilitatea, alunga stresul, elibereaza organismul de tensiunile acumulate, imbunatatesc gradul de oxigenare si le pregateste pe viitoarele mamici pentru momentul nasterii. Antrenamentele sunt sustinute de Zsuzsanna Serenciuc, instructor autorizat in yoga, inca din anul 2009, in cadrul unui curs absolvit la Budapesta. In 2012, a mai absolvit un curs de specializare in yoga si terapie prin miscare, unde a invatat despre importanta miscarii in perioada sarcinii. Pe langa serviciile pentru gravidute si adulti, la acest centru din judetul Timis mai sunt puse la dispozitie  si antrenamente pentru copii: karate, gimnastica ritmica, street dance, dans modern.

  Un abonament de 4 sedinte de yoga pentru gravide costa 80 de lei/ lună.

  Atat adultii, cat si copiii din Timis apreciaza activitatea de la acest club, din mai multe motive: conditiile excelente pentru desfasurarea activitatilor sportive, instructorii bine pregatiti si prietenosi, energia pozitiva, numeroasele cursuri organizate, accentul care se pune pe educatia sportiva si pe incurajarea miscarii in randul copiilor, adolescentilor si adultilor. 

  Vezi parerile pacientilor despre Fit Kids Club
  Vezi Pareri

  Concluziile noastre

  Gimnastica pentru gravide se poate desfasura doar la indicatia medicului obstetrician care supervizeaza sarcina. In Timis exista un centru in care sunt puse la dispozitie sedinte de yoga prenatale, sustinute de un instructor cu pregatire si experienta in acest domeniu.

  Consulta medicul inainte de a te inscrie la un astfel de antrenament, iar daca obtii avizul sau, te poti bucura de sedintele de miscare care iti aduc o stare de bine, te elibereaza de stres si te pregatesc cum se cuvine pentru momentul nasterii.